Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer de distributieriem op de Lincoln MKC vervangen?

Het kopen van een auto is voor de meeste mensen een groot budget, maar hieraan moet u het routineonderhoud van uw motorvoertuig toevoegen, en voor sommige routineonderhoudswerkzaamheden kan de rekening behoorlijk hoog oplopen. Het is dan ook logisch om u af te vragen wanneer het juiste moment is om deze reparaties uit te voeren en ze niet “voor niets” te doen. Vandaag gaan we het je beschrijven wanneer moet u de distributieriem van uw Lincoln MKC vervangen? Daarvoor gaan we eerst uitzoeken waarom het nodig is om deze handeling van routinematige dienstverlening te doen, wanneer u de distributieriem van uw Lincoln MKC moet doen , dan gaan we u snel beschrijven hoe deze vervanging wordt uitgevoerd en, tot slot, hoeveel het kost om de distributieriem van een Lincoln MKC te doen.

Waarom moeten we de distributieriem van een Lincoln MKC vervangen?

Zoals we u bij de introductie hebben verteld, vertegenwoordigt het vervangen van een distributieriem op een Lincoln MKC een aanzienlijk budget, dus we komen erachter dat u aarzelt om het te doen en u in staat te stellen de waarde van deze reparatie te achterhalen, dus we zullen snel beschrijven waarom het is zo belangrijk om het op tijd te doen.

De distributieriemfunctie van uw Lincoln MKC

De timing van een Lincoln MKC heeft een belangrijke functie bij het soepel laten lopen van uw motor. In werkelijkheid zal het de missie hebben synchroniseer de kleppen en zuigers en om de koppeling te maken tussen de nokkenas, de waterpomp, de krukas en de injectiepomp . Hierdoor kan de motoreenheid naar behoren werken en wordt elk risico op motorbreuk voorkomen. Hoe korter de afstand die uw auto aflegt, des te meer wordt uw riem gevraagd bij het starten van de motor.

Wat zijn de risico’s als de distributieriem niet op tijd wordt vervangen?

Het probleem met de timing van een Lincoln MKC is dat deze intern in de motoreenheid zit. En bijgevolg is het, in tegenstelling tot een accessoiregordel, moeilijk om de staat visueel te controleren. Je zou dus kunnen denken dat deze riem slechts een onbelangrijk onderdeel is, maar de risico’s die je neemt als je hem niet op tijd vervangt, zijn groot. Als de timing van uw Lincoln MKC kapot gaat, zult u ongetwijfeld de motor van deze moeten vervangen. In werkelijkheid zullen de zuigers de kleppen raken en ze verwonden, en de nokkenas zal ook breken. Hoe sneller de motor draait op het moment van de breuk, hoe ernstiger de resultaten zijn. Het is dus primordiaal om uw distributieriem op tijd te maken .

Weiterlesen:
Wanneer moet u het roetfilter op Lincoln MKC vervangen?

Wanneer moet u de distributieriem van zijn Lincoln MKC doen?

We zullen nu de vraag beantwoorden die jullie allemaal moeten stellen, wanneer maak je de distributieriem van een Lincoln MKC? Het is vereist om te weten dat elke motoreenheid anders is en zoals we eerder hebben beschreven, mogen we de vervanging van dit onderdeel niet missen. Hoe meer we in de tijd vooruitgaan, hoe meer de fabrikanten de distributieriem verbeteren en hoe recenter uw Lincoln MKC is, hoe minder u zich zorgen hoeft te maken over uw riem. Echter, Raadpleeg het onderhoudsboekje van uw Lincoln MKC voor de exacte levensduur en het maximale aantal kilometers dat u kunt behalen voordat u de timing uitvoert . Meestal hebben tandriemen een levensduur van 5 tot 10 jaar en een maximale kilometerstand tussen 80 en 000km .

Hoe de distributieriem van een Lincoln MKC vervangen?

Aangezien de distributieriem van een Lincoln MKC een hoog budget vertegenwoordigt, kan men zich rationeel afvragen of het niet mogelijk is om deze zelf te vervangen. Helaas is het erg moeilijk om toegang te krijgen en alleen de meest bekwame amateurmonteurs en de meest uitgeruste met gereedschap zullen deze procedure kunnen overwegen, we zullen zelfs zo snel de verschillende stappen uitleggen die moeten worden uitgevoerd om deze distributieriem te vervangen:

 • Plaats de Lincoln MKC op statieven en op basis van uw motoreenheid moet u mogelijk een wiel verwijderen. Verwijder de tandwielkasten

  .

 • Om dit te doen, moet u de distributiekit kopen zodat alle onderdelen van de motoreenheid in de juiste positie blijven, anders zal uw motoreenheid breken. Verwijder de andere elementen die u storen (bijvoorbeeld demperpoelie).
 • Verwijder de oude verdeling na het losmaken van de spanrollen. Voordat u de nieuwe plaatst, moet u alle spanrollen en de waterpomp verwijderen.
 • Monteer de nieuwe waterpomp.
 • Installeer de nieuwe spanrollen, let op de locatie van elke rol.
 • Installeer de nieuwe distributie van uw Lincoln MKC door de markeringen te respecteren.
 • Span de riem volgens de specificaties van de fabrikant.
 • Zet de rest weer in elkaar.
 • Controleer of de motoreenheid goed werkt.
Weiterlesen:
Hoe de bumper van een Lincoln MKS verwijderen?

De distributieriem vervangen, hoeveel kost het?

En tot slot zullen we proberen je te geven een idee van de prijs als je de distributieriem van je Lincoln MKC wilt vervangen . Houd er rekening mee dat als u het doet in de garage van het merk of in een motorvoertuigcentrum zoals Feu Vert, de prijs behoorlijk kan variëren, maar over het algemeen schatten we dat de prijs van de distributie varieert tussen 400 en 900 euro , gebaseerd op de plaats waar u het doet en uw motoreenheid. Houd er rekening mee dat de sets de riem, de loopwielen en de waterpomp bevatten.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKC, aarzel dan niet om onze Lincoln MKC categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector