Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waarom zit mijn tankdeur vast op Land Rover Discovery Sport?

Sommige zorgen over onze auto’s lijken onbeduidend, maar kunnen frustrerend zijn, zoals het laten piepen van uw ruitenwissers. Anderen, zelfs als ze niet ernstig zijn, zullen u beletten uw Land Rover Discovery Sport op een normale manier te gebruiken, zoals een lekke band of het hebben van de brandstofdeur zit vast op je xXX. U zult niet langer de mogelijkheid hebben om uw tank te vullen en daardoor uiteindelijk niet in staat zijn om uw auto te gebruiken. Dit is met name de reden waarom we dit artikel hebben geschreven en gepubliceerd om u te helpen een snelle oplossing te vinden voor uw probleem met de brandstofval, zodat u uw motorvoertuig op een normale manier kunt gebruiken. Om dit te bereiken, zullen we eerst proberen vast te stellen waarom de brandstofdeur van uw Land Rover Discovery Sport vastzit, en ten tweede hoe u deze kunt deblokkeren.

Waarom zit de brandstofdeur van mijn Land Rover Discovery Sport vast?

Dus we beginnen ons artikel met de oorsprong van uw zorgen over de brandstofval blijven steken op Land Rover Discovery Sport. Realiseer je dat deze brandstofdeur vaak wordt aangedreven door een elektromotor, maar in sommige jaren of op basis van de opties van je auto wordt hij alleen bediend via een kabel. Meestal is het dat ook de kabel die vastloopt, of een elektromotor die aan het einde van zijn levensduur is. Af en toe kan het zijn de zekering van de brandstofdeur die defect is aan uw Land Rover Discovery Sport. Denk er dus aan om al deze componenten één voor één te controleren om de oorzaak van uw probleem met de brandstofdeur op Land Rover Discovery Sport te ontdekken. Ga naar het volgende deel van dit artikel om oplossingen voor uw probleem te krijgen.

Weiterlesen:
Hoe zijspiegels op een Land Rover Discovery Sport inklappen?

Wat als de brandstofdeur van mijn Land Rover Discovery Sport vastzit?

We gaan u nu één voor één de verschillende oplossingen voor elk van de motieven beschrijven van een brandstofdeur vast op Land Rover Discovery Sport, om u al een onmiddellijke oplossing te bieden waarmee u brandstof in uw auto kunt stoppen en vooral een definitieve oplossing om dit soort problemen niet langer te lijden.

Controleer de zekeringen van de brandstofdeur

De eerste mogelijke trigger van een vastzittende brandstofdeur op uw Land Rover Discovery Sport is dat de zekering voor de deuropening is mislukt. Om dit probleem op te lossen, moet u de handleiding van uw auto ophalen, controleren op welke zekeringkast degene waarop u zich concentreert zich bevindt (dashboard of motorcompartiment) en eenmaal vastgesteld, controleer de staat en vervang eventueel de zekering door een nieuwe. Als het de tankdop is die op uw Land Rover Discovery Sport zit, denk dan niet twee keer na om onze inhoud te raadplegen om u te helpen uw probleem op te lossen.

Controleer de brandstofkabel bedieningskabel

De tweede mogelijke oorzaak van het vastlopen van uw benzinedeurprobleem bij Land Rover Discovery Sport is dat de brandstofcontrolekabel vastzit. Om dit probleem op te lossen, moet u proberen een platte schroevendraaier te gebruiken om het brandstofdeurslot met een platte schroevendraaier los te wrikken terwijl u dit doet terwijl u de brandstofdeuropener probeert te openen. Denk niet twee keer na om smeermiddel van het type WD40 te gebruiken om de kabel te smeren en vermijd herhaling van dit probleem.

Vervang de motor voor het openen van de brandstofdeur

Vaak komt het probleem van de motor die de opening van de brandstofdeur van uw Land Rover Discovery Sport regelt. Als het luik vastzit, kan de motor zijn opgebrand, om hem te vervangen, moet u de motor vervangen, hiervoor moet u toegang krijgen vanaf de binnenkant van uw kofferbak door de bekleding ervan te verwijderen.

Gebruik de noodopeningstrekker in de kofferbak

Tot slot, als laatste methode om een ​​brandstofdeur op Land Rover Discovery Sport te ontgrendelen, je moet de noodopeningsstang in je kofferbak gebruiken. Om dit te bereiken, verwijdert u de kofferbakbekleding aan de zijkant van de brandstofdeur en leest u de gebruikershandleiding van uw Land Rover Discovery Sport voor de exacte locatie van de brandstofklep. Het enige wat u hoeft te doen, is het activeren om de brandstofklep van uw auto te ontgrendelen.

Weiterlesen:
Hoe sluit ik een Land Rover Discovery Sport op met een lege batterij?

Als u nog vragen heeft over de Land Rover Discovery Sport, aarzel dan niet om onze categorie Land Rover Discovery Sport te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector