Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer moet u de distributieriem op de Land Rover Discovery Sport vervangen?

Het kopen van een auto is voor de meeste mensen een groot budget, maar hieraan moet je het routineonderhoud van je auto toevoegen, en voor sommige routineonderhoudshandelingen kan de rekening behoorlijk hoog oplopen. Het is daarom logisch om u af te vragen wanneer de beste tijd is om deze reparaties uit te voeren en niet “voor niets”. Op deze pagina gaan we het je beschrijven wanneer moet u de distributieriem van uw Land Rover Discovery Sport vervangen? Daarvoor gaan we allereerst ontdekken waarom het belangrijk is om dit werk van routinematige dienstverlening te doen, wanneer u de distributieriem van uw Land Rover Discovery Sport moet doen , dan gaan we u vrij snel demonstreren hoe deze vervanging wordt gedaan, en tot slot hoeveel het kost om de distributieriem van een Land Rover Discovery Sport te doen.

Waarom moeten we de distributieriem van een Land Rover Discovery Sport vervangen?

Zoals we u bij de introductie hebben verteld, is het vervangen van een distributieriem op een Land Rover Discovery Sport een belangrijk budget, dus we begrijpen dat u aarzelt om het te doen en dat u de waarde van deze reparatie begrijpt, dus we zullen vrij snel beschrijven waarom het zo belangrijk is om het op tijd te doen.

Het doel van de distributieriem van uw Land Rover Discovery Sport

De timing van een Land Rover Discovery Sport heeft een essentieel doel bij het soepel laten lopen van uw motor. In werkelijkheid zal het de missie hebben synchroniseer de kleppen en zuigers en om de koppeling te maken tussen de nokkenas, de waterpomp, de krukas en de injectiepomp . Hierdoor kan de motor effectief werken en wordt elk risico op motorbreuk voorkomen. Hoe korter de afstand die uw auto aflegt, des te meer wordt uw riem gevraagd bij het starten van de motor.

Wat zijn de risico’s als de distributieriem niet op tijd wordt vervangen?

Het probleem met de timing van een Land Rover Discovery Sport is dat deze intern in de motor zit. En daarom is het, in tegenstelling tot een accessoiregordel, niet haalbaar om de toestand ervan visueel te verifiëren. Je zou dus kunnen denken dat deze riem maar een onbeduidend onderdeel is, maar de risico’s die je neemt als je hem niet op tijd vervangt, zijn aanzienlijk. Als de timing van uw Land Rover Discovery Sport breekt, moet u zeker de motor van deze vervangen. In werkelijkheid zullen de zuigers de kleppen raken en ze verwonden, en de nokkenas zal ook breken. Hoe sneller de motor draait op het moment van de breuk, hoe groter de gevolgen zijn. Het is daarom cruciaal om uw distributieriem op tijd te maken .

Weiterlesen:
Hoe de Land Rover Discovery Sport achterbank te verwijderen?

Wanneer moet u de distributieriem van zijn Land Rover Discovery Sport doen?

We zullen nu de vraag beantwoorden die jullie allemaal moeten stellen, wanneer de distributieriem van een Land Rover Discovery Sport produceren? Het is noodzakelijk om te weten dat elke motor anders is en zoals we eerder hebben onthuld, mogen we de vervanging van dit onderdeel niet missen. Hoe meer we in de tijd vooruitgaan, hoe meer de fabrikanten de distributieriem verbeteren en hoe recenter uw Land Rover Discovery Sport zal zijn, hoe minder u zich zorgen hoeft te maken over uw riem. Echter, raadpleeg het onderhoudsboekje van uw Land Rover Discovery Sport voor de exacte levensduur en het maximale aantal kilometers dat u kunt afleggen voordat u de timing uitvoert . Tandriemen hebben gemiddeld een levensduur van 5 tot 10 jaar en een maximale kilometerstand tussen 80 en 000km .

Hoe de distributieriem van een Land Rover Discovery Sport vervangen?

Aangezien de distributieriem van een Land Rover Discovery Sport een hoog budget vertegenwoordigt, kan men zich rationeel afvragen of het niet mogelijk is om deze zelf te veranderen. Helaas is het erg lastig om toegang te krijgen en alleen de meest deskundige amateurmonteurs en de meest uitgeruste met gereedschap zullen deze operatie kunnen overwegen, maar we zullen toch vrij snel de verschillende stappen uitleggen die moeten worden uitgevoerd om deze distributieriem te vervangen:

 • Plaats de Land Rover Discovery Sport op standaards en afhankelijk van uw motor moet u mogelijk een wiel verwijderen. Haal de tandwielkasten eruit

  .

 • Om dit te doen, moet u de distributiekit kopen zodat alle motorelementen in de juiste positie blijven, in elk ander geval zal uw motor kapot gaan. Verwijder de andere componenten die u storen (bijvoorbeeld een demperpoelie).
 • Verwijder de oude verdeling na het losmaken van de spanrollen. Voordat u de nieuwe plaatst, moet u alle spanrollen en de waterpomp verwijderen.
 • Monteer de nieuwe waterpomp.
 • Monteer de nieuwe spanrollen, let op de locatie van elk van hen.
 • Monteer de nieuwe distributie van uw Land Rover Discovery Sport door de markeringen te respecteren.
 • Span de riem zoals aangegeven door de gegevens van de fabrikant.
 • Zet de rest weer in elkaar.
 • Controleer of de motor effectief draait.
Weiterlesen:
Hoe kan ik GPS updaten op mijn Land Rover Discovery Sport?

De distributieriem vervangen, hoeveel kost het?

En tot slot zullen we proberen je te geven een idee van de prijs als u de distributieriem van uw Land Rover Discovery Sport wilt vervangen . Houd er rekening mee dat als u het bij de garage van het merk of bij een autocentrum als Feu Vert doet, de prijs behoorlijk kan variëren, maar over het algemeen schatten we dat de prijs van de distributie varieert tussen 400 en 900 euro , afhankelijk van de plaats waar je het doet en je motor. Houd er rekening mee dat de sets de riem, de loopwielen en de waterpomp bevatten.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Discovery Sport in de categorie Land Rover Discovery Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector