Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer moet u het roetfilter op de Lincoln MKX vervangen?

Het roetfilter is een vrij nieuwe uitvinding die tot doel heeft schadelijke deeltjes uit de uitlaatgassen van moderne dieselmotoren te verwijderen. Het wordt lang gezien als de wonderoplossing voor deze vervuilingscomplicaties. Het werkt echter niet zo goed als verwacht en veroorzaakt meer complicaties dan het oplost.Daarom zullen we het in dit artikel lezen bij het vervangen van het roetfilter van een Lincoln MKX? . Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst uitvinden waarvoor het roetfilter op uw motorvoertuig wordt gebruikt en vervolgens wanneer het roetfilter op uw Lincoln MKX moet worden vervangen.

Wat is het nut van het roetfilter van een Lincoln MKX?

Dus beginnen we onze artikelinhoud met de uitleg om dit onderdeel recentelijk geïntegreerd in dieselvoertuigen te doen. Zoals we in de inleiding snel uitlegden, was het de bedoeling van dit filter om de complicaties van vervuiling en schadelijkheid van uitlaatgassen van Lincoln MKX-voertuigen op te lossen. Het werkingsprincipe is om uitlaatgassen op te slaan die onverbrand zijn of die nog steeds schadelijke deeltjes bevatten, en wanneer deze op een voldoende hoge temperatuur zijn om een ​​tweede verbranding te veroorzaken die de verbranding zal beëindigen en al deze kankerverwekkende deeltjes zal elimineren. Om deze zeer hoge temperatuur van de motoreenheid te bereiken, moet u helaas op de snelweg zijn of uw Lincoln MKX-motoreenheid laten draaien. We hebben dus in de loop van de tijd ontdekt dat voertuigen die voornamelijk op korte ritten of in de stad rijden, het roetfilter niet in staat stellen deze gassen te verbranden en we zullen in het volgende deel zien dat deze complicaties je kunnen dwingen om vervang het roetfilter van uw Lincoln MKX .

Weiterlesen:
Hoe het motorlicht Lincoln MKX uitschakelen?

Wanneer moet u het roetfilter van een Lincoln MKX vervangen?

In deze sectie zullen we ontdekken waar u hier duidelijk toe aangetrokken wordt, of het nodig is om het roetfilter van een Lincoln MKX te vervangen en zo ja, wanneer?

Is het nodig om het roetfilter op de Lincoln MKX te vervangen?

Er zijn 2 soorten roetfilters voor voertuigen, een roetfilter met additief, die niet de Lincoln MKX betreft, maar die elke 120 km moet worden opgeladen met een additief dat de regeneratie van het roetfilter mogelijk maakt en daardoor alle die schadelijke roet. De tweede, waar we vandaag enthousiast over zijn, werkt met edelmetalen die bij hoge temperatuur een chemische reactie zullen veroorzaken en de regeneratie van het filter en de afvoer van de kankerverwekkende materialen zullen veroorzaken. Zoals hierboven beschreven, vereist het echter zeer hoge temperaturen, als deze niet worden bereikt, zal het filter verstoppen. Als het filter niet handmatig wordt geregenereerd, rijd dan ongeveer 000 minuten met hoge snelheid om deze temperatuur te bereiken en regenereer zo uw filter, u verstopt het en loopt het risico uw turbo, uw EGR-klep of uw motoreenheid te beschadigen. Als u de EGR-klep van uw Lincoln MKX moet reinigen als gevolg van uw roetfilter, aarzel dan niet om ons artikel over dit onderwerp te lezen om erachter te komen wat het proces is.

Wanneer moet u het roetfilter van een Lincoln MKX vervangen?

Zoals we net eerder hebben gedefinieerd, zou een roetfilter de levensduur van het voertuig moeten verlengen, maar sommigen van jullie vragen zich misschien af wanneer moet het roetfilter van zijn Lincoln MKX worden vervangen? Houd er rekening mee dat dit onderdeel extreem duur is, arbeid is niet het belangrijkste probleem omdat het gemakkelijk toegankelijk is. Maar het onderdeel zelf zal enorm variëren in prijs, afhankelijk van je motorisering, je kunt nog steeds een bereik rekenen tussen 700 en 2000 €. Deze verandering moet alleen worden overwogen in het geval van een volledig verstopt deeltjesfilter. Als u niet vaak de snelweg neemt, adviseren wij u, elke maand 10 minuten rijden op de snelweg minimaal 3000 toeren . Ondanks alles is het huidige roetfilter niet goed ontworpen en blijft het problematisch, men denkt dat als gevolg van het ontbreken van een voldoende regelmatige temperatuurstijging en andere ontwerpcomplicaties, u moet beginnen met plannen om verander uw roetfilter van 200, 000km als u uw XX gebruikt die meer stedelijk is en een beetje meer als het gemengd is .

Weiterlesen:
Beste head-unit voor Lincoln MKX

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKX in de categorie Lincoln MKX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector