Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer de distributieriem van de Land Rover Defender vervangen?

Het kopen van een auto is voor veel mensen een groot budget, maar hierbij komt nog het onderhoud van uw motorvoertuig bij en voor sommige onderhoudshandelingen kan de rekening behoorlijk hoog oplopen. Het is dan ook logisch om je af te vragen wanneer je deze reparaties het beste kunt uitvoeren en niet “voor niets” doet. Op deze pagina gaan we het je uitleggen wanneer de distributieriem van uw Land Rover Defender vervangen? Daarvoor gaan we om te beginnen ontdekken waarom het belangrijk is om dit onderhoudsproces te bereiken. wanneer de distributieriem van uw Land Rover Defender doen? , dan gaan we u vrij snel demonstreren hoe deze verandering tot stand komt, en tot slot, hoeveel het kost om de distributieriem van een Land Rover Defender te doen.

Waarom moeten we de distributieriem van een Land Rover Defender vervangen?

Zoals we u in de inleiding vertelden, vertegenwoordigt het vervangen van een distributieriem op een Land Rover Defender een belangrijk budget, dus we ontdekken dat u aarzelt om het te doen en om u de waarde van deze reparatie te laten ontdekken, dus we zullen vrij snel uitleggen waarom het is zo belangrijk om het op tijd te doen.

De distributieriemfunctie van uw Land Rover Defender

De timing van een Land Rover Defender heeft een essentiële functie bij het soepel laten lopen van uw motor. Het zal duidelijk de missie hebben om: synchroniseer de kleppen en zuigers en om de koppeling te maken tussen de nokkenas, de waterpomp, de krukas en de injectiepomp . Hierdoor kan de motorunit effectief werken en wordt elk risico op motorbreuk voorkomen. Hoe korter de afstand die uw voertuig aflegt, des te meer wordt er om uw riem gevraagd wanneer u de motor start.

Wat zijn de risico’s als de distributieriem niet op tijd wordt vervangen?

Het probleem met de timing van een Land Rover Defender is dat deze zich in de motoreenheid bevindt. En bijgevolg is het, in tegenstelling tot een accessoireriem, onhaalbaar om de staat ervan visueel te verifiëren. Je zou dus kunnen veronderstellen dat deze riem maar een onbelangrijk onderdeel is, maar de risico’s die je neemt als je hem niet op tijd vervangt, zijn groot. Als de timing van uw Land Rover Defender stuk gaat, zult u ongetwijfeld de motor van deze moeten vervangen. Uiteraard zullen de zuigers de kleppen raken en deze beschadigen, en ook de nokkenas zal breken. Hoe sneller de motor draait op het moment van de breuk, hoe significanter de resultaten zijn. Het is bijgevolg: essentieel om uw distributieriem op tijd te maken .

Weiterlesen:
ABS-lampje blijft branden Land Rover Defender, wat te doen?

Wanneer de distributieriem van zijn Land Rover Defender doen?

We zullen nu de vraag beantwoorden die jullie allemaal moeten stellen, wanneer de distributieriem van een Land Rover Defender produceren? Het is noodzakelijk om te weten dat elke motor anders is en zoals we eerder vermeldden, mogen we de vervanging van dit onderdeel niet missen. Hoe verder we in de tijd komen, hoe meer de fabrikanten de distributieriem verbeteren en normaal gesproken, hoe recenter uw Land Rover Defender is, hoe minder u zich zorgen hoeft te maken over uw riem. Echter, kijk in het onderhoudsboekje van uw Land Rover Defender voor de exacte levensduur en maximale kilometerstand die u kunt behalen voordat u de timing doet . Meestal hebben tandriemen een levensduur van 5 tot 10 jaar en een maximale kilometerstand tussen 80 en 000km .

Hoe de distributieriem van een Land Rover Defender vervangen?

Aangezien de distributieriem van een Land Rover Defender een hoog budget vertegenwoordigt, kan men zich rationeel afvragen of het niet mogelijk is om deze zelf te vervangen. Helaas is het erg lastig om toegang te krijgen en alleen de meest bekwame amateur-monteurs en de meest uitgeruste met gereedschap zullen de mogelijkheid hebben om over deze operatie na te denken, we zullen zelfs zo vrij snel de verschillende stappen illustreren die moeten worden uitgevoerd om deze distributieriem te vervangen:

 • Plaats de Land Rover Defender op standaards en op basis van uw motorunit moet u mogelijk een wiel verwijderen. Verwijder de distributie versnellingsbakken

  .

 • Om dit te bereiken, moet u de distributiekit kopen zodat alle onderdelen van de motoreenheid in de juiste positie blijven, in elk ander geval zal uw motoreenheid breken. Verwijder de andere elementen die u storen (bijvoorbeeld demperpoelie).
 • Verwijder de oude verdeling na het losmaken van de spanrollen. Voordat u de nieuwe plaatst, moet u alle spanrollen en de waterpomp verwijderen.
 • Monteer de nieuwe waterpomp.
 • Installeer de nieuwe spanrollen, let op de locatie van elke rol.
 • Installeer de nieuwe distributie van uw Land Rover Defender door de markeringen te respecteren.
 • Span de riem zoals aangegeven door de gegevens van de fabrikant.
 • Zet de rest weer in elkaar.
 • Controleer of de motor effectief draait.
Weiterlesen:
Hoe de kentekenplaatlamp Land Rover Defender vervangen?

De distributieriem vervangen, hoeveel kost het?

En tot slot zullen we proberen je te geven een idee van de prijs als u de distributieriem van uw Land Rover Defender wilt vervangen . Houd er rekening mee dat als u het doet in de garage van het merk of in een motorvoertuigcentrum zoals Feu Vert, de prijs behoorlijk kan variëren, maar over het algemeen schatten we dat de prijs van de distributie varieert tussen 400 en 900 euro , gebaseerd op de plaats waar u het doet en uw motoreenheid. Houd er rekening mee dat de sets de riem, de loopwielen en de waterpomp bevatten.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Defender in de categorie Land Rover Defender.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector