Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer moet u het roetfilter op de Lexus ES vervangen?

Het roetfilter is een vrij nieuwe uitvinding die tot doel heeft schadelijke deeltjes uit de uitlaatgassen van moderne dieselmotoren te halen. Het is al lang ontdekt als de wonderoplossing voor deze vervuilingscomplicaties. Het werkt echter niet zo goed als ontworpen en veroorzaakt meer complicaties dan het oplost, daarom zullen we in dit artikel zien bij het vervangen van het roetfilter van een Lexus ES? . Om dit te bereiken, zullen we om te beginnen vaststellen waarvoor het roetfilter op uw motorvoertuig wordt gebruikt en vervolgens wanneer het roetfilter op uw Lexus ES moet worden vervangen.

Wat is het doel van het roetfilter van een Lexus ES?

Dus beginnen we ons artikel met de reden om dit onderdeel recentelijk ingebouwd in dieselvoertuigen te doen. Zoals we al snel in de inleiding vermeldden, was het doel van dit filter om de complicaties van vervuiling en schadelijkheid van uitlaatgassen van Lexus ES-voertuigen op te lossen. Het werkingsprincipe is om uitlaatgassen op te slaan die onverbrand zijn of die nog steeds schadelijke deeltjes bevatten en die op een voldoende hoge temperatuur een tweede verbranding veroorzaken die de verbranding zal beëindigen en al deze kankerverwekkende deeltjes zal elimineren. Helaas, om deze zeer hoge temperatuur van de motoreenheid te bereiken, moet u op de snelweg zijn of uw Lexus ES-motor laten draaien. We hebben dus met de tijd ingezien dat voertuigen die voornamelijk op korte ritten of in de stad rijden, het roetfilter niet in staat stellen om deze gassen te verbranden en we zullen in de volgende sectie zien dat deze complicaties je kunnen dwingen om vervang het roetfilter van uw Lexus ES .

Weiterlesen:
Versnellingsvibraties op Lexus ES, wat te doen?

Wanneer moet u het roetfilter van een Lexus ES vervangen?

In deze sectie zullen we aangeven waar u zich hier zeker toe aangetrokken voelt, of het nodig is om het roetfilter van een Lexus ES te vervangen en zo ja, wanneer?

Is het nodig om het roetfilter op Lexus ES te vervangen?

Er zijn 2 soorten roetfilters voor voertuigen, een roetfilter met additief, die de Lexus ES niet betreft, maar die elke 120 km moet worden opgeladen met een additief dat de regeneratie van het roetfilter mogelijk maakt en daardoor alle die schadelijke roet. De tweede, waar we in dit artikel enthousiast over zijn, werkt met edelmetalen die bij hoge temperatuur een chemische reactie veroorzaken en de regeneratie van het filter en de afvoer van de kankerverwekkende materialen veroorzaken. Zoals eerder vermeld, vereist het echter zeer hoge temperaturen, als deze niet worden bereikt, zal het filter verstoppen. Als het filter niet handmatig wordt geregenereerd, rijd dan ongeveer 000 minuten met hoge snelheid om deze temperatuur te bereiken en regenereer zo uw filter, u verstopt het en loopt het risico uw turbo, uw EGR-klep of uw motoreenheid te beschadigen. Als u de EGR-klep van uw Lexus ES moet reinigen vanwege uw roetfilter, aarzel dan niet om op onze inhoudspagina over dit onderwerp te kijken om te zien wat de procedure is.

Wanneer moet u het roetfilter van een Lexus ES vervangen?

Zoals we eerder hebben uitgelegd, is een roetfilter ontworpen om de levensduur van de auto te verlengen, maar sommigen van u vragen zich misschien af wanneer het nodig is om het roetfilter van zijn Lexus ES te vervangen? Houd er rekening mee dat dit onderdeel extreem duur is, arbeid is niet het grootste probleem omdat het gemakkelijk toegankelijk is. Maar het onderdeel zelf zal enorm variëren in prijs, afhankelijk van je motorisering, je kunt nog steeds een bereik rekenen tussen 700 en 2000 €. Deze verandering moet alleen worden overwogen in het geval van een volledig verstopt deeltjesfilter. Als u niet herhaaldelijk de snelweg neemt, adviseren wij u, elke maand 10 minuten rijden op de snelweg minimaal 3000 toeren . Ondanks alles is het huidige roetfilter niet goed ontworpen en blijft het lastig. Er wordt aangenomen dat u vanwege het ontbreken van een voldoende regelmatige temperatuurstijging en andere ontwerpcomplicaties moet beginnen met plannen om verander uw roetfilter van 200, 000km als u uw XX gebruikt die meer stedelijk is en een beetje meer als het gemengd is .

Weiterlesen:
Venster zit vast op Lexus ES, wat kan ik doen?

Als u nog vragen heeft over de Lexus ES, aarzel dan niet om onze Lexus ES-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector