Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer moet u het roetfilter op Lincoln Continental vervangen?

Het roetfilter is een vrij recente technologie die tot doel heeft schadelijke deeltjes uit de uitlaatgassen van de nieuwste dieselmotoren te verwijderen. Het is al lang ontdekt als de wonderoplossing voor deze vervuilingscomplicaties. Het werkt echter niet zo goed als ontworpen en veroorzaakt meer complicaties dan het aankan, daarom zullen we vandaag zien bij het vervangen van het roetfilter van een Lincoln Continental? . Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we om te beginnen vaststellen waarvoor het roetfilter op uw motorvoertuig wordt gebruikt, en vervolgens wanneer het roetfilter op uw Lincoln Continental moet worden vervangen.

Wat is het doel van een roetfilter van Lincoln Continental?

Dus beginnen we onze artikelinhoud met de grondgedachte om dit element niet zo lang geleden ingebouwd in dieselauto’s te doen. Zoals we in de inleiding kort beschreven, was het doel van dit filter om de complicaties van vervuiling en schadelijkheid van uitlaatgassen van Lincoln Continental-auto’s op te lossen. Het werkingsprincipe is om uitlaatgassen op te slaan die onverbrand zijn of die nog steeds schadelijke deeltjes bevatten, en wanneer deze op een voldoende hoge temperatuur is om een ​​tweede verbranding te veroorzaken die het branden zal beëindigen en al deze kankerverwekkende deeltjes zal verwijderen. Helaas, om deze zeer hoge motortemperatuur te bereiken, moet je op de snelweg zijn of je Lincoln Continental-motor laten draaien. We hebben dus in de loop van de tijd gemerkt dat voertuigen die voornamelijk op korte ritten of in de stad zijn, het roetfilter deze dampen niet laten verbranden en we zullen in de volgende sectie zien dat deze complicaties u kunnen dwingen om vervang het roetfilter van uw Lincoln Continental .

Weiterlesen:
Hoe start je een Lincoln Continental?

Wanneer moet u het roetfilter van een Lincoln Continental vervangen?

In deze sectie zullen we aangeven waar u hier duidelijk toe aangetrokken wordt, of het nodig is om het roetfilter van een Lincoln Continental te vervangen en zo ja, wanneer?

Moet het roetfilter op Lincoln Continental worden vervangen?

Er zijn 2 soorten roetfilters voor voertuigen, een roetfilter met additief, dat niet van belang is voor de Lincoln Continental, maar dat elke 120 km moet worden opgeladen met een additief dat de regeneratie van het roetfilter mogelijk maakt en daardoor alle die schadelijke roet. De tweede, die we in dit artikel graag willen zien, werkt met edelmetalen die een chemische reactie bij hoge temperatuur veroorzaken en de regeneratie van het filter en de evacuatie van de kankerverwekkende materialen veroorzaken. Zoals hierboven beschreven, heeft het echter zeer hoge temperaturen nodig, als deze niet worden bereikt, zal het filter verstoppen. Als het filter niet handmatig wordt geregenereerd, rijd dan ongeveer 000 minuten met hoge snelheid om deze temperatuur te bereiken en regenereer zo uw filter, u verstopt het en loopt het risico uw turbo, uw EGR-klep of uw motor te beschadigen. Als u de EGR-klep van uw Lincoln Continental moet reinigen vanwege uw roetfilter, denk dan niet twee keer na om onze inhoud over dit onderwerp te bekijken om te zien wat het proces is.

Wanneer moet u het roetfilter van een Lincoln Continental vervangen?

Zoals we eerder hebben beschreven, is een roetfilter ontworpen om de levensduur van het voertuig te verlengen, maar sommigen van u vragen zich misschien af wanneer het nodig is om het roetfilter van zijn Lincoln Continental te vervangen? Houd er rekening mee dat dit onderdeel extreem duur is, arbeid is niet het belangrijkste probleem, omdat het gemakkelijk toegankelijk is. Maar het onderdeel zelf zal enorm variëren in prijs op basis van je motorisering, je kunt nog steeds een bereik rekenen tussen 700 en 2000 €. Deze verandering moet alleen worden overwogen in het geval van een volledig verstopt deeltjesfilter. Als u niet vaak de snelweg neemt, raden wij u aan: elke maand 10 minuten rijden op de snelweg minimaal 3000 toeren . Ondanks alles is het huidige roetfilter niet goed ontworpen en blijft het lastig. Er wordt aangenomen dat u vanwege het ontbreken van een voldoende regelmatige temperatuurstijging en andere ontwerpcomplicaties moet beginnen met plannen om verander uw roetfilter van 200, 000km als u uw XX gebruikt die meer stedelijk is en een beetje meer als het gemengd is .

Weiterlesen:
Hoe Lincoln Continental airconditioning schoonmaken?

Kijk voor meer tips over de Lincoln Continental in de categorie Lincoln Continental.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector