Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer het roetfilter op Land Rover Defender vervangen?

Het roetfilter is een vrij moderne technologie die is ontworpen om schadelijke deeltjes uit de uitlaatgassen van de nieuwste diesels te verwijderen. Het wordt al lang gezien als de wonderoplossing voor deze vervuilingsproblemen. Het werkt echter niet zo goed als bedoeld en veroorzaakt meer problemen dan het oplost, daarom zullen we in dit artikel te weten komen bij het vervangen van het roetfilter van een Land Rover Defender? . Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we om te beginnen vaststellen waarvoor het roetfilter van uw auto wordt gebruikt en wanneer het roetfilter op uw Land Rover Defender moet worden vervangen.

Wat is het nut van het roetfilter van een Land Rover Defender?

Daarom beginnen we onze richtlijn met de reden voor dit element dat niet zo lang geleden in dieselauto’s is ingebouwd. Zoals we in de inleiding al snel hebben uiteengezet, was de bedoeling van dit filter om de problemen van vervuiling en schadelijkheid van uitlaatgassen van Land Rover Defender-auto’s op te lossen. Het werkconcept is om uitlaatgassen op te slaan die onverbrand zijn of die nog steeds schadelijke deeltjes bevatten, en wanneer het op een voldoende hoge temperatuur is om een ​​tweede verbranding te veroorzaken die de verbranding zal beëindigen en al deze kankerverwekkende deeltjes zal elimineren. Om deze zeer hoge motortemperatuur te bereiken, moet u helaas op de snelweg zijn of uw Land Rover Defender-motor op toeren hebben. We hebben ons dus in de loop van de tijd gerealiseerd dat auto’s die voornamelijk korte ritten maken of in de stad rijden, het roetfilter niet in staat stellen deze dampen te verbranden en we zullen in de volgende sectie ontdekken dat deze problemen u kunnen dwingen om roetfilter van uw Land Rover Defender vervangen .

Weiterlesen:
Hoe koplampen op Land Rover Defender reinigen?

Wanneer het roetfilter van een Land Rover Defender vervangen?

In deze sectie zullen we identificeren wat u hier zeker aantrekt, of het nodig is om het roetfilter van een Land Rover Defender te vervangen en zo ja, wanneer?

Is het nodig om het roetfilter op Land Rover Defender te vervangen?

Er zijn 2 soorten roetfilters voor auto’s, een roetfilter met additief, die niet van toepassing is op de Land Rover Defender, maar die elke 120 km moet worden opgeladen met een additief dat de regeneratie van het roetfilter mogelijk maakt en dus verbrandt al die schadelijke roet. De tweede, waar we in dit artikel enthousiast over zijn, werkt met edele metalen die bij hoge temperatuur een chemische reactie zullen veroorzaken en de regeneratie van het filter en de evacuatie van de kankerverwekkende materialen in gang zetten. Zoals hierboven uitgelegd, vereist het echter zeer hoge temperaturen, als deze niet worden bereikt, zal het filter verstopt raken. Als het filter niet handmatig wordt geregenereerd, rijd dan ongeveer 000 minuten op hoge snelheid om deze temperatuur te bereiken en zo uw filter te regenereren, u verstopt het en loopt het risico uw turbo, uw EGR-klep of uw motor te beschadigen. Als u de EGR-klep van uw Land Rover Defender moet reinigen als gevolg van uw roetfilter, aarzel dan niet om onze inhoudspagina over dit onderwerp te bekijken om te zien wat het proces is.

Wanneer het roetfilter van een Land Rover Defender vervangen?

Zoals we eerder hebben uitgelegd, is een roetfilter ontworpen om de levensduur van het voertuig mee te gaan, maar sommigen van jullie vragen zich misschien af wanneer het nodig is om het roetfilter van zijn Land Rover Defender te vervangen? Houd er rekening mee dat dit onderdeel extreem duur is, arbeid is niet het belangrijkste omdat het gemakkelijk toegankelijk is. Maar het onderdeel zelf zal enorm in prijs variëren, afhankelijk van uw motorisering, u kunt nog steeds een bereik rekenen tussen 700 en 2000 €. Deze verandering moet alleen worden overwogen in het geval van een volledig verstopt roetfilter. Als u niet herhaaldelijk de snelweg neemt, raden wij u aan om elke maand 10 minuten rijden op de snelweg minimaal 3000 toeren . Ondanks alles is het huidige roetfilter niet goed ontworpen en blijft het problematisch, men denkt dat als gevolg van het ontbreken van een voldoende frequente temperatuurstijging en andere ontwerpproblemen, u moet beginnen met plannen om verander uw roetfilter van 200, 000km als u uw XX gebruikt die meer stedelijk is en een beetje meer als het gemengd is .

Weiterlesen:
Land Rover Defender die alleen accelereert

Kijk voor meer tips over de Land Rover Defender in de categorie Land Rover Defender.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector