Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer de distributieriem van een Land Rover Range Rover Evoque vervangen?

Het kopen van een auto is voor de meesten van ons een groot budget, maar hieraan moet u de routinematige service van uw motorvoertuig toevoegen, en voor sommige routinematige servicehandelingen kan de rekening behoorlijk hoog zijn. Het is dan ook logisch om u af te vragen wanneer u deze reparaties het beste kunt uitvoeren en niet “voor niets” doet. Vandaag gaan we het je laten zien wanneer de distributieriem van uw Land Rover Range Rover Evoque vervangen? Om te beginnen gaan we daarom kijken waarom het belangrijk is om deze routinematige dienst te doen. wanneer de distributieriem van uw Land Rover Range Rover Evoque doen? , dan gaan we je snel uitleggen hoe deze vervanging wordt gedaan, en tot slot, hoeveel het kost om de distributieriem van een Land Rover Range Rover Evoque te doen.

Waarom moeten we de distributieriem van een Land Rover Range Rover Evoque vervangen?

Zoals we u in de inleiding hebben uitgelegd, vertegenwoordigt het vervangen van een distributieriem op een Land Rover Range Rover Evoque een zeer belangrijk budget, dus we komen erachter dat u aarzelt om het te doen en u in staat te stellen het voordeel van deze reparatie te achterhalen, dus we laten u snel zien waarom het zo belangrijk is om het op tijd te doen.

Het doel van de distributieriem van uw Land Rover Range Rover Evoque

De timing van een Land Rover Range Rover Evoque is van essentieel belang voor het soepel laten lopen van uw motor. Het zal inderdaad de missie hebben om: synchroniseer de kleppen en zuigers en om de koppeling te maken tussen de nokkenas, de waterpomp, de krukas en de injectiepomp . Hierdoor kan de motor effectief werken en wordt elk risico op motorbreuk voorkomen. Hoe korter de afstand die uw auto aflegt, des te meer wordt uw riem gevraagd bij het starten van de motor.

Wat zijn de risico’s als de distributieriem niet op tijd wordt vervangen?

Het probleem met de timing van een Land Rover Range Rover Evoque is dat deze intern in de motor zit. En als gevolg hiervan is het, in tegenstelling tot een accessoireriem, moeilijk om de staat visueel te verifiëren. Je zou dus kunnen denken dat deze riem maar een onbelangrijk onderdeel is, maar de risico’s die je neemt als je hem niet op tijd verwisselt zijn enorm. Als de timing van uw Land Rover Range Rover Evoque kapot gaat, zult u zeker de motor van deze moeten vervangen. Inderdaad, de zuigers zullen de kleppen raken en deze beschadigen, en ook de nokkenas zal breken. Hoe sneller de motor draait op het moment van de breuk, hoe groter de gevolgen zijn. Het is daarom fundamenteel om uw distributieriem op tijd te maken .

Weiterlesen:
Hoe een versnellingsbaklek op Land Rover Range Rover Evoque op te lossen?

Wanneer de distributieriem van zijn Land Rover Range Rover Evoque doen?

We zullen nu de vraag beantwoorden die jullie allemaal moeten stellen, wanneer de distributieriem van een Land Rover Range Rover Evoque maken? Het is noodzakelijk om te weten dat elke motoreenheid anders is en zoals we eerder vermeldden, mogen we de vervanging van dit onderdeel niet missen. Hoe verder we in de tijd komen, hoe meer de fabrikanten de distributieriem verbeteren en normaal gesproken, hoe recenter uw Land Rover Range Rover Evoque is, hoe minder u zich zorgen hoeft te maken over uw riem. Hoe dan ook, bekijk het onderhoudsboekje van uw Land Rover Range Rover Evoque voor de exacte levensduur en maximale kilometerstand die u kunt bereiken voordat u de timing doet . Meestal hebben tandriemen een levensduur van 5 tot 10 jaar en een maximale kilometerstand tussen 80 en 000km .

Hoe de distributieriem van een Land Rover Range Rover Evoque vervangen?

Aangezien de distributieriem van een Land Rover Range Rover Evoque een hoog budget vertegenwoordigt, kan men zich logischerwijs afvragen of het niet mogelijk is om deze zelf te vervangen. Helaas is het erg lastig om toegang te krijgen en alleen de meest deskundige amateur-monteurs en de meest uitgeruste met gereedschap zullen in staat zijn om over deze operatie na te denken. We zullen echter snel de verschillende stappen beschrijven die moeten worden uitgevoerd om deze distributieriem te vervangen:

 • Zet de Land Rover Range Rover Evoque op standaards, en op basis van je motor kan het zijn dat je een wiel moet verwijderen. Haal de timing versnellingsbakken eruit

  .

 • Om dit voor elkaar te krijgen, moet je de distributiekit kopen zodat alle motorcomponenten op de juiste positie blijven, in elk ander geval zal je motor kapot gaan. Verwijder de andere componenten die u storen (demperpoelie bijvoorbeeld).
 • Verwijder de oude verdeling na het losmaken van de spanrollen. Voordat u de nieuwe plaatst, moet u alle spanrollen en de waterpomp verwijderen.
 • Plaats de nieuwe waterpomp.
 • Monteer de nieuwe spanrollen, let op de locatie van elk van hen.
 • Monteer de nieuwe distributie van uw Land Rover Range Rover Evoque door de markeringen te respecteren.
 • Span de riem zoals aangegeven door de gegevens van de fabrikant.
 • Zet de rest weer in elkaar.
 • Controleer of de motorunit effectief draait.
Weiterlesen:
Aarzeling tijdens het versnellen van de Land Rover Range Rover

De distributieriem vervangen, hoeveel kost het?

En tot slot zullen we proberen je te geven een idee van de prijs als u de distributieriem van uw Land Rover Range Rover Evoque wilt vervangen . Houd er rekening mee dat als u het doet in de garage van het merk of in een motorvoertuigcentrum zoals Feu Vert, de prijs erg kan variëren, maar over het algemeen schatten we dat de prijs van de distributie varieert tussen 400 en 900 euro , gebaseerd op de plaats waar je het doet en je motor. Houd er rekening mee dat de sets de riem, de loopwielen en de waterpomp bevatten.

Als je meer tutorials over de Land Rover Range Rover Evoque nodig hebt, ga dan naar onze categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector