Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer moet u het roetfilter op de Lexus GS vervangen?

Het roetfilter is een vrij nieuwe technologie die tot doel heeft schadelijke deeltjes uit de uitlaatgassen van de nieuwste dieselmotoren te verwijderen. Het is al lang ontdekt als de wonderoplossing voor deze vervuilingscomplicaties. Desalniettemin werkt het niet zo goed als ontworpen en veroorzaakt het meer complicaties dan het oplost, daarom zullen we vandaag zien bij het vervangen van het roetfilter van een Lexus GS? . Om dit te doen, zullen we allereerst uitvinden waarvoor het roetfilter op uw motorvoertuig wordt gebruikt en wanneer u het roetfilter op uw Lexus GS moet vervangen.

Wat is het nut van het roetfilter van een Lexus GS?

Dus beginnen we ons artikel met de reden voor dit onderdeel dat nog niet zo lang geleden is opgenomen in dieselauto’s. Zoals we in de inleiding kort beschreven, was het doel van dit filter om de complicaties van vervuiling en schadelijkheid van uitlaatgassen van Lexus GS-auto’s op te lossen. Het werkconcept is om uitlaatgassen op te slaan die onverbrand zijn of die nog steeds schadelijke deeltjes bevatten, en wanneer deze op een voldoende hoge temperatuur is om een ​​tweede verbranding te veroorzaken die de verbranding zal beëindigen en al deze kankerverwekkende deeltjes zal verwijderen. Helaas, om deze zeer hoge temperatuur van de motorunit te bereiken, moet je op de snelweg zijn of je Lexus GS-motor laten draaien. Dus we hebben met de tijd gerealiseerd dat voertuigen die specifiek op korte ritten of in de stad zijn, niet toestaan ​​dat het roetfilter deze gassen verbrandt en we zullen in de volgende sectie opmerken dat deze complicaties je kunnen dwingen om vervang het roetfilter van uw Lexus GS .

Weiterlesen:
Bandensensor Lexus GS resetten?

Wanneer moet u het roetfilter van een Lexus GS vervangen?

In deze sectie zullen we ontdekken waar u zich hier duidelijk door aangetrokken voelt, of het nodig is om het roetfilter van een Lexus GS te vervangen en zo ja, wanneer?

Is het nodig om het roetfilter op de Lexus GS te vervangen?

Er zijn 2 soorten roetfilters voor voertuigen, een roetfilter met additief, die de Lexus GS niet betreft, maar die elke 120 km moet worden opgeladen met een additief dat de regeneratie van het roetfilter mogelijk maakt en daardoor alle die schadelijke roet. De tweede, waar we in dit artikel in geïnteresseerd zijn, werkt met edelmetalen die bij hoge temperaturen een chemische reactie zullen opwekken en de regeneratie van het filter en de evacuatie van de kankerverwekkende materialen zullen veroorzaken. Desalniettemin, zoals eerder vermeld, heeft het zeer hoge temperaturen nodig, als deze niet worden bereikt, zal het filter verstoppen. Als het filter niet handmatig wordt geregenereerd, rijd dan ongeveer 000 minuten met hoge snelheid om deze temperatuur te bereiken en regenereer zo uw filter, u verstopt het en loopt het risico uw turbo, uw EGR-klep of uw motoreenheid te beschadigen. Als u de EGR-klep van uw Lexus GS moet reinigen vanwege uw roetfilter, aarzel dan niet om op onze inhoudspagina over dit onderwerp te kijken om erachter te komen wat de procedure is.

Wanneer moet u het roetfilter van een Lexus GS vervangen?

Zoals we eerder hebben uitgelegd, is een roetfilter ontworpen om de levensduur van de auto te verlengen, maar sommigen van u vragen zich misschien af wanneer moet het roetfilter van zijn Lexus GS worden vervangen? Houd er rekening mee dat dit onderdeel extreem duur is, arbeid is niet het grootste probleem omdat het gemakkelijk toegankelijk is. Maar het onderdeel zelf zal enorm variëren in prijs op basis van je motorisering, je kunt nog steeds een bereik rekenen tussen 700 en 2000 €. Deze verandering moet alleen worden overwogen in het geval van een volledig verstopt deeltjesfilter. Als u niet herhaaldelijk de snelweg neemt, raden wij u aan, elke maand 10 minuten rijden op de snelweg minimaal 3000 toeren . Ondanks alles is het huidige roetfilter niet goed ontworpen en blijft het problematisch. Er wordt aangenomen dat u vanwege het ontbreken van een voldoende regelmatige temperatuurstijging en andere ontwerpcomplicaties moet beginnen met plannen om verander uw roetfilter van 200, 000km als u uw XX gebruikt die meer stedelijk is en een beetje meer als het gemengd is .

Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Lexus GS

Als je meer tutorials over de Lexus GS wilt, ga dan naar onze Lexus GS-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector