Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer moet u de distributieriem op de Lincoln Navigator vervangen?

Het kopen van een auto is voor velen van ons een groot budget, maar hieraan moet je het onderhoud van je auto toevoegen en voor sommige onderhoudswerkzaamheden kan de rekening behoorlijk hoog oplopen. Het is zo logisch om u af te vragen wanneer het juiste moment is om deze reparaties uit te voeren en ze niet “voor niets” te doen. Op deze pagina gaan we het je beschrijven wanneer moet u de distributieriem van uw Lincoln Navigator vervangen? Daarvoor gaan we eerst kijken waarom het belangrijk is om dit onderhoudsproces uit te voeren, wanneer u de distributieriem van uw Lincoln Navigator moet doen , dan gaan we u vrij snel uitleggen hoe deze vervanging wordt uitgevoerd en, ten slotte, hoeveel het kost om de distributieriem van een Lincoln Navigator te doen.

Waarom moeten we de distributieriem van een Lincoln Navigator vervangen?

Zoals we u bij de introductie hebben verteld, betekent het vervangen van een distributieriem op een Lincoln Navigator een aanzienlijk budget, dus we begrijpen dat u aarzelt om het te doen en u het voordeel van deze reparatie te laten begrijpen, dus we zullen vrij snel beschrijven waarom het is zo belangrijk om het op tijd te doen.

De werking van de distributieriem van uw Lincoln Navigator

De timing van een Lincoln Navigator heeft een vitaal doel bij het soepel laten lopen van uw motor. In werkelijkheid zal het de missie hebben synchroniseer de kleppen en zuigers en om de koppeling te maken tussen de nokkenas, de waterpomp, de krukas en de injectiepomp . Hierdoor kan de motor goed werken en wordt elk risico op motorbreuk voorkomen. Hoe korter de afstand die uw voertuig aflegt, des te meer wordt uw riem gevraagd bij het starten van de motor.

Wat zijn de risico’s als de distributieriem niet op tijd wordt vervangen?

Het probleem met de timing van een Lincoln Navigator is dat deze intern in de motor zit. En daarom is het, in tegenstelling tot een accessoiregordel, niet haalbaar om de staat visueel te verifiëren. Dus je zou kunnen geloven dat deze riem slechts een onbelangrijk onderdeel is, maar de risico’s die je neemt als je hem niet op tijd verandert, zijn groot. Als de timing van uw Lincoln Navigator breekt, zult u ongetwijfeld de motor van deze moeten vervangen. In werkelijkheid zullen de zuigers de kleppen raken en ze verwonden, en de nokkenas zal ook breken. Hoe sneller de motor draait op het moment van de breuk, hoe groter de uitkomsten zijn. Het is dus fundamenteel om uw distributieriem op tijd te maken .

Weiterlesen:
Hoe de Lincoln Navigator-airconditioning schoonmaken?

Wanneer moet u de distributieriem van zijn Lincoln Navigator doen?

We zullen nu de vraag beantwoorden die jullie allemaal moeten stellen, wanneer de distributieriem van een Lincoln Navigator produceren? Het is noodzakelijk om te weten dat elke motor anders is en zoals we hierboven vermeldden, mogen we de vervanging van dit onderdeel niet missen. Hoe meer we in de tijd vooruitgaan, hoe meer de fabrikanten de distributieriem verbeteren en hoe recenter uw Lincoln Navigator is, hoe minder u zich zorgen hoeft te maken over uw riem. Echter, kijk in het onderhoudsboekje van uw Lincoln Navigator om de exacte levensduur en het maximale aantal kilometers te zien dat u kunt behalen voordat u de timing uitvoert . Meestal hebben tandriemen een levensduur van 5 tot 10 jaar en een maximale kilometerstand tussen 80 en 000km .

Hoe verander ik de distributieriem van een Lincoln Navigator?

Aangezien de distributieriem van een Lincoln Navigator een hoog budget vertegenwoordigt, kan men zich rationeel afvragen of het niet mogelijk is om deze zelf te veranderen. Helaas is het erg lastig om toegang te krijgen en alleen de meest deskundige amateurmonteurs en de meest uitgeruste met gereedschap zullen deze bewerking kunnen overwegen, maar we zullen toch vrij snel de verschillende stappen beschrijven die moeten worden uitgevoerd om deze distributieriem te veranderen:

 • Plaats de Lincoln Navigator op standaards en op basis van uw motor moet u mogelijk een wiel verwijderen. Haal de tandwielkasten eruit

  .

 • Om dit voor elkaar te krijgen, moet je de distributiekit kopen zodat alle motorcomponenten op de juiste positie blijven, in elk ander geval zal je motor kapot gaan. Verwijder de andere componenten die u storen (demperpoelie bijvoorbeeld).
 • Verwijder de oude verdeling na het losmaken van de spanrollen. Voordat u de nieuwe plaatst, moet u alle spanrollen en de waterpomp verwijderen.
 • Monteer de nieuwe waterpomp.
 • Installeer de nieuwe spanrollen, let op de locatie van elke rol.
 • Installeer de nieuwe distributie van uw Lincoln Navigator door de markeringen te respecteren.
 • Span de riem zoals aangegeven door de specificaties van de fabrikant.
 • Zet de rest weer in elkaar.
 • Controleer of de motor goed draait.
Weiterlesen:
Lincoln Navigator DAT GAAT in de slappe modus

Hoeveel kost de distributieriem?

En tot slot zullen we proberen je te geven een idee van de prijs als u de distributieriem van uw Lincoln Navigator wilt vervangen . Houd er rekening mee dat als u het doet in de garage van het merk of in een autocentrum als Feu Vert, de prijs behoorlijk kan variëren, maar over het algemeen schatten we dat de prijs van de distributie varieert tussen 400 en 900 euro , gebaseerd op de plaats waar je het doet en je motor. Houd er rekening mee dat de sets de riem, de loopwielen en de waterpomp bevatten.

Kijk voor meer tips over de Lincoln Navigator in de categorie Lincoln Navigator.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector