Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer moet u het roetfilter op de Lexus CT vervangen?

Het roetfilter is een vrij recente uitvinding die is ontworpen om schadelijke deeltjes uit de uitlaatgassen van de nieuwste dieselmotoren te verwijderen. Het wordt al lang gezien als de wonderoplossing voor deze vervuilingsproblemen. Het werkt echter niet zo goed als verwacht en veroorzaakt meer problemen dan het oplost, daarom zullen we op deze pagina ontdekken bij het vervangen van het roetfilter van een Lexus CT? . Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we om te beginnen vaststellen waar het roetfilter op uw auto voor bedoeld is en wanneer u het roetfilter op uw Lexus CT moet vervangen.

Wat is het doel van het roetfilter van een Lexus CT?

Daarom beginnen we onze richtlijn met de gedachte om dit onderdeel recentelijk in dieselauto’s te integreren. Zoals we al snel in de inleiding vermeldden, was het doel van dit filter om de problemen van vervuiling en schadelijkheid van uitlaatgassen van Lexus CT-auto’s op te lossen. Het werkingsprincipe is om uitlaatgassen op te slaan die onverbrand zijn of die nog steeds schadelijke deeltjes bevatten, en wanneer deze op een voldoende hoge temperatuur is om een ​​tweede verbranding te veroorzaken die het branden zal beëindigen en al deze kankerverwekkende deeltjes zal elimineren. Helaas, om deze zeer hoge motortemperatuur te bereiken, moet je op de snelweg zijn of je Lexus CT-motor laten draaien. We hebben dus mettertijd gemerkt dat auto’s die specifiek op korte ritten of in de stad rijden het roetfilter niet toelaten om deze dampen te verbranden en we zullen in de volgende paragraaf zien dat deze problemen je kunnen dwingen om vervang het roetfilter van uw Lexus CT .

Weiterlesen:
GPS Lexus CT werkt niet Lexus CT

Wanneer moet u het roetfilter van een Lexus CT vervangen?

In deze sectie zullen we aangeven waar u zich hier zeker toe aangetrokken voelt, als het nodig is om het roetfilter van een Lexus CT te vervangen en zo ja, wanneer?

Is het nodig om het roetfilter op Lexus CT te vervangen?

Er zijn 2 soorten roetfilters voor auto’s, een roetfilter met additief, die de Lexus CT niet betreft, maar die elke 120 km moet worden opgeladen met een additief dat de regeneratie van het roetfilter mogelijk maakt en daardoor alle die schadelijke roet. De tweede, waar we in dit artikel enthousiast over zijn, functioneert met edelmetalen die bij hoge temperaturen een chemische reactie zullen opwekken en de regeneratie van het filter en de evacuatie van de kankerverwekkende materialen zullen veroorzaken. Echter, zoals hierboven uitgelegd, vereist het zeer hoge temperaturen, als deze niet worden bereikt, zal het filter verstoppen. Als het filter niet handmatig wordt geregenereerd, rijd dan ongeveer 000 minuten met hoge snelheid om deze temperatuur te bereiken en regenereer zo uw filter, u verstopt het en loopt het risico uw turbo, uw EGR-klep of uw motor te beschadigen. Als u de EGR-klep van uw Lexus CT moet reinigen vanwege uw roetfilter, denk dan niet twee keer na om onze inhoud over dit onderwerp te bekijken om te bepalen wat de procedure is.

Wanneer moet u het roetfilter van een Lexus CT vervangen?

Zoals we eerder hebben beschreven, zou een roetfilter de levensduur van de auto moeten verlengen, maar sommigen van jullie vragen zich misschien af wanneer het nodig is om het roetfilter van zijn Lexus CT te vervangen? Houd er rekening mee dat dit onderdeel extreem duur is, arbeid is niet het belangrijkste probleem omdat het gemakkelijk toegankelijk is. Maar het onderdeel zelf zal enorm variëren in prijs op basis van uw motorisering, u kunt nog steeds een bereik rekenen tussen 700 en 2000 €. Deze verandering moet alleen worden overwogen in het geval van een volledig verstopt deeltjesfilter. Als u niet herhaaldelijk de snelweg neemt, raden wij u aan, elke maand 10 minuten rijden op de snelweg minimaal 3000 toeren . Ondanks alles is het huidige roetfilter niet goed ontworpen en blijft het lastig. Er wordt aangenomen dat u vanwege het ontbreken van een voldoende frequente temperatuurstijging en andere ontwerpproblemen moet beginnen met plannen om verander uw roetfilter van 200, 000km als u uw XX gebruikt die meer stedelijk is en een beetje meer als het gemengd is .

Weiterlesen:
Hoe Lexus CT openen met een lege batterij?

Voor meer tips over de Lexus CT kunt u een kijkje nemen in de categorie Lexus CT.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector