Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer de remschijven Lincoln Continental vervangen?

De veiligheid van een motorvoertuig is belangrijk. Ongeacht of de Lincoln Continental financiële gaten zijn, bepaalde onderhoudshandelingen zijn onmisbaar. Vandaag zullen we het je uitleggen wanneer moet u de remschijven van uw Lincoln Continental vervangen? Om dit te bereiken, zullen we allereerst uitvinden waarvoor de remschijven van uw auto worden gebruikt, vervolgens wanneer u de remschijven van uw Lincoln Continental moet vervangen en, tot slot, hoe u deze door nieuwe kunt vervangen.

Interessant van de remschijven van een Lincoln Continental

We beginnen onze inhoudspagina met gedetailleerd te beschrijven waarvoor de remschijven van een Lincoln Continental worden gebruikt, zodat u kunt ontdekken waarom het belangrijk is ervoor te zorgen dat ze altijd in goede staat verkeren.

Remschijven zijn het belangrijkste onderdeel van uw remsysteem. Remmen op een Lincoln Continental is namelijk hydraulisch, het is een systeem van slangen en olie onder druk dat in werking treedt als je op je rempedaal drukt. Deze druk activeert een zuiger die de remblokken op uw remschijf duwt die op uw wiel is geïnstalleerd. Wanneer de remblokken de schijven zullen beknellen, zal uw Lincoln Continental gaan remmen.

Wanneer de remschijven van een Lincoln Continental vervangen?

We gaan nu verder met het gedeelte dat u zeker naar deze inhoud trekt, namelijk: bij het vervangen van de remschijven van een Lincoln Continental? Zoals we het u eerder hebben onthuld, werken de remschijven en -blokken in osmose, maar deze twee componenten zijn dat wel slijtdelen en ze zullen na verloop van tijd en vooral de wrijving bij het remmen verslijten en het remvermogen verliezen. We zullen nu de verschillende methoden belichten om te weten wanneer ze moeten worden vervangen:

  • Wij zijn van mening dat bij een Lincoln Continental de remschijven over het algemeen elke 80 – 000 km vervangen moeten worden, maar het is belangrijk om te weten dat dit sterk kan variëren, afhankelijk van uw rijstijl en het soort rit. In werkelijkheid, als je voornamelijk op de snelweg rijdt en je remmen maar een klein beetje worden gebruikt, kan deze hoeveelheid toenemen, omgekeerd, als je alleen binnen de bebouwde kom rijdt, kan deze afnemen.
  • Een fundamentele en effectieve techniek om de toestand van de remschijven op uw motorvoertuig te identificeren, is tijdens de technische inspectie. In feite controleert deze grondige controle de staat van uw remmen en de controller zal u vertellen of ze in goede staat zijn of veranderd moeten worden.
  • Een zeer gemakkelijke visuele techniek om te weten wanneer u de remschijven op uw Lincoln Continental moet vervangen, is door de wielen te verwijderen nadat het voertuig op een standaard is geplaatst. Eenmaal verwijderd, heeft u de mogelijkheid om toegang te krijgen tot uw schijven en hun staat te verifiëren. Als ze die hebben grote krassen of vervormingen zult u ze moeten vervangen. Anders is de tweede indicator die moet worden gecontroleerd, het meten van de diepte van de schijf ten opzichte van de rand, als deze waarde groter is dan 1 mm, moet u ze vervangen door nieuwe.
Weiterlesen:
Versnellingsvibraties op Lincoln Continental, wat te doen?

.

Hoe de remschijven op uw Lincoln Continental vervangen?

Ten slotte zullen we om deze inhoud te beëindigen vrij snel beschrijven hoe u de remschijven van uw Lincoln Continental vervangt. U moet weten dat als u de remschijven van uw auto vervangt, u absoluut de remblokken van uw Lincoln Continental moet vervangen, denk niet twee keer na om advies in te winnen bij onze inhoud die u leert hoe u deze wijziging kunt aanbrengen.

Wat het wisselen van schijven betreft, volgen hier de belangrijkste stappen:

  • Zet uw Lincoln Continental op stands, verwijder de wielen waarop u wilt acteren.
  • Wrik met een grote platte schroevendraaier op uw remblokken om de remklauwzuiger zoveel mogelijk samen te drukken en voldoende speling te hebben om al uw veranderingen te produceren.
  • Verwijder met grote Torx-bits de twee moeren die het bovenste onderdeel van uw remklauw vergrendelen en verwijder deze.
  • Verwijder uw remblokken en ontgrendel vervolgens uw remschijven dankzij de twee torx-schroeven aan de zijkant van de schijf. Mogelijk hebt u een hamer nodig om de schijven te verwijderen.
  • Vervang de schijven en draai ze vast met de nieuwe meegeleverde torx-schroeven, vervang uw remblokken, monteer het bovenste onderdeel van de remklauw weer en draai alles stevig vast.
  • Monteer uw wielen en zorg ervoor dat u een reminbraak van 500 kilometer maakt voordat u hard remt.

Kijk voor meer tips over de Lincoln Continental in de categorie Lincoln Continental.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector