Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer de remschijven Lincoln MKZ vervangen?

De veiligheid van een motorvoertuig is belangrijk. Of de Lincoln MKZ al dan niet economische gaten zijn, bepaalde routineonderhoudsacties zijn van fundamenteel belang. Vandaag zullen we het je uitleggen wanneer de remschijven van uw Lincoln MKZ vervangen? Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we om te beginnen uitvinden waarvoor de remschijven van uw motorvoertuig worden gebruikt, vervolgens wanneer de remschijven van uw Lincoln MKZ moeten worden vervangen en, ten slotte, hoe u ze kunt vervangen door nieuwe.

Voordeel van de remschijven van een Lincoln MKZ

We beginnen de inhoud van ons artikel door te beschrijven waarvoor de remschijven van een Lincoln MKZ worden gebruikt, zodat u kunt achterhalen waarom het nodig is om ervoor te zorgen dat ze constant in goede werkomstandigheden verkeren.

Remschijven zijn het belangrijkste onderdeel van uw remsysteem. Het remmen op een Lincoln MKZ is namelijk hydraulisch, het is een systeem van slangen en olie onder druk dat in werking treedt als je op je rempedaal drukt. Deze druk activeert een zuiger die de remblokken op uw remschijf duwt die op uw wiel is geïnstalleerd. Wanneer de remblokken de schijven zullen beknellen, waardoor uw Lincoln MKZ gaat remmen.

Wanneer de remschijven van een Lincoln MKZ vervangen?

We gaan nu verder met de sectie die u zeker naar deze inhoudspagina trekt, namelijk: bij het vervangen van de remschijven van een Lincoln MKZ? Zoals we het u eerder hebben onthuld, werken de remschijven en remblokken in osmose, maar deze twee componenten zijn dat wel auto-onderdelen dragen en ze zullen, met de tijd en vooral de wrijving bij het remmen, slijten en het remvermogen verliezen. We zullen nu de verschillende methoden beschrijven om te weten wanneer ze moeten worden gewijzigd:

  • Wij zijn van mening dat de remschijven bij een Lincoln MKZ in het algemeen om de 80 000 — 100 km vervangen moeten worden, maar het is noodzakelijk om te weten dat dit op basis van uw rijstijl en het soort rit aanzienlijk kan variëren. Inderdaad, als je specifiek op de snelweg rijdt en je remmen maar weinig worden gebruikt, kan dit bedrag toenemen, of als je alleen binnen de bebouwde kom rijdt, kan het afnemen.
  • Een eenvoudige en krachtige methode om de toestand van de remschijven op uw motorvoertuig te identificeren, is tijdens de technische inspectie. Deze grondige controle controleert inderdaad de staat van uw remmen en de controller zal u vertellen of ze in goede staat verkeren of moeten worden vervangen.
  • Een zeer gemakkelijke visuele methode om te weten wanneer u de remschijven op uw Lincoln MKZ moet vervangen, is door de wielen te verwijderen nadat de auto op een standaard is gezet. Eenmaal verwijderd, heeft u toegang tot uw schijven en kunt u hun toestand controleren. Als ze die hebben grote krassen of vervormingen zult u ze moeten vervangen. Anders is de tweede indicator die moet worden gecontroleerd, het meten van de diepte van de schijf ten opzichte van de rand, als deze waarde groter is dan 1 mm, moet u ze vervangen door nieuwe.
Weiterlesen:
Mijn Lincoln MKZ trekt naar rechts, wat moet ik doen?

.

Hoe de remschijven op uw Lincoln MKZ vervangen?

Als laatste, om deze inhoudspagina te beëindigen, zullen we je snel laten zien hoe u de remschijven van uw Lincoln MKZ vervangt. U moet weten dat als u de remschijven van uw motorvoertuig vervangt, u absoluut de remblokken van uw Lincoln MKZ moet vervangen, aarzel niet om onze inhoudspagina te raadplegen die u aangeeft hoe u deze kunt vervangen.

Wat het wisselen van schijven betreft, volgen hier de belangrijkste stappen:

  • Zet uw Lincoln MKZ op standaards, verwijder de wielen waarop u wilt acteren.
  • Wrik met een grote platte schroevendraaier op uw remblokken om de remklauwzuiger zoveel mogelijk samen te drukken en voldoende speling te hebben om al uw wijzigingen aan te brengen.
  • Verwijder met behulp van grote Torx-bits de twee moeren die het bovenste deel van uw remklauw vergrendelen, verwijder deze.
  • Verwijder uw remblokken en ontgrendel vervolgens uw remschijven dankzij de twee torx-schroeven aan de zijkant van de schijf. Mogelijk hebt u een hamer nodig om de schijven te verwijderen.
  • Vervang de schijven en draai ze vast met de nieuwe meegeleverde torx-schroeven, vervang uw remblokken, zet het bovenste deel van de remklauw weer in elkaar en draai alles stevig vast.
  • Monteer uw wielen en zorg ervoor dat u een reminbraak van 500 kilometer maakt voordat u hard remt.

Als je meer gidsen over de Lincoln MKZ wilt, ga dan naar onze categorie Lincoln MKZ.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector