Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer moet u het roetfilter op de Lincoln Navigator vervangen?

Het roetfilter is een vrij recente technologie die tot doel heeft schadelijke deeltjes uit de uitlaatgassen van moderne dieselmotoren te verwijderen. Het is al lang ontdekt als de wonderoplossing voor deze vervuilingsproblemen. Desalniettemin werkt het niet zo goed als verwacht en veroorzaakt het meer problemen dan het oplost, daarom zullen we het vandaag ontdekken bij het vervangen van het roetfilter van een Lincoln Navigator? . Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we allereerst vaststellen waarvoor het roetfilter op uw motorvoertuig bedoeld is en vervolgens wanneer het roetfilter op uw Lincoln Navigator moet worden vervangen.

Wat is het nut van het roetfilter van een Lincoln Navigator?

Daarom beginnen we ons artikel met de uitleg voor dit element dat onlangs in dieselauto’s is opgenomen. Zoals we kort in de inleiding schetsten, was de bedoeling van dit filter om de problemen van vervuiling en schadelijkheid van uitlaatgassen van Lincoln Navigator-auto’s op te lossen. Het werkingsprincipe is om uitlaatgassen op te slaan die onverbrand zijn of die nog steeds schadelijke deeltjes bevatten, en wanneer deze op een voldoende hoge temperatuur is om een ​​tweede verbranding tot stand te brengen die het branden zal beëindigen en al deze kankerverwekkende deeltjes zal verwijderen. Helaas, om deze zeer hoge motortemperatuur te bereiken, moet je op de snelweg zijn of je Lincoln Navigator-motor laten draaien. Dus we hebben met de tijd ontdekt dat voertuigen die voornamelijk op korte ritten of in de stad zijn, het roetfilter niet toestaan ​​om deze dampen te verbranden en we zullen in de volgende sectie ontdekken dat deze problemen je kunnen dwingen om vervang het roetfilter van uw Lincoln Navigator .

Weiterlesen:
Hoe pas je de mistlichten op Lincoln Navigator aan?

Wanneer moet u het roetfilter van een Lincoln Navigator vervangen?

In deze sectie zullen we aangeven waar u zich hier zeker toe aangetrokken voelt, of het nodig is om het roetfilter van een Lincoln Navigator te vervangen en zo ja, wanneer?

Moet het roetfilter op de Lincoln Navigator worden vervangen?

Er zijn 2 soorten roetfilters voor voertuigen, een roetfilter met additief, die niet de Lincoln Navigator betreft, maar die elke 120 km moet worden opgeladen met een additief dat de regeneratie van het roetfilter mogelijk maakt en daardoor alle die schadelijke roet. De tweede, die we in dit artikel graag willen zien, werkt met edelmetalen die bij hoge temperaturen een chemische reactie veroorzaken en de regeneratie van het filter en de evacuatie van de kankerverwekkende materialen bewerkstelligen. Desalniettemin vereist het, zoals hierboven beschreven, zeer hoge temperaturen, als deze niet worden bereikt, zal het filter verstoppen. Als het filter niet handmatig wordt geregenereerd, rijd dan ongeveer 000 minuten met hoge snelheid om deze temperatuur te bereiken en regenereer zo uw filter, u verstopt het en loopt het risico uw turbo, uw EGR-klep of uw motor te beschadigen. Als u de EGR-klep van uw Lincoln Navigator moet reinigen vanwege uw roetfilter, aarzel dan niet om onze inhoud over dit onderwerp te bekijken om te zien wat het proces is.

Wanneer moet u het roetfilter van een Lincoln Navigator vervangen?

Zoals we net eerder hebben uitgelegd, zou een roetfilter de levensduur van het voertuig moeten verlengen, maar sommigen van jullie vragen zich misschien af wanneer moet het roetfilter van zijn Lincoln Navigator worden vervangen? Houd er rekening mee dat dit onderdeel extreem duur is, arbeid is niet het belangrijkste probleem omdat het gemakkelijk toegankelijk is. Maar het onderdeel zelf zal enorm variëren in prijs, afhankelijk van je motorisering, je kunt nog steeds een bereik rekenen tussen 700 en 2000 €. Deze verandering moet alleen worden overwogen in het geval van een volledig verstopt deeltjesfilter. Als u niet regelmatig de snelweg neemt, adviseren wij u, elke maand 10 minuten rijden op de snelweg minimaal 3000 toeren . Ondanks alles is het huidige roetfilter niet goed ontworpen en blijft het lastig. Er wordt aangenomen dat u vanwege het ontbreken van een voldoende regelmatige temperatuurstijging en andere ontwerpproblemen moet beginnen met plannen om verander uw roetfilter van 200, 000km als u uw XX gebruikt die meer stedelijk is en een beetje meer als het gemengd is .

Weiterlesen:
Hoe stel je je dimlicht in op Lincoln Navigator?

Als u nog vragen heeft over de Lincoln Navigator, aarzel dan niet om onze Lincoln Navigator-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector