Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer de remschijven van de Land Rover Discovery Sport vervangen?

De veiligheid van een auto is essentieel. Ongeacht of de Land Rover Discovery Sport economische gaten zijn, bepaalde onderhoudswerkzaamheden zijn van fundamenteel belang. Vandaag zullen we het je uitleggen wanneer de remschijven van uw Land Rover Discovery Sport vervangen? Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we allereerst ontdekken waarvoor de remschijven van uw motorvoertuig worden gebruikt, vervolgens wanneer de remschijven van uw Land Rover Discovery Sport moeten worden vervangen en, ten slotte, hoe u ze kunt vervangen door nieuwe .

Voordeel van de remschijven van een Land Rover Discovery Sport

We beginnen onze inhoud door uit te leggen waarvoor de remschijven van een Land Rover Discovery Sport worden gebruikt, zodat u kunt ontdekken waarom het belangrijk is om ervoor te zorgen dat ze constant in goede werkomstandigheden verkeren.

Remschijven zijn het belangrijkste onderdeel van uw remsysteem. Remmen op een Land Rover Discovery Sport is namelijk hydraulisch, het is een systeem van slangen en olie onder druk dat in werking treedt als je op je rempedaal drukt. Deze druk activeert een zuiger die de remblokken op uw remschijf duwt die op uw wiel is geïnstalleerd. Wanneer de remblokken de schijven beknellen, zal uw Land Rover Discovery Sport gaan remmen.

Wanneer de remschijven van een Land Rover Discovery Sport vervangen?

We gaan nu verder met het deel dat u ongetwijfeld naar deze inhoud trekt, namelijk: bij het vervangen van de remschijven van een Land Rover Discovery Sport? Hoe we het u eerder al vertelden, de remschijven en remblokken werken in osmose, maar deze twee elementen zijn dat wel slijtdelen en ze zullen na verloop van tijd en met name de wrijving bij het remmen afnemen en het remvermogen verliezen. We zullen nu de verschillende oplossingen benadrukken om te weten wanneer ze moeten worden gewijzigd:

  • Wij zijn van mening dat de remschijven bij een Land Rover Discovery Sport over het algemeen elke 80 000 — 100 km vervangen moeten worden, maar het is belangrijk om te weten dat dit aanzienlijk kan variëren, afhankelijk van uw rijstijl en het soort reis. Als u specifiek op de snelweg rijdt en uw remmen slechts weinig worden gebruikt, kan dit bedrag toenemen, of als u alleen binnen de bebouwde kom rijdt, kan het afnemen.
  • Een eenvoudige en goede techniek om de staat van de remschijven op uw auto te achterhalen, is tijdens de technische inspectie. In feite controleert deze grondige controle de staat van uw remmen en de controller zal u vertellen of ze in goede staat zijn of veranderd moeten worden.
  • Een eenvoudige visuele techniek om te weten wanneer u de remschijven van uw Land Rover Discovery Sport moet vervangen, is door de wielen te verwijderen nadat de auto op een standaard is gezet. Eenmaal verwijderd, hebt u toegang tot uw schijven en kunt u hun status controleren. Als ze die hebben grote krassen of vervormingen zult u ze moeten vervangen. In elk ander geval is de tweede indicator die moet worden gecontroleerd, het meten van de diepte van de schijf ten opzichte van de rand, als deze waarde groter is dan 1 mm, moet u ze door nieuwe vervangen.
Weiterlesen:
Het motorlicht blijft branden op de Land Rover Discovery Sport

.

Hoe de remschijven op uw Land Rover Discovery Sport vervangen?

Ten slotte zullen we u, om deze inhoud te beëindigen, redelijk snel laten zien hoe u de remschijven van uw Land Rover Discovery Sport vervangt. U moet weten dat als u de remschijven van uw auto vervangt, u absoluut de remblokken van uw Land Rover Discovery Sport moet vervangen, aarzel niet om advies in te winnen bij onze inhoud waarin wordt uitgelegd hoe u deze kunt vervangen.

Wat het wisselen van schijven betreft, volgen hier de belangrijkste stappen:

  • Zet uw Land Rover Discovery Sport op standaards, verwijder de wielen waarop u actie wilt ondernemen.
  • Wrik met een grote platte schroevendraaier op uw remblokken om de remklauwzuiger zoveel mogelijk samen te drukken en voldoende speling te hebben om al uw veranderingen te produceren.
  • Verwijder met behulp van grote Torx-bits de twee moeren die het bovenste onderdeel van uw remklauw vergrendelen, verwijder deze.
  • Haal je remblokken eruit en ontgrendel je remschijven dankzij de twee torx-schroeven aan de zijkant van de schijf. Mogelijk heb je een hamer nodig om de schijven te verwijderen.
  • Vervang de schijven en draai ze vast met de nieuwe meegeleverde torx-schroeven, plaats uw remblokken terug, zet het bovenste deel van de remklauw weer in elkaar en draai alles stevig vast.
  • Monteer uw wielen en zorg ervoor dat u een reminbraak van 500 kilometer maakt voordat u hard remt.

Als je meer tutorials over de Land Rover Discovery Sport wilt, ga dan naar onze Land Rover Discovery Sport-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector