Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer de remschijven vervangen Lexus IS?

De veiligheid van een auto is essentieel. Zelfs als de Lexus IS economische gaten zijn, zijn bepaalde routineonderhoudswerken van fundamenteel belang. Vandaag zullen we het je uitleggen wanneer de remschijven van uw Lexus IS vervangen? Om dit te doen, zullen we allereerst ontdekken waarvoor de remschijven van uw motorvoertuig worden gebruikt, vervolgens wanneer u de remschijven van uw Lexus IS moet vervangen en tot slot hoe u ze door nieuwe kunt vervangen.

Voordeel van de remschijven van een Lexus IS

We beginnen onze inhoudspagina met gedetailleerd te beschrijven waarvoor de remschijven van een Lexus IS worden gebruikt, zodat u kunt achterhalen waarom het nodig is om ervoor te zorgen dat ze constant in goede staat verkeren.

Remschijven zijn het belangrijkste onderdeel van uw remsysteem. Remmen op een Lexus IS is zelfs hydraulisch, het is een systeem van slangen en olie onder druk dat in werking treedt wanneer u op uw rempedaal drukt. Deze druk activeert een zuiger die de remblokken op uw remschijf duwt die op uw wiel is geplaatst. Wanneer de remblokken de schijven beknellen, zal uw Lexus IS gaan remmen.

Wanneer de remschijven van een Lexus IS vervangen?

We gaan nu verder met de sectie die u ongetwijfeld naar deze inhoudspagina trekt, namelijk: bij het vervangen van de remschijven van een Lexus IS? Hoe we het u eerder hebben onthuld, de remschijven en -blokken werken in osmose, maar deze twee elementen zijn dat wel auto-onderdelen dragen en ze zullen, met de tijd en specifiek de wrijving bij het remmen, slijten en het remvermogen verliezen. We zullen nu de verschillende manieren beschrijven om te weten wanneer ze moeten worden vervangen:

  • Wij zijn van mening dat de remschijven bij een Lexus IS over het algemeen elke 80 — 000 km moeten worden vervangen, maar het is noodzakelijk om te weten dat dit afhankelijk van uw rijstijl en het soort rit aanzienlijk kan veranderen. Sterker nog, als je specifiek op de snelweg rijdt en je remmen maar een klein beetje worden gebruikt, kan deze hoeveelheid toenemen, als je alleen in de bebouwde kom rijdt, kan deze juist afnemen.
  • Een eenvoudige en goede methode om de staat van de remschijven op uw auto te achterhalen, is tijdens de technische inspectie. In feite controleert deze grondige controle de staat van uw remmen en de controller zal u vertellen of ze in goede staat zijn of veranderd moeten worden.
  • Een eenvoudige visuele methode om te weten wanneer u de remschijven op uw Lexus IS moet vervangen, is door de wielen te verwijderen nadat het voertuig op een standaard is geplaatst. Eenmaal verwijderd, heeft u toegang tot uw schijven en kunt u hun status controleren. Als ze die hebben grote krassen of vervormingen zult u ze moeten vervangen. Anders is de tweede indicator die moet worden gecontroleerd, het meten van de diepte van de schijf ten opzichte van de rand, als deze waarde groter is dan 1 mm, moet u ze vervangen door nieuwe.
Weiterlesen:
Lexus IS dat niet meer versnelt

.

Hoe de remschijven op uw Lexus IS vervangen?

Ten slotte zullen we, om deze inhoudspagina te beëindigen, snel uitleggen hoe u de remschijven van uw Lexus IS vervangt. U moet weten dat als u de remschijven van uw auto vervangt, u absoluut de remblokken van uw Lexus IS moet vervangen, denk niet twee keer na om onze inhoudspagina te raadplegen die u leert hoe u deze wijziging kunt aanbrengen.

Wat het wisselen van schijven betreft, zijn hier de belangrijkste stappen om aan vast te houden:

  • Zet uw Lexus IS op standaards, verwijder de wielen waaraan u wilt werken.
  • Wrik met een grote platte schroevendraaier op uw remblokken om de remklauwzuiger zoveel mogelijk samen te drukken en voldoende speling te hebben om al uw wijzigingen aan te brengen.
  • Verwijder met behulp van grote Torx-bits de twee moeren die het bovenste onderdeel van uw remklauw vergrendelen, verwijder deze.
  • Haal je remblokken eruit en ontgrendel vervolgens je remschijven dankzij de twee torxschroeven aan de zijkant van de schijf, mogelijk heb je een hamer nodig om de schijven te verwijderen.
  • Vervang de schijven en draai ze vast met de nieuwe meegeleverde torx-schroeven, vervang uw remblokken, monteer het bovenste onderdeel van de remklauw weer en draai alles stevig vast.
  • Monteer uw wielen en zorg ervoor dat u een reminbraak van 500 kilometer maakt voordat u hard remt.

Kijk voor meer tips over de Lexus IS in de categorie Lexus IS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector