Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer de distributieriem van een Lexus UX vervangen?

Het kopen van een auto is voor de meeste mensen een groot budget, maar hieraan moet u de routinematige service van uw motorvoertuig toevoegen, en voor sommige routinematige servicewerkzaamheden kan de rekening behoorlijk hoog zijn. Het ligt dan ook voor de hand om u af te vragen wanneer het juiste moment is om deze reparaties uit te voeren en niet “voor niets” te doen. Op deze pagina gaan we je beschrijven: wanneer de distributieriem van uw Lexus UX vervangen? Om te beginnen gaan we daarom uitvinden waarom het essentieel is om deze daad van routinematige dienstverlening te realiseren. wanneer de distributieriem van uw Lexus UX doen? , dan gaan we je snel uitleggen hoe deze verandering wordt gedaan, en tot slot, hoeveel het kost om de distributieriem van een Lexus UX te doen.

Waarom moeten we de distributieriem van een Lexus UX vervangen?

Zoals we u in de inleiding hebben geïnformeerd, vertegenwoordigt het vervangen van een distributieriem op een Lexus UX een zeer belangrijk budget, dus we komen erachter dat u terughoudend bent om het te doen en om u in staat te stellen het belang van deze reparatie te achterhalen, dus we zullen snel beschrijven waarom het zo belangrijk is om het op tijd te doen.

De distributieriemfunctie van uw Lexus UX

De timing van een Lexus UX heeft een belangrijke functie bij het soepel laten lopen van uw motor. Het zal inderdaad de missie hebben om: synchroniseer de kleppen en zuigers en om de koppeling te maken tussen de nokkenas, de waterpomp, de krukas en de injectiepomp . Hierdoor kan de motor effectief werken en wordt elk risico op motorbreuk voorkomen. Hoe korter de afstand die uw auto aflegt, des te meer wordt uw riem gevraagd bij het starten van de motor.

Wat zijn de risico’s als de distributieriem niet op tijd wordt vervangen?

Het probleem met de timing van een Lexus UX is dat deze intern in de motor zit. En bijgevolg is het, in tegenstelling tot een accessoireriem, onhaalbaar om de staat ervan visueel te controleren. Je zou dus kunnen denken dat deze riem slechts een onbeduidend onderdeel is, maar de risico’s die je neemt als je hem niet op tijd vervangt, zijn aanzienlijk. Als de timing van uw Lexus UX kapot gaat, moet u zeker de motor van deze vervangen. Inderdaad, de zuigers zullen de kleppen raken en ze vernietigen, en ook de nokkenas zal breken. Hoe sneller de motor draait op het moment van de breuk, hoe ernstiger de gevolgen zijn. Het is daarom essentieel om uw distributieriem op tijd te maken .

Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Lexus UX?

Wanneer de distributieriem van zijn Lexus UX doen?

We zullen nu de vraag beantwoorden die jullie allemaal moeten stellen, wanneer de distributieriem van een Lexus UX produceren? Het is noodzakelijk om te weten dat elke motoreenheid anders is en zoals we eerder hebben beschreven, mogen we de vervanging van dit onderdeel niet missen. Hoe verder we in de tijd komen, hoe meer de fabrikanten de distributieriem verbeteren en normaal gesproken, hoe recenter uw Lexus UX zal zijn, hoe minder u zich zorgen hoeft te maken over uw riem. Hoe dan ook, kijk in het onderhoudsboekje van uw Lexus UX voor de exacte levensduur en maximale kilometerstand die u kunt behalen voordat u de timing doet . Meestal hebben tandriemen een levensduur van 5 tot 10 jaar en een maximale kilometerstand tussen 80 en 000km .

Hoe de distributieriem van een Lexus UX vervangen?

Aangezien de distributieriem van een Lexus UX een hoog budget vertegenwoordigt, kan men zich logisch afvragen of het niet mogelijk is om deze zelf te vervangen. Helaas is het erg moeilijk om toegang te krijgen en alleen de meest ervaren amateur-monteurs en de meest uitgeruste met gereedschap zullen de mogelijkheid hebben om deze operatie te overwegen, we zullen echter snel de verschillende stappen uitleggen die moeten worden uitgevoerd om deze distributieriem te vervangen:

 • Plaats de Lexus UX op standaards en afhankelijk van uw motor moet u mogelijk een wiel verwijderen. Verwijder de distributie versnellingsbakken

  .

 • Om dit voor elkaar te krijgen, moet u de distributieset kopen, zodat alle motorcomponenten op de juiste positie blijven, anders gaat uw motor kapot. Verwijder de overige onderdelen die u storen (demperpoelie bijvoorbeeld).
 • Verwijder de oude verdeling na het losmaken van de spanrollen. Voordat u de nieuwe plaatst, moet u alle spanrollen en de waterpomp verwijderen.
 • Plaats de nieuwe waterpomp.
 • Monteer de nieuwe spanrollen, let op de locatie van elk van hen.
 • Monteer de nieuwe distributie van uw Lexus UX door de markeringen te respecteren.
 • Span de riem zoals aangegeven door de gegevens van de fabrikant.
 • Zet de rest weer in elkaar.
 • Controleer of de motorunit effectief draait.
Weiterlesen:
Waar bevindt de aansluiting zich op de Lexus UX?

De distributieriem vervangen, hoeveel kost het?

En tot slot zullen we proberen je te geven een idee van de prijs als u de distributieriem van uw Lexus UX wilt vervangen . Houd er rekening mee dat als u het doet bij de monteur van het merk of in een motorvoertuigcentrum zoals Feu Vert, de prijs behoorlijk kan variëren, maar over het algemeen schatten we dat de prijs van de distributie varieert tussen 400 en 900 euro , afhankelijk van de plaats waar je het doet en je motor. Houd er rekening mee dat de sets de riem, de loopwielen en de waterpomp bevatten.

Kijk voor meer tips over de Lexus UX in de categorie Lexus UX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector