Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer de Land Rover Range Rover remschijven vervangen?

De veiligheid van een motorvoertuig staat voorop. Of de Land Rover Range Rover nu wel of geen economische gaten is, bepaalde onderhoudshandelingen zijn cruciaal. In dit artikel leggen we het je uit wanneer de remschijven van uw Land Rover Range Rover vervangen? Om dit te bereiken, zullen we allereerst zien waar de remschijven van uw auto voor worden gebruikt, vervolgens wanneer u de remschijven van uw Land Rover Range Rover moet vervangen en, ten slotte, hoe u ze door nieuwe kunt vervangen.

Interessant van de remschijven van een Land Rover Range Rover

We beginnen onze richtlijn met gedetailleerd te beschrijven waarvoor de remschijven van een Land Rover Range Rover worden gebruikt, zodat u kunt achterhalen waarom het essentieel is om ervoor te zorgen dat ze constant in goede staat verkeren.

Remschijven zijn het belangrijkste onderdeel van uw remsysteem. Het remmen op een Land Rover Range Rover is natuurlijk hydraulisch, het is een systeem van slangen en olie onder druk dat in werking treedt wanneer u op uw rempedaal drukt. Deze druk activeert een zuiger die de remblokken op uw remschijf duwt die op uw wiel is geïnstalleerd. Wanneer de remblokken de schijven beknellen, zal uw Land Rover Range Rover gaan remmen.

Wanneer de remschijven van een Land Rover Range Rover vervangen?

We gaan nu verder met het deel dat u zeker naar deze inhoud trekt, namelijk, bij het vervangen van de remschijven van een Land Rover Range Rover? Zoals we het u eerder hebben onthuld, werken de remschijven en remblokken in osmose, maar deze twee componenten zijn dat wel slijtdelen en dat zal ook gebeuren, naarmate de tijd verstrijkt en met name de wrijving bij het remmen verslijt en het remvermogen verliest. We zullen nu de verschillende technieken belichten om te weten wanneer ze moeten worden gewijzigd:

  • Wij zijn van mening dat de remschijven bij een Land Rover Range Rover over het algemeen elke 80 — 000 km moeten worden vervangen, maar het is essentieel om te weten dat dit op basis van uw rijstijl en het soort reis aanzienlijk kan veranderen. Inderdaad, als je specifiek op de snelweg rijdt en je remmen maar een klein beetje worden gebruikt, kan deze hoeveelheid toenemen, als je daarentegen alleen in de bebouwde kom rijdt, kan het afnemen.
  • Een eenvoudige en krachtige manier om de toestand van de remschijven op uw motorvoertuig te identificeren, is tijdens de technische inspectie. Deze grondige controle controleert inderdaad de staat van uw remmen en de controller zal u vertellen of ze in goede staat verkeren of moeten worden vervangen.
  • Een zeer gemakkelijke visuele manier om te weten wanneer u de remschijven van uw Land Rover Range Rover moet vervangen, is door de wielen te verwijderen nadat het voertuig op een standaard is geplaatst. Eenmaal verwijderd, heeft u de mogelijkheid om toegang te krijgen tot uw schijven en hun staat te controleren. Als ze die hebben grote krassen of vervormingen zult u ze moeten vervangen. Anders is de tweede indicator die moet worden gecontroleerd, het meten van de diepte van de schijf ten opzichte van de rand, als deze waarde groter is dan 1 mm, moet u ze vervangen door nieuwe.
Weiterlesen:
Stank in de airconditioning van de Land Rover Range Rover Sport

.

Hoe de remschijven op uw Land Rover Range Rover vervangen?

Ten slotte zullen we, om deze inhoud te beëindigen, vrij snel uitleggen hoe u de remschijven van uw Land Rover Range Rover vervangt. U moet weten dat als u de remschijven van uw motorvoertuig vervangt, u absoluut de remblokken van uw Land Rover Range Rover moet vervangen, denk niet twee keer na om onze inhoud te raadplegen waarin wordt uitgelegd hoe u deze vervanging kunt uitvoeren.

Wat het wisselen van schijven betreft, volgen hier de belangrijkste stappen:

  • Zet uw Land Rover Range Rover op standaards, verwijder de wielen waarop u wilt acteren.
  • Wrik met een grote platte schroevendraaier op uw remblokken om de remklauwzuiger zoveel mogelijk samen te drukken en voldoende speling te hebben om al uw veranderingen te produceren.
  • Verwijder met behulp van grote Torx-bits de twee moeren die het bovenste deel van uw remklauw vergrendelen, verwijder deze.
  • Haal je remblokken eruit en ontgrendel je remschijven dankzij de twee torxschroeven aan de zijkant van de schijf. Mogelijk heb je een hamer nodig om de schijven te verwijderen.
  • Vervang de schijven en draai ze vast met de nieuwe meegeleverde torx-schroeven, vervang uw remblokken, zet het bovenste deel van de remklauw weer in elkaar en draai alles stevig vast.
  • Monteer uw wielen en zorg ervoor dat u een reminbraak van 500 kilometer maakt voordat u hard remt.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover in de categorie Land Rover Range Rover.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector