Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer moet het roetfilter van de Land Rover Range Rover Evoque worden vervangen?

Het roetfilter is een vrij moderne uitvinding die is ontworpen om schadelijke deeltjes uit de uitlaatgassen van de nieuwste diesels te halen. Het wordt al lang gezien als de wonderoplossing voor deze vervuilingscomplicaties. Het werkt echter niet zo goed als verwacht en veroorzaakt meer complicaties dan het aankan, daarom zullen we op deze pagina ontdekken bij het vervangen van het roetfilter van een Land Rover Range Rover Evoque? . Om dit voor elkaar te krijgen, zoeken we eerst uit waarvoor het roetfilter van uw motorvoertuig bedoeld is en wanneer het roetfilter van uw Land Rover Range Rover Evoque moet worden vervangen.

Wat is het nut van het roetfilter van een Land Rover Range Rover Evoque?

Daarom beginnen we onze inhoudspagina met de uitleg voor dit onderdeel dat recentelijk is opgenomen in dieselvoertuigen. Zoals we al snel in de inleiding vermeldden, was het doel van dit filter om de complicaties van vervuiling en schadelijkheid van uitlaatgassen van Land Rover Range Rover Evoque-voertuigen op te lossen. Het werkingsprincipe is om uitlaatgassen op te slaan die onverbrand zijn of die nog steeds schadelijke deeltjes bevatten, en wanneer deze op een voldoende hoge temperatuur is om een ​​tweede verbranding te bewerkstelligen die de verbranding zal beëindigen en al deze kankerverwekkende deeltjes zal elimineren. Helaas, om deze zeer hoge temperatuur van de motorunit te bereiken, moet je op de snelweg zijn of je Land Rover Range Rover Evoque-motorunit laten draaien. We hebben dus in de loop van de tijd gemerkt dat voertuigen die voornamelijk korte ritten of in de stad maken, het roetfilter niet in staat stellen deze gassen te verbranden en we zullen in de volgende paragraaf zien dat deze complicaties u kunnen dwingen om vervang het roetfilter van uw Land Rover Range Rover Evoque .

Weiterlesen:
Hoe een Land Rover Range Rover met twee zitplaatsen ombouwen tot een vijfzitter?

Wanneer het roetfilter van een Land Rover Range Rover Evoque vervangen?

In deze rubriek komen we te weten waar u zich hier zeker toe aangetrokken voelt, of het nodig is om het roetfilter van een Land Rover Range Rover Evoque te vervangen en zo ja, wanneer?

Is het nodig om het roetfilter van de Land Rover Range Rover Evoque te vervangen?

Er zijn 2 soorten roetfilters voor voertuigen, een roetfilter met additief, die niet van toepassing is op de Land Rover Range Rover Evoque, maar die elke 120 km moet worden opgeladen met een additief dat de regeneratie van het roetfilter mogelijk maakt en bijgevolg om al die schadelijke roet te verbranden. De tweede, waar we in dit artikel in geïnteresseerd zijn, werkt met edele metalen die bij hoge temperatuur een chemische reactie zullen veroorzaken en de regeneratie van het filter en de evacuatie van de kankerverwekkende materialen teweeg zullen brengen. Echter, zoals eerder vermeld, heeft het zeer hoge temperaturen nodig, als deze niet worden bereikt zal het filter verstopt raken. Als het filter niet handmatig wordt geregenereerd, rijd dan ongeveer 000 minuten op hoge snelheid om deze temperatuur te bereiken en zo uw filter te regenereren, u verstopt het en loopt het risico uw turbo, uw EGR-klep of uw motoreenheid te beschadigen. Als u de EGR-klep van uw Land Rover Range Rover Evoque moet reinigen vanwege uw roetfilter, aarzel dan niet om onze inhoudspagina over dit onderwerp te bekijken om erachter te komen wat de procedure is.

Wanneer het roetfilter van een Land Rover Range Rover Evoque vervangen?

Zoals we eerder hebben beschreven, is een roetfilter ontworpen om de hele levensduur van het voertuig mee te gaan, maar sommigen van jullie vragen zich misschien af wanneer het nodig is om het roetfilter van zijn Land Rover Range Rover Evoque te vervangen? Houd er rekening mee dat dit onderdeel extreem duur is, arbeid is niet het belangrijkste probleem omdat het gemakkelijk toegankelijk is. Maar het onderdeel zelf zal enorm in prijs variëren op basis van uw motorisering, u kunt nog steeds een bereik rekenen tussen 700 en 2000 €. Deze vervanging dient alleen overwogen te worden in het geval van een volledig verstopt roetfilter. Als u niet regelmatig de snelweg neemt, raden wij u aan om elke maand 10 minuten rijden op de snelweg minimaal 3000 toeren . Ondanks alles is het huidige roetfilter niet goed ontworpen en blijft het problematisch. Er wordt van uitgegaan dat u vanwege het ontbreken van een voldoende regelmatige temperatuurstijging en andere ontwerpcomplicaties moet beginnen met plannen om vervang uw roetfilter van 200 km als u uw XX gebruikt die meer stedelijk is en een beetje meer als deze gemengd is .

Weiterlesen:
Hoe parkeersensoren installeren op Land Rover Range Rover?

Als u meer handleidingen over de Land Rover Range Rover Evoque wilt, ga dan naar onze categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector