Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer de remschijven Lincoln MKC vervangen?

De veiligheid van een motorvoertuig is essentieel. Zelfs als de Lincoln MKC economische gaten zijn, zijn bepaalde routineonderhoudswerken onmisbaar. Vandaag zullen we het je uitleggen wanneer de remschijven van uw Lincoln MKC vervangen? Om dit te bereiken, zullen we allereerst zien waarvoor de remschijven van uw auto worden gebruikt, vervolgens wanneer u de remschijven van uw Lincoln MKC moet vervangen en, ten slotte, hoe u ze door nieuwe kunt vervangen.

Voordeel van de remschijven van een Lincoln MKC

We beginnen onze inhoudspagina door uit te leggen waarvoor de remschijven van een Lincoln MKC worden gebruikt, zodat u kunt achterhalen waarom het essentieel is om ervoor te zorgen dat ze altijd in goede staat verkeren.

Remschijven zijn het belangrijkste onderdeel van uw remsysteem. Remmen op een Lincoln MKC is zelfs hydraulisch, het is een systeem van slangen en olie onder druk dat in werking treedt wanneer u op uw rempedaal drukt. Deze druk activeert een zuiger die de remblokken op uw remschijf duwt die aan uw wiel is bevestigd. Wanneer de remblokken de schijven zullen beknellen, waardoor uw Lincoln MKC gaat remmen.

Wanneer de remschijven van een Lincoln MKC vervangen?

We gaan nu verder met het deel dat u zeker naar deze inhoud trekt, namelijk, bij het vervangen van de remschijven van een Lincoln MKC? Hoe we het u eerder hebben onthuld, de remschijven en -blokken werken in osmose, maar deze twee elementen zijn dat wel auto-onderdelen dragen en ze zullen na enige tijd en met name de wrijving bij het remmen afnemen en het remvermogen verliezen. We zullen nu de verschillende oplossingen beschrijven om te weten wanneer ze moeten worden vervangen:

  • Wij zijn van mening dat de remschijven bij een Lincoln MKC over het algemeen om de 80 – 000 km vervangen moeten worden, maar het is belangrijk om te weten dat dit aanzienlijk kan variëren, afhankelijk van uw rijstijl en het soort rit. Inderdaad, als u voornamelijk op de snelweg rijdt en uw remmen slechts weinig worden gebruikt, kan deze waarde toenemen, in tegenstelling tot wanneer u alleen in de bebouwde kom rijdt, deze kan afnemen.
  • Een eenvoudige en krachtige methode om de staat van de remschijven op uw motorvoertuig te achterhalen, is tijdens de technische inspectie. In feite controleert deze grondige controle de staat van uw remmen en de controller zal u vertellen of ze in goede staat zijn of veranderd moeten worden.
  • Een zeer gemakkelijke visuele methode om te weten wanneer u de remschijven op uw Lincoln MKC moet vervangen, is door de wielen te verwijderen nadat het voertuig op een standaard is geplaatst. Eenmaal verwijderd, heeft u de mogelijkheid om toegang te krijgen tot uw schijven en hun staat te verifiëren. Als ze die hebben grote krassen of vervormingen zult u ze moeten vervangen. Anders is de tweede indicator die moet worden gecontroleerd, het meten van de diepte van de schijf ten opzichte van de rand, als deze waarde groter is dan 1 mm, moet u ze vervangen door nieuwe.
Weiterlesen:
Tankdop zit vast op mijn Lincoln MKC, wat te doen?

.

Hoe de remschijven op uw Lincoln MKC vervangen?

Ten slotte zullen we u, om deze inhoud te beëindigen, snel laten zien hoe u de remschijven van uw Lincoln MKC vervangt. U moet weten dat als u de remschijven van uw auto vervangt, u absoluut de remblokken van uw Lincoln MKC moet vervangen, denk niet twee keer na om advies in te winnen bij onze inhoud die u leert hoe u deze wijziging kunt aanbrengen.

Wat het wisselen van schijven betreft, volgen hier de belangrijkste stappen:

  • Zet uw Lincoln MKC op standaards, verwijder de wielen waaraan u wilt werken.
  • Wrik met een grote platte schroevendraaier op uw remblokken om de remklauwzuiger zoveel mogelijk samen te drukken en voldoende speling te hebben om al uw veranderingen te produceren.
  • Verwijder met grote Torx-bits de twee moeren die het bovenste onderdeel van uw remklauw vergrendelen en verwijder deze.
  • Verwijder uw remblokken en ontgrendel vervolgens uw remschijven dankzij de twee torx-schroeven aan de zijkant van de schijf. Mogelijk hebt u een hamer nodig om de schijven te verwijderen.
  • Vervang de schijven en draai ze vast met de nieuwe meegeleverde torx-schroeven, vervang uw remblokken, monteer het bovenste onderdeel van de remklauw weer en draai alles stevig vast.
  • Monteer uw wielen en zorg ervoor dat u een reminbraak van 500 kilometer maakt voordat u hard remt.

Voor meer tips over de Lincoln MKC, neem een ​​kijkje in de categorie Lincoln MKC.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector