Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer moet u de distributieriem op de Land Rover LR4 vervangen?

Het kopen van een auto is voor velen van ons een groot budget, maar hieraan moet je het routineonderhoud van je auto toevoegen, en voor sommige routineonderhoudswerkzaamheden kan de rekening behoorlijk hoog oplopen. Het ligt voor de hand om u af te vragen wanneer de meest gelukkige tijd is om deze reparaties uit te voeren en ze niet “voor niets” te doen. Vandaag gaan we het je uitleggen wanneer moet u de distributieriem van uw Land Rover LR4 vervangen? Daarvoor gaan we allereerst ontdekken waarom het essentieel is om dit werk van routinematige dienstverlening te doen, wanneer u de distributieriem van uw Land Rover LR4 moet doen , dan gaan we u snel laten zien hoe deze vervanging wordt uitgevoerd en, ten slotte, hoeveel het kost om de distributieriem van een Land Rover LR4 te doen.

Waarom moeten we de distributieriem van een Land Rover LR4 vervangen?

Zoals we u bij de introductie hebben verteld, betekent het vervangen van een distributieriem op een Land Rover LR4 een aanzienlijk budget, dus we begrijpen dat u het niet graag doet en dat u het voordeel van deze oplossing begrijpt, dus we zullen snel uitleggen waarom het is zo belangrijk om het op tijd te doen.

De werking van de distributieriem van uw Land Rover LR4

De timing van een Land Rover LR4 speelt een cruciale rol bij het soepel laten lopen van uw motor. In feite zal het de missie hebben synchroniseer de kleppen en zuigers en om de koppeling te maken tussen de nokkenas, de waterpomp, de krukas en de injectiepomp . Hierdoor kan de motor effectief werken en wordt elk risico op motorbreuk vermeden. Hoe korter de afstand die uw voertuig aflegt, hoe meer er om uw riem wordt gevraagd bij het starten van de motor.

Wat zijn de risico’s als de distributieriem niet op tijd wordt vervangen?

Het probleem met de timing van een Land Rover LR4 is dat deze intern in de motor zit. En dus is het, in tegenstelling tot een accessoiregordel, onmogelijk om de staat visueel te verifiëren. U denkt dus misschien dat deze riem maar een onbeduidend onderdeel is, maar de risico’s die u neemt als u deze niet op tijd vervangt, zijn aanzienlijk. Als de timing van uw Land Rover LR4 kapot gaat, zult u zeker de motor van deze moeten vervangen. In feite zullen de zuigers de kleppen raken en ze verwonden, en de nokkenas zal ook breken. Hoe sneller de motor draait op het moment van de breuk, hoe groter de resultaten zijn. Het is dus cruciaal om uw distributieriem op tijd te maken .

Weiterlesen:
Land Rover LR4 die niet meer accelereert

Wanneer moet u de distributieriem van zijn Land Rover LR4 doen?

We zullen nu de vraag beantwoorden die jullie allemaal moeten stellen, wanneer de distributieriem van een Land Rover LR4 maken? Het is vereist om te weten dat elke motor anders is en zoals we hierboven hebben uitgelegd, mogen we de vervanging van dit onderdeel niet missen. Hoe meer we in de tijd vooruitgaan, hoe meer de fabrikanten de distributieriem verbeteren en hoe recenter uw Land Rover LR4 zal zijn, hoe minder u zich zorgen hoeft te maken over uw riem. Echter, Raadpleeg het onderhoudsboekje van uw Land Rover LR4 voor de exacte levensduur en het maximale aantal kilometers dat u kunt behalen voordat u de timing uitvoert . Meestal hebben tandriemen een levensduur van 5 tot 10 jaar en een maximale kilometerstand tussen 80 en 000km .

Hoe de distributieriem van een Land Rover LR4 vervangen?

Aangezien de distributieriem van een Land Rover LR4 een hoog budget vertegenwoordigt, kan men zich rationeel afvragen of het niet mogelijk is om deze zelf te vervangen. Helaas is het erg moeilijk om toegang te krijgen en alleen de meest deskundige amateur-mechanica en de meest uitgeruste met tools zullen over deze procedure kunnen nadenken, we zullen zelfs zo snel de verschillende stappen uitleggen die moeten worden uitgevoerd om deze distributieriem te vervangen:

 • Plaats de Land Rover LR4 op standaards en afhankelijk van uw motor moet u mogelijk een wiel verwijderen. Haal de tandwielkasten eruit

  .

 • Om dit voor elkaar te krijgen, moet je de distributiekit kopen zodat alle motorcomponenten op de juiste plaats blijven, anders zal je motor kapot gaan. Haal de andere elementen eruit waar je last van hebt (demperpoelie bijvoorbeeld).
 • Verwijder de oude verdeling na het losmaken van de spanrollen. Voordat u de nieuwe plaatst, moet u alle spanrollen en de waterpomp verwijderen.
 • Monteer de nieuwe waterpomp.
 • Monteer de nieuwe spanrollen, let op de locatie van elk van hen.
 • Monteer de nieuwe distributie van uw Land Rover LR4 met respect voor de markeringen.
 • Span de riem zoals aangegeven door de informatie van de fabrikant.
 • Zet de rest weer in elkaar.
 • Controleer of de motor effectief draait.
Weiterlesen:
Land Rover LR4 die alleen accelereert

Hoeveel kost de distributieriem?

En tot slot zullen we proberen je te geven een idee van de prijs als je de distributieriem van je Land Rover LR4 wilt vervangen . Houd er rekening mee dat als u het bij de monteur van het merk of in een autocentrum als Feu Vert doet, de prijs erg kan variëren, maar over het algemeen schatten we dat de prijs van de distributie varieert tussen 400 en 900 euro , afhankelijk van de plaats waar je het doet en je motor. Houd er rekening mee dat de sets de riem, de loopwielen en de waterpomp bevatten.

Als je meer handleidingen over de Land Rover LR4 wilt, ga dan naar onze Land Rover LR4 categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector