Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer moet u het roetfilter op de Land Rover Range Rover Sport vervangen?

Het roetfilter is een vrij recente technologie die is ontworpen om schadelijke deeltjes uit de uitlaatgassen van moderne dieselmotoren te verwijderen. Het is al lang ontdekt als de wonderoplossing voor deze vervuilingsproblemen. Desalniettemin werkt het niet zo goed als verwacht en veroorzaakt het meer problemen dan het oplost, daarom zullen we het op deze pagina lezen bij het vervangen van het roetfilter van een Land Rover Range Rover Sport? . Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we om te beginnen vaststellen waar het roetfilter op uw auto voor bedoeld is, en vervolgens wanneer het roetfilter op uw Land Rover Range Rover Sport moet worden vervangen.

Wat is het doel van het roetfilter van een Land Rover Range Rover Sport?

Dus beginnen we onze artikelinhoud met de uitleg om dit element recentelijk geïntegreerd in dieselvoertuigen te doen. Zoals we al snel in de inleiding vermeldden, was het doel van dit filter om de problemen van vervuiling en schadelijkheid van uitlaatgassen van Land Rover Range Rover Sport-voertuigen op te lossen. Het functionerende concept is om uitlaatgassen op te slaan die onverbrand zijn of die nog steeds schadelijke deeltjes bevatten, en wanneer deze op een voldoende hoge temperatuur is om een ​​tweede verbranding te veroorzaken die de verbranding zal beëindigen en al deze kankerverwekkende deeltjes zal verwijderen. Om deze zeer hoge temperatuur van de motorunit te bereiken, moet u helaas op de snelweg zijn of uw Land Rover Range Rover Sport-motor laten draaien. We hebben dus mettertijd opgemerkt dat voertuigen die specifiek op korte ritten of in de stad zijn, niet toestaan ​​dat het roetfilter deze dampen verbrandt en we zullen in de volgende sectie zien dat deze problemen u kunnen vervang het roetfilter van uw Land Rover Range Rover Sport .

Weiterlesen:
Hoe zijspiegels op een Land Rover Range Rover Sport inklappen?

Wanneer moet u het roetfilter van een Land Rover Range Rover Sport vervangen?

In deze sectie zullen we aangeven waar u zich hier zeker toe aangetrokken voelt, of het nodig is om het roetfilter van een Land Rover Range Rover Sport te vervangen en zo ja, wanneer?

Moet het roetfilter op de Land Rover Range Rover Sport worden vervangen?

Er zijn 2 soorten roetfilters voor voertuigen, een roetfilter met additief, die niet de Land Rover Range Rover Sport betreft, maar die elke 120 km moet worden opgeladen met een additief dat de regeneratie van het roetfilter mogelijk maakt en daardoor om al dat schadelijke roet te verbranden. De tweede, waar we vandaag in geïnteresseerd zijn, werkt met edelmetalen die bij hoge temperaturen een chemische reactie veroorzaken en de regeneratie van het filter en de afvoer van de kankerverwekkende materialen veroorzaken. Niettemin, zoals hierboven onthuld, heeft het zeer hoge temperaturen nodig, als deze niet worden bereikt, zal het filter verstoppen. Als het filter niet handmatig wordt geregenereerd, rijd dan ongeveer 000 minuten met hoge snelheid om deze temperatuur te bereiken en regenereer zo uw filter, u verstopt het en loopt het risico uw turbo, uw EGR-klep of uw motoreenheid te beschadigen. Als u de EGR-klep van uw Land Rover Range Rover Sport moet reinigen vanwege uw roetfilter, denk dan niet twee keer na om onze inhoud over dit onderwerp te bekijken om te bepalen wat het proces is.

Wanneer moet u het roetfilter van een Land Rover Range Rover Sport vervangen?

Zoals we net eerder hebben uitgelegd, is een roetfilter ontworpen om de levensduur van het voertuig te verlengen, maar sommigen van u vragen zich misschien af wanneer moet het roetfilter van zijn Land Rover Range Rover Sport worden vervangen? Houd er rekening mee dat dit onderdeel extreem duur is, arbeid is niet het belangrijkste probleem omdat het gemakkelijk toegankelijk is. Maar het onderdeel zelf zal enorm variëren in prijs op basis van je motorisering, je kunt nog steeds een bereik rekenen tussen 700 en 2000 €. Deze vervanging moet alleen worden overwogen in het geval van een volledig verstopt deeltjesfilter. Als u niet herhaaldelijk de snelweg neemt, raden wij u aan, elke maand 10 minuten rijden op de snelweg minimaal 3000 toeren . Ondanks alles is het huidige roetfilter niet goed ontworpen en blijft het problematisch. Er wordt aangenomen dat u vanwege het ontbreken van een voldoende frequente temperatuurstijging en andere ontwerpproblemen moet beginnen met plannen om vervang uw roetfilter van 200 km als u uw XX gebruikt die meer stedelijk is en een beetje meer als deze gemengd is .

Weiterlesen:
Hoe de handrem op de Land Rover Range Rover afstellen?

Als je meer tutorials over de Land Rover Range Rover Sport wilt, ga dan naar onze Land Rover Range Rover Sport-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector