Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer moet u de distributieriem op Lincoln Continental vervangen?

Het kopen van een auto is voor velen van ons een groot budget, maar hieraan moet u het routineonderhoud van uw motorvoertuig toevoegen, en voor sommige routineonderhoudswerkzaamheden kan de rekening behoorlijk hoog oplopen. Het ligt voor de hand om u af te vragen wanneer de beste tijd is om deze reparaties uit te voeren en ze niet “voor niets” te doen. Op deze pagina gaan we het je uitleggen wanneer moet u de distributieriem van uw Lincoln Continental vervangen? Daarvoor gaan we allereerst ontdekken waarom het nodig is om dit werk van routinematige dienstverlening te bereiken, dan, wanneer u de distributieriem van uw Lincoln Continental moet doen , dan gaan we u snel uitleggen hoe deze vervanging wordt gedaan en, ten slotte, hoeveel het kost om de distributieriem van een Lincoln Continental te doen.

Waarom moeten we de distributieriem van een Lincoln Continental vervangen?

Zoals we u bij de introductie hebben uitgelegd, betekent het vervangen van een distributieriem op een Lincoln Continental een aanzienlijk budget, dus we begrijpen dat u aarzelt om het te doen en dat u de waarde van deze oplossing begrijpt, dus we zullen snel uitleggen waarom het is zo belangrijk om het op tijd te doen.

Het doel van uw Lincoln Continental-distributieriem

De timing van een Lincoln Continental heeft een vitaal doel bij het soepel laten lopen van uw motor. Het zal inderdaad de missie hebben synchroniseer de kleppen en zuigers en om de koppeling te maken tussen de nokkenas, de waterpomp, de krukas en de injectiepomp . Hierdoor kan de motoreenheid naar behoren werken en wordt elk risico op motorbreuk voorkomen. Hoe korter de afstand die uw auto aflegt, des te meer wordt uw riem gevraagd bij het starten van de motor.

Wat zijn de risico’s als de distributieriem niet op tijd wordt vervangen?

Het probleem met de timing van een Lincoln Continental is dat deze intern in de motoreenheid zit. En daardoor is het, in tegenstelling tot een accessoiregordel, niet mogelijk om de toestand visueel te controleren. Je zou dus kunnen denken dat deze riem maar een onbeduidend onderdeel is, maar de risico’s die je neemt als je hem niet op tijd verandert, zijn aanzienlijk. Als de timing van uw Lincoln Continental breekt, zult u zeker de motor van deze moeten vervangen. Inderdaad, de zuigers zullen de kleppen raken en ze beschadigen, en de nokkenas zal ook breken. Hoe sneller de motor draait op het moment van de breuk, hoe ernstiger de resultaten zijn. Het is daarom fundamenteel om uw distributieriem op tijd te maken .

Weiterlesen:
Stationaire trillingen Lincoln Continental, wat te doen?

Wanneer moet u de distributieriem van zijn Lincoln Continental doen?

We zullen nu de vraag beantwoorden die jullie allemaal moeten stellen, wanneer maak je de distributieriem van een Lincoln Continental? Het is noodzakelijk om te weten dat elke motor anders is en zoals we eerder vermeldden, mogen we de vervanging van dit onderdeel niet missen. Hoe meer we in de tijd vooruitgaan, hoe meer de fabrikanten de distributieriem verbeteren en hoe recenter uw Lincoln Continental is, hoe minder u zich zorgen hoeft te maken over uw riem. Niettemin, raadpleeg het onderhoudsboekje van uw Lincoln Continental voor de exacte levensduur en het maximale aantal kilometers dat u kunt maken voordat u de timing uitvoert . Over het algemeen hebben tandriemen een levensduur van 5 tot 10 jaar en een maximale kilometerstand tussen 80 en 000km .

Hoe verander ik de distributieriem van een Lincoln Continental?

Aangezien de distributieriem van een Lincoln Continental een hoog budget vertegenwoordigt, kan men zich logischerwijs afvragen of het niet mogelijk is om deze zelf te veranderen. Helaas is het erg moeilijk te bereiken en alleen de meest bekwame amateurmonteurs en de meest uitgeruste met gereedschap zullen deze bewerking kunnen overwegen, we zullen desalniettemin snel de verschillende stappen beschrijven die moeten worden uitgevoerd om deze distributieriem te vervangen:

 • Plaats de Lincoln Continental op standaards en afhankelijk van uw motoreenheid moet u mogelijk een wiel verwijderen. Haal de tandwielkasten eruit

  .

 • Om dit te doen, moet u de distributiekit kopen zodat alle onderdelen van de motoreenheid in de juiste positie blijven, anders breekt uw motoreenheid. Verwijder de andere componenten die u storen (bijvoorbeeld een demperpoelie).
 • Verwijder de oude verdeling na het losmaken van de spanrollen. Voordat u de nieuwe plaatst, moet u alle spanrollen en de waterpomp verwijderen.
 • Plaats de nieuwe waterpomp.
 • Monteer de nieuwe spanrollen, let op de locatie van elk van hen.
 • Monteer de nieuwe distributie van uw Lincoln Continental door de markeringen te respecteren.
 • Span de riem zoals aangegeven door de informatie van de fabrikant.
 • Zet de rest weer in elkaar.
 • Controleer of de motor goed draait.
Weiterlesen:
Venster zit vast op Lincoln Continental, wat kan ik doen?

De distributieriem vervangen, hoeveel kost het?

En tot slot zullen we proberen je te geven een idee van de prijs als u de distributieriem van uw Lincoln Continental wilt vervangen . Houd er rekening mee dat als u het doet bij de monteur van het merk of in een motorvoertuigcentrum zoals Feu Vert, de prijs erg kan variëren, maar over het algemeen schatten we dat de prijs van de distributie varieert tussen 400 en 900 euro , afhankelijk van de plaats waar je het doet en je motoreenheid. Houd er rekening mee dat de sets de riem, de loopwielen en de waterpomp bevatten.

Kijk voor meer tips over de Lincoln Continental in de categorie Lincoln Continental.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector