Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer moet u het roetfilter op de Lincoln MKZ vervangen?

Het roetfilter is een vrij nieuwe uitvinding die is ontworpen om schadelijke deeltjes uit de uitlaatgassen van moderne dieselmotoren te verwijderen. Het wordt al lang gezien als de wonderoplossing voor deze vervuilingscomplicaties. Het werkt echter niet zo goed als ontworpen en veroorzaakt meer complicaties dan het oplost, daarom zullen we in dit artikel ontdekken bij het vervangen van het roetfilter van een Lincoln MKZ? . Om dit te bereiken, zullen we allereerst vaststellen waarvoor het roetfilter op uw auto wordt gebruikt en wanneer u het roetfilter op uw Lincoln MKZ moet vervangen.

Wat is het nut van het roetfilter van een Lincoln MKZ?

Dus beginnen we ons artikel met de uitleg om dit element niet zo lang geleden ingebouwd in dieselauto’s te doen. Zoals we al snel in de inleiding vermeldden, was de bedoeling van dit filter om de complicaties van vervuiling en schadelijkheid van uitlaatgassen van Lincoln MKZ-auto’s op te lossen. Het werkconcept is om uitlaatgassen op te slaan die onverbrand zijn of die nog steeds schadelijke deeltjes bevatten, en wanneer deze op een voldoende hoge temperatuur zijn om een ​​tweede verbranding te veroorzaken die de verbranding zal beëindigen en al deze kankerverwekkende deeltjes zal verwijderen. Helaas, om deze zeer hoge motortemperatuur te bereiken, moet je op de snelweg zijn of je Lincoln MKZ-motor laten draaien. Zo hebben we ons in de loop van de tijd gerealiseerd dat auto’s die voornamelijk op korte ritten of in de stad rijden, het roetfilter niet in staat stellen deze gassen te verbranden en we zullen in het volgende deel ontdekken dat deze complicaties u kunnen dwingen om vervang het roetfilter van uw Lincoln MKZ .

Weiterlesen:
Waar vind ik de kilometertellerzekering op Lincoln MKZ?

Wanneer moet u het roetfilter van een Lincoln MKZ vervangen?

In deze sectie zullen we identificeren waar u hier zeker naar toe wordt aangetrokken, als het nodig is om het roetfilter van een Lincoln MKZ te vervangen en zo ja, wanneer?

Moet het roetfilter van de Lincoln MKZ worden vervangen?

Er zijn 2 soorten roetfilters voor auto’s, een roetfilter met additief, die de Lincoln MKZ niet betreft, maar die elke 120 km moet worden opgeladen met een additief dat de regeneratie van het roetfilter mogelijk maakt en daardoor alle die schadelijke roet. De tweede, waar we vandaag enthousiast over zijn, functioneert met edelmetalen die bij hoge temperatuur een chemische reactie veroorzaken en de regeneratie van het filter en de afvoer van de kankerverwekkende materialen veroorzaken. Zoals hierboven beschreven, vereist het echter zeer hoge temperaturen, als deze niet worden bereikt, zal het filter verstoppen. Als het filter niet handmatig wordt geregenereerd, rijd dan ongeveer 000 minuten met hoge snelheid om deze temperatuur te bereiken en regenereer zo uw filter, u verstopt het en loopt het risico uw turbo, uw EGR-klep of uw motor te beschadigen. Als u de EGR-klep van uw Lincoln MKZ moet reinigen vanwege uw roetfilter, denk dan niet twee keer na om onze inhoudspagina over dit onderwerp te bekijken om te zien wat het proces is.

Wanneer moet u het roetfilter van een Lincoln MKZ vervangen?

Zoals we eerder hebben gedefinieerd, zou een roetfilter de levensduur van het voertuig moeten verlengen, maar sommigen van u vragen zich misschien af wanneer moet het roetfilter van zijn Lincoln MKZ worden vervangen? Houd er rekening mee dat dit onderdeel extreem duur is, arbeid is niet het belangrijkste probleem, omdat het gemakkelijk toegankelijk is. Maar het onderdeel zelf zal enorm variëren in prijs, afhankelijk van je motorisering, je kunt nog steeds een bereik rekenen tussen 700 en 2000 €. Deze vervanging moet alleen worden overwogen in het geval van een volledig verstopt deeltjesfilter. Als u niet regelmatig de snelweg neemt, raden wij u aan, elke maand 10 minuten rijden op de snelweg minimaal 3000 toeren . Ondanks alles is het huidige roetfilter niet goed ontworpen en blijft het lastig. Er wordt aangenomen dat u vanwege het ontbreken van een voldoende frequente temperatuurstijging en andere ontwerpcomplicaties moet beginnen met plannen om vervang uw roetfilter van 200 km als u uw XX gebruikt die meer stedelijk is en een beetje meer als deze gemengd is .

Weiterlesen:
Waar is de startzekering Lincoln MKZ?

Als u meer handleidingen over de Lincoln MKZ wilt, ga dan naar onze Lincoln MKZ-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector