Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer moet u de distributieriem op Lincoln MKS vervangen?

Het kopen van een auto is voor velen van ons een groot budget, maar hieraan moet u het routineonderhoud van uw auto toevoegen, en voor sommige routineonderhoudshandelingen kan de rekening behoorlijk hoog oplopen. Het ligt dan ook voor de hand om u af te vragen wanneer het juiste moment is om deze reparaties uit te voeren en ze niet “voor niets” te doen. Vandaag gaan we het je uitleggen wanneer moet u de distributieriem van uw Lincoln MKS vervangen? Daarvoor gaan we om te beginnen zien waarom het belangrijk is om dit werk van routinematige dienstverlening te bereiken. wanneer u de distributieriem van uw Lincoln MKS moet doen , dan gaan we u snel uitleggen hoe deze wijziging wordt doorgevoerd en, ten slotte, hoeveel het kost om de distributieriem van een Lincoln MKS te doen.

Waarom moeten we de distributieriem van een Lincoln MKS vervangen?

Zoals we u bij de introductie hebben uitgelegd, is het vervangen van een distributieriem op een Lincoln MKS een zeer belangrijk budget, dus we begrijpen dat u aarzelt om het te doen en dat u het voordeel van deze oplossing begrijpt, dus we zullen snel uitleggen waarom het is zo belangrijk om het op tijd te doen.

De distributieriemfunctie van uw Lincoln MKS

De timing van een Lincoln MKS heeft een essentiële functie bij het soepel laten lopen van uw motor. In feite zal het de missie hebben synchroniseer de kleppen en zuigers en om de koppeling te maken tussen de nokkenas, de waterpomp, de krukas en de injectiepomp . Hierdoor kan de motor effectief werken en wordt elk risico op motorbreuk voorkomen. Hoe korter de afstand die uw auto aflegt, des te meer wordt uw riem gevraagd bij het starten van de motor.

Wat zijn de risico’s als de distributieriem niet op tijd wordt vervangen?

Het probleem met de timing van een Lincoln MKS is dat deze intern in de motor zit. En bijgevolg is het, in tegenstelling tot een accessoiregordel, onmogelijk om de toestand ervan visueel te controleren. U zou dus kunnen denken dat deze riem slechts een onbelangrijk onderdeel is, maar de risico’s die u neemt als u deze niet op tijd vervangt, zijn aanzienlijk. Als de timing van uw Lincoln MKS kapot gaat, zult u zeker de motor van deze moeten vervangen. In feite zullen de zuigers de kleppen raken en ze verwonden, en de nokkenas zal ook breken. Hoe sneller de motor draait op het moment van de breuk, hoe ernstiger de gevolgen zijn. Het is dus fundamenteel om uw distributieriem op tijd te maken .

Weiterlesen:
Het sleutellampje op Lincoln MKS blijft branden

Wanneer moet u de distributieriem van zijn Lincoln MKS doen?

We zullen nu de vraag beantwoorden die jullie allemaal moeten stellen, wanneer de distributieriem van een Lincoln MKS produceren? Het is vereist om te weten dat elke motoreenheid anders is en zoals we hierboven hebben onthuld, mogen we de vervanging van dit onderdeel niet missen. Hoe meer we in de tijd vooruitgaan, hoe meer de fabrikanten de distributieriem verbeteren en hoe recenter uw Lincoln MKS is, hoe minder u zich zorgen hoeft te maken over uw riem. Niettemin, kijk in het onderhoudsboekje van uw Lincoln MKS om de exacte levensduur en het maximale aantal kilometers te zien dat u kunt afleggen voordat u de timing uitvoert . Meestal hebben tandriemen een levensduur van 5 tot 10 jaar en een maximale kilometerstand tussen 80 en 000km .

Hoe de distributieriem van een Lincoln MKS vervangen?

Aangezien de distributieriem van een Lincoln MKS een hoog budget vertegenwoordigt, kan men zich logischerwijs afvragen of het niet mogelijk is om deze zelf te vervangen. Helaas is het erg lastig om toegang te krijgen en alleen de meest bekwame amateurmonteurs en de meest uitgeruste met gereedschap zullen deze operatie kunnen overwegen, we zullen echter snel de verschillende stappen illustreren die moeten worden uitgevoerd om deze distributieriem te veranderen:

 • Plaats de Lincoln MKS op statieven en op basis van je motor moet je misschien een wiel verwijderen. Haal de tandwielkasten eruit

  .

 • Om dit te bereiken, moet u de distributiekit kopen zodat alle motorcomponenten op de juiste positie blijven, in elk ander geval zal uw motor kapot gaan. Haal de andere elementen eruit waar je last van hebt (demperpoelie bijvoorbeeld).
 • Verwijder de oude verdeling na het losmaken van de spanrollen. Voordat u de nieuwe plaatst, moet u alle spanrollen en de waterpomp verwijderen.
 • Plaats de nieuwe waterpomp.
 • Monteer de nieuwe spanrollen, let op de locatie van elk van hen.
 • Monteer de nieuwe distributie van uw Lincoln MKS door de markeringen te respecteren.
 • Span de riem zoals aangegeven door de gegevens van de fabrikant.
 • Zet de rest weer in elkaar.
 • Controleer of de motorunit effectief werkt.
Weiterlesen:
Oranje lampje Lincoln MKS dat blijft branden

De distributieriem vervangen, hoeveel kost het?

En tot slot zullen we proberen je te geven een idee van de prijs als u de distributieriem van uw Lincoln MKS wilt vervangen . Houd er rekening mee dat als u het bij de garage van het merk of in een autocentrum als Feu Vert doet, de prijs erg kan variëren, maar over het algemeen schatten we dat de prijs van de distributie varieert tussen 400 en 900 euro , gebaseerd op de plaats waar je het doet en je motor. Houd er rekening mee dat de sets de riem, de loopwielen en de waterpomp bevatten.

Mocht u wellicht nog vragen hebben over de Lincoln MKS, aarzel dan niet om onze Lincoln MKS categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector