Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer de remschijven Lincoln MKS vervangen?

De veiligheid van een auto is essentieel. Zelfs als de Lincoln MKS economische gaten zijn, zijn bepaalde onderhoudswerkzaamheden van vitaal belang. In dit artikel leggen we het je uit wanneer de remschijven van uw Lincoln MKS vervangen? Om dit te bereiken, zullen we allereerst ontdekken waarvoor de remschijven van uw motorvoertuig worden gebruikt, vervolgens wanneer de remschijven van uw Lincoln MKS moeten worden vervangen en, ten slotte, hoe u ze door nieuwe kunt vervangen.

Interessant van de remschijven van een Lincoln MKS

We beginnen ons artikel door uit te leggen waarvoor de remschijven van een Lincoln MKS worden gebruikt, zodat u kunt achterhalen waarom het belangrijk is om ervoor te zorgen dat ze altijd in goede werkomstandigheden zijn.

Remschijven zijn het belangrijkste onderdeel van uw remsysteem. Het remmen op een Lincoln MKS is inderdaad hydraulisch, het is een systeem van slangen en olie onder druk dat in werking treedt wanneer u op uw rempedaal drukt. Deze druk activeert een zuiger die de remblokken op uw remschijf duwt die op uw wiel is geïnstalleerd. Wanneer de remblokken de schijven beknellen, zal uw Lincoln MKS gaan remmen.

Wanneer de remschijven van een Lincoln MKS vervangen?

We gaan nu verder met het deel dat u zeker naar deze inhoud trekt, namelijk, bij het vervangen van de remschijven van een Lincoln MKS? Hoe we het je eerder al vertelden, de remschijven en -blokken werken in osmose, maar deze twee componenten zijn dat wel auto-onderdelen dragen en ze zullen na verloop van tijd en met name de wrijving bij het remmen afnemen en het remvermogen verliezen. We zullen nu de verschillende technieken beschrijven om te weten wanneer ze moeten worden vervangen:

  • Wij zijn van mening dat de remschijven bij een Lincoln MKS over het algemeen elke 80 – 000 km vervangen moeten worden, maar het is belangrijk om te weten dat dit op basis van uw rijstijl en het soort rit aanzienlijk kan veranderen. Sterker nog, als je specifiek op de snelweg rijdt en je remmen maar weinig worden gebruikt, kan deze waarde toenemen, maar als je alleen binnen de bebouwde kom rijdt kan deze juist afnemen.
  • Een eenvoudige en succesvolle methode om de staat van de remschijven op uw auto te identificeren, is tijdens de technische inspectie. In feite controleert deze grondige controle de staat van uw remmen en de controller zal u vertellen of ze in goede staat zijn of moeten worden vervangen.
  • Een eenvoudige visuele methode om te weten wanneer u de remschijven op uw Lincoln MKS moet vervangen, is door de wielen te verwijderen nadat het voertuig op een standaard is geplaatst. Eenmaal verwijderd, hebt u toegang tot uw schijven en kunt u hun status controleren. Als ze die hebben grote krassen of vervormingen zult u ze moeten vervangen. In elk ander geval is de tweede indicator die moet worden gecontroleerd, het meten van de diepte van de schijf ten opzichte van de rand, als deze waarde groter is dan 1 mm, moet u ze door nieuwe vervangen.
Weiterlesen:
Sleutel zit vast in ontsteking van Lincoln MKC, wat te doen?

.

Hoe de remschijven op uw Lincoln MKS vervangen?

Ten slotte zullen we, om deze inhoud te beëindigen, vrij snel uitleggen hoe u de remschijven van uw Lincoln MKS vervangt. U moet weten dat als u de remschijven van uw auto vervangt, u absoluut de remblokken van uw Lincoln MKS moet vervangen, aarzel niet om onze inhoud te raadplegen waarin wordt uitgelegd hoe u deze vervanging kunt uitvoeren.

Wat het wisselen van schijven betreft, volgen hier de belangrijkste stappen:

  • Zet uw Lincoln MKS op standaards, verwijder de wielen waarop u wilt acteren.
  • Wrik met een grote platte schroevendraaier op uw remblokken om de remklauwzuiger zoveel mogelijk samen te drukken en voldoende speling te hebben om al uw veranderingen te produceren.
  • Verwijder met behulp van grote Torx-bits de twee moeren die het bovenste onderdeel van uw remklauw vergrendelen, verwijder deze.
  • Verwijder uw remblokken en ontgrendel vervolgens uw remschijven dankzij de twee torx-schroeven aan de zijkant van de schijf, mogelijk heeft u een hamer nodig om de schijven te verwijderen.
  • Vervang de schijven en draai ze vast met de nieuwe meegeleverde torx-schroeven, plaats uw remblokken terug, zet het bovenste deel van de remklauw weer in elkaar en draai alles stevig vast.
  • Monteer uw wielen en vergeet niet om een ​​reminbraak van 500 kilometer te doen voordat u hard remt.

Als je meer handleidingen over de Lincoln MKS nodig hebt, ga dan naar onze categorie Lincoln MKS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector