Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer de distributieriem op de Lexus GS vervangen?

Het kopen van een auto is voor veel mensen een groot budget, maar hieraan moet je het routineonderhoud van je auto toevoegen, en voor sommige routineonderhoudshandelingen kan de rekening behoorlijk hoog oplopen. Het is daarom logisch om u af te vragen wanneer de beste tijd is om deze reparaties uit te voeren en niet “voor niets”. In dit artikel laten we het je zien wanneer moet u de distributieriem van uw Lexus GS vervangen? Daarvoor gaan we eerst zien waarom het essentieel is om dit proces van routinematige dienstverlening te doen, wanneer u de distributieriem van uw Lexus GS moet doen , dan gaan we u snel laten zien hoe deze vervanging wordt uitgevoerd en, tot slot, hoeveel het kost om de distributieriem van een Lexus GS te doen.

Waarom moeten we de distributieriem van een Lexus GS vervangen?

Zoals we u bij de introductie hebben verteld, is het vervangen van een distributieriem op een Lexus GS een zeer belangrijk budget, dus we ontdekken dat u het niet graag doet en dat u het belang van deze reparatie zult ontdekken, dus we zullen u snel laten zien waarom het is zo belangrijk om het op tijd te doen.

De distributieriemfunctie van uw Lexus GS

De timing van een Lexus GS heeft een essentieel doel bij het soepel laten lopen van uw motor. In feite zal het de missie hebben synchroniseer de kleppen en zuigers en om de koppeling te maken tussen de nokkenas, de waterpomp, de krukas en de injectiepomp . Hierdoor kan de motor effectief werken en wordt elk risico op motorbreuk voorkomen. Hoe korter de afstand die uw auto aflegt, des te meer wordt uw riem gevraagd bij het starten van de motor.

Wat zijn de risico’s als de distributieriem niet op tijd wordt vervangen?

Het probleem met de timing van een Lexus GS is dat deze intern in de motor zit. En daarom is het, in tegenstelling tot een accessoiregordel, niet haalbaar om de toestand ervan visueel te verifiëren. Je zou dus kunnen denken dat deze riem maar een onbelangrijk onderdeel is, maar de risico’s die je neemt als je hem niet op tijd vervangt, zijn enorm. Als de timing van uw Lexus GS breekt, zult u zeker de motor van deze moeten vervangen. In feite zullen de zuigers de kleppen raken en ze vernietigen, en de nokkenas zal ook breken. Hoe sneller de motor draait op het moment van de breuk, hoe ernstiger de uitkomsten zijn. Het is dus cruciaal om uw distributieriem op tijd te maken .

Weiterlesen:
Hoe het remvloeistofpeil op de Lexus GS controleren?

Wanneer moet u de distributieriem van zijn Lexus GS doen?

We zullen nu de vraag beantwoorden die jullie allemaal moeten stellen, wanneer de distributieriem van een Lexus GS maken? Het is noodzakelijk om te weten dat elke motoreenheid anders is en zoals we eerder hebben uitgelegd, mogen we de vervanging van dit onderdeel niet missen. Hoe meer we in de tijd vooruitgaan, hoe meer de fabrikanten de distributieriem verbeteren en hoe recenter uw Lexus GS zal zijn, hoe minder u zich zorgen hoeft te maken over uw riem. Niettemin, Raadpleeg het onderhoudsboekje van uw Lexus GS voor de exacte levensduur en het maximale aantal kilometers dat u kunt behalen voordat u de timing uitvoert . Tandriemen hebben gemiddeld een levensduur van 5 tot 10 jaar en een maximale kilometerstand tussen 80 en 000km .

Hoe de distributieriem van een Lexus GS vervangen?

Aangezien de distributieriem van een Lexus GS een hoog budget vertegenwoordigt, kan men zich rationeel afvragen of het niet mogelijk is om deze zelf te vervangen. Helaas is het erg lastig om toegang te krijgen en alleen de meest ervaren amateur-monteurs en de meest uitgeruste met tools zullen dit proces kunnen overwegen, maar we zullen toch snel de verschillende stappen uitleggen die moeten worden uitgevoerd om deze distributieriem te veranderen:

 • Plaats de Lexus GS op standaards en afhankelijk van uw motor moet u mogelijk een wiel verwijderen. Verwijder de tandwielkasten

  .

 • Om dit te doen, moet u de distributiekit kopen zodat alle motorelementen op de juiste positie blijven, anders zal uw motor kapot gaan. Verwijder de andere componenten die u storen (demperpoelie bijvoorbeeld).
 • Verwijder de oude verdeling na het losmaken van de spanrollen. Voordat u de nieuwe plaatst, moet u alle spanrollen en de waterpomp verwijderen.
 • Plaats de nieuwe waterpomp.
 • Installeer de nieuwe spanrollen, let op de locatie van elke rol.
 • Installeer de nieuwe distributie van uw Lexus GS door de markeringen te respecteren.
 • Span de riem zoals aangegeven door de informatie van de fabrikant.
 • Zet de rest weer in elkaar.
 • Controleer of de motorunit effectief draait.
Weiterlesen:
Hoe open je de Lexus GS-kofferbak van binnenuit?

De distributieriem vervangen, hoeveel kost het?

En tot slot zullen we proberen je te geven een idee van de prijs als je de distributieriem van je Lexus GS wilt vervangen . Houd er rekening mee dat als u het bij de garage van het merk of in een autocentrum als Feu Vert doet, de prijs behoorlijk kan variëren, maar over het algemeen schatten we dat de prijs van de distributie varieert tussen 400 en 900 euro , afhankelijk van de plaats waar je het doet en je motor. Houd er rekening mee dat de sets de riem, de loopwielen en de waterpomp bevatten.

Om meer tips over de Lexus GS te ontdekken, neem een ​​kijkje in de categorie Lexus GS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector