Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer de distributieriem op de Lincoln MKX vervangen?

Het kopen van een auto is voor veel mensen een groot budget, maar hieraan moet je het onderhoud van je auto toevoegen en voor sommige onderhoudswerkzaamheden kan de rekening behoorlijk hoog oplopen. Het ligt daarom voor de hand om u af te vragen wanneer u deze reparaties het beste kunt uitvoeren en niet “voor niets”. In dit artikel gaan we het u beschrijven wanneer moet u de distributieriem van uw Lincoln MKX vervangen? Daarvoor gaan we eerst zien waarom het belangrijk is om deze onderhoudshandeling te bereiken, wanneer u de distributieriem van uw Lincoln MKX moet doen , dan gaan we u snel beschrijven hoe deze vervanging wordt uitgevoerd en, tot slot, hoeveel het kost om de distributieriem van een Lincoln MKX te doen.

Waarom moeten we de distributieriem van een Lincoln MKX vervangen?

Zoals we u bij de introductie hebben verteld, is het vervangen van een distributieriem op een Lincoln MKX een zeer belangrijk budget, dus we ontdekken dat u voorzichtig bent om het te doen en u het belang van deze oplossing laat ontdekken, dus we zullen snel beschrijven waarom het is zo belangrijk om het op tijd te doen.

De distributieriemfunctie van uw Lincoln MKX

De timing van een Lincoln MKX heeft een belangrijk doel bij het soepel laten lopen van uw motor. In feite zal het de missie hebben synchroniseer de kleppen en zuigers en om de koppeling te maken tussen de nokkenas, de waterpomp, de krukas en de injectiepomp . Hierdoor kan de motor goed werken en wordt elk risico op motorbreuk voorkomen. Hoe korter de afstand die uw voertuig aflegt, des te meer wordt uw riem gevraagd bij het starten van de motor.

Wat zijn de risico’s als de distributieriem niet op tijd wordt vervangen?

Het probleem met de timing van een Lincoln MKX is dat deze intern in de motor zit. En daardoor is het, in tegenstelling tot een accessoiregordel, niet mogelijk om de staat visueel te verifiëren. Dus je zou kunnen denken dat deze riem maar een onbeduidend onderdeel is, maar de risico’s die je neemt als je hem niet op tijd verandert, zijn groot. Als de timing van uw Lincoln MKX breekt, zult u zeker de motor van deze moeten vervangen. In feite zullen de zuigers de kleppen raken en ze vernietigen, en de nokkenas zal ook breken. Hoe sneller de motor draait op het moment van de breuk, hoe ernstiger de gevolgen zijn. Het is dus essentieel om uw distributieriem op tijd te maken .

Weiterlesen:
Hoe de bumper van een Lincoln MKX verwijderen?

Wanneer moet u de distributieriem van zijn Lincoln MKX doen?

We zullen nu de vraag beantwoorden die jullie allemaal moeten stellen, wanneer de distributieriem van een Lincoln MKX produceren? Het is noodzakelijk om te weten dat elke motoreenheid anders is en zoals we hierboven hebben uitgelegd, mogen we de vervanging van dit onderdeel niet missen. Hoe meer we in de tijd vooruitgaan, hoe meer de fabrikanten de distributieriem verbeteren en hoe recenter uw Lincoln MKX zal zijn, hoe minder u zich zorgen hoeft te maken over uw riem. Niettemin, Raadpleeg het onderhoudsboekje van uw Lincoln MKX voor de exacte levensduur en het maximale aantal kilometers dat u kunt afleggen voordat u de timing uitvoert . Tandriemen hebben gemiddeld een levensduur van 5 tot 10 jaar en een maximale kilometerstand tussen 80 en 000km .

Hoe verander ik de distributieriem van een Lincoln MKX?

Aangezien de distributieriem van een Lincoln MKX een hoog budget vertegenwoordigt, kan men zich logischerwijs afvragen of het niet mogelijk is om deze zelf te veranderen. Helaas is het erg moeilijk toegankelijk en alleen de meest ervaren amateurmonteurs en de meest uitgeruste met gereedschap zullen deze bewerking kunnen overwegen, we zullen echter snel de verschillende stappen illustreren die moeten worden uitgevoerd om deze distributieriem te veranderen:

 • Plaats de Lincoln MKX op standaards en afhankelijk van uw motor moet u mogelijk een wiel verwijderen. Verwijder de tandwielkasten

  .

 • Om dit te bereiken, moet u de distributiekit kopen zodat alle motorcomponenten op de juiste positie blijven, anders zal uw motor kapot gaan. Verwijder de andere componenten die u storen (demperpoelie bijvoorbeeld).
 • Verwijder de oude verdeling na het losmaken van de spanrollen. Voordat u de nieuwe plaatst, moet u alle spanrollen en de waterpomp verwijderen.
 • Plaats de nieuwe waterpomp.
 • Monteer de nieuwe spanrollen, let op de locatie van elk van hen.
 • Monteer de nieuwe distributie van uw Lincoln MKX door de markeringen te respecteren.
 • Span de riem zoals aangegeven door de gegevens van de fabrikant.
 • Zet de rest weer in elkaar.
 • Controleer of de motoreenheid naar behoren werkt.
Weiterlesen:
Stuurwiel dat piept op Lincoln MKX?

Hoeveel kost de distributieriem?

En tot slot zullen we proberen je te geven een idee van de prijs als je de distributieriem van je Lincoln MKX wilt vervangen . Houd er rekening mee dat als je het doet bij de monteur van het merk of in een autocentrum als Feu Vert, de prijs erg kan variëren, maar over het algemeen schatten we dat de prijs van de distributie varieert tussen 400 en 900 euro , afhankelijk van de plaats waar je het doet en je motor. Houd er rekening mee dat de sets de riem, de loopwielen en de waterpomp bevatten.

Als je meer tutorials over de Lincoln MKX nodig hebt, ga dan naar onze Lincoln MKX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector