Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer moet u het roetfilter op de Land Rover Range Rover vervangen?

Het roetfilter is een vrij moderne uitvinding die tot doel heeft schadelijke deeltjes uit de uitlaatgassen van de nieuwste dieselmotoren te verwijderen. Het is al lang ontdekt als de wonderoplossing voor deze vervuilingsproblemen. Het werkt echter niet zo goed als verwacht en veroorzaakt meer problemen dan het oplost, daarom zullen we in dit artikel zien bij het vervangen van het roetfilter van een Land Rover Range Rover? . Om dit te doen, zullen we allereerst vaststellen waarvoor het roetfilter op uw motorvoertuig wordt gebruikt en vervolgens wanneer het roetfilter op uw Land Rover Range Rover moet worden vervangen.

Wat is het doel van het roetfilter van een Land Rover Range Rover?

Daarom beginnen we onze inhoudspagina met de uitleg om dit element recentelijk in dieselvoertuigen te doen. Zoals we in de inleiding al snel schetsten, was het doel van dit filter om de problemen van vervuiling en schadelijkheid van uitlaatgassen van Land Rover Range Rover-voertuigen op te lossen. Het werkingsprincipe is om uitlaatgassen op te slaan die onverbrand zijn of die nog steeds schadelijke deeltjes bevatten, en wanneer deze op een voldoende hoge temperatuur is om een ​​tweede verbranding te veroorzaken die de verbranding zal beëindigen en al deze kankerverwekkende deeltjes zal elimineren. Om deze zeer hoge temperatuur van de motorunit te bereiken, moet u helaas op de snelweg zijn of uw Land Rover Range Rover-motor laten draaien. Dus we hebben ons in de loop van de tijd gerealiseerd dat auto’s die specifiek op korte ritten of in de stad zijn, niet toelaten dat het roetfilter deze dampen verbrandt en we zullen in de volgende sectie ontdekken dat deze problemen je kunnen dwingen om vervang het roetfilter van uw Land Rover Range Rover .

Weiterlesen:
Hoe Bluetooth activeren op Land Rover Range Rover Sport?

Wanneer moet u het roetfilter van een Land Rover Range Rover vervangen?

In deze sectie zullen we aangeven waar u hier duidelijk toe aangetrokken wordt, of het nodig is om het roetfilter van een Land Rover Range Rover te vervangen en zo ja, wanneer?

Moet het roetfilter op de Land Rover Range Rover worden vervangen?

Er zijn 2 soorten roetfilters voor auto’s, een roetfilter met additief, wat de Land Rover Range Rover niet uitmaakt, maar die elke 120 km moet worden opgeladen met een additief dat de regeneratie van het roetfilter mogelijk maakt en daardoor verbrand al die schadelijke roet. De tweede, waar we vandaag de dag naar uitkijken, werkt met edelmetalen die bij hoge temperaturen een chemische reactie zullen veroorzaken en de regeneratie van het filter en de evacuatie van de kankerverwekkende materialen zullen veroorzaken. Zoals eerder onthuld, vereist het echter zeer hoge temperaturen, als deze niet worden bereikt, zal het filter verstoppen. Als het filter niet handmatig wordt geregenereerd, rijd dan ongeveer 000 minuten met hoge snelheid om deze temperatuur te bereiken en regenereer zo uw filter, u verstopt het en loopt het risico uw turbo, uw EGR-klep of uw motoreenheid te beschadigen. Als u de EGR-klep van uw Land Rover Range Rover moet reinigen vanwege uw roetfilter, denk dan niet twee keer na om onze inhoud over dit onderwerp te lezen om te zien wat de procedure is.

Wanneer moet u het roetfilter van een Land Rover Range Rover vervangen?

Zoals we eerder hebben beschreven, is een roetfilter ontworpen om de levensduur van de auto te verlengen, maar sommigen van u vragen zich misschien af wanneer moet het roetfilter van zijn Land Rover Range Rover worden vervangen? Houd er rekening mee dat dit onderdeel extreem duur is, arbeid is niet het belangrijkste probleem, omdat het gemakkelijk toegankelijk is. Maar het onderdeel zelf zal enorm variëren in prijs, afhankelijk van je motorisering, je kunt nog steeds een bereik rekenen tussen 700 en 2000 €. Deze vervanging mag alleen worden overwogen in het geval van een volledig verstopt roetfilter. Als u niet regelmatig de snelweg neemt, raden wij u aan, elke maand 10 minuten rijden op de snelweg minimaal 3000 toeren . Ondanks alles is het huidige roetfilter niet goed ontworpen en blijft het lastig. Er wordt aangenomen dat u vanwege het ontbreken van een voldoende regelmatige temperatuurstijging en andere ontwerpproblemen moet beginnen met plannen om vervang uw roetfilter van 200 km als u uw XX gebruikt die meer stedelijk is en een beetje meer als deze gemengd is .

Weiterlesen:
Het lampje van de brandstofmeter blijft branden op mijn Land Rover Range Rover, wat moet ik doen?

Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover in de categorie Land Rover Range Rover.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector