Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer moet u het roetfilter op Lincoln MKC vervangen?

Het roetfilter is een vrij recente technologie die tot doel heeft schadelijke deeltjes uit de uitlaatgassen van moderne dieselmotoren te verwijderen. Het wordt al lang gezien als de wonderoplossing voor deze vervuilingscomplicaties. Toch werkt het niet zo goed als bedoeld en veroorzaakt meer complicaties dan het behandelt, daarom zullen we op deze pagina ontdekken bij het vervangen van het roetfilter van een Lincoln MKC? . Om dit te doen, zullen we om te beginnen vaststellen waarvoor het roetfilter op uw motorvoertuig wordt gebruikt en vervolgens wanneer het roetfilter op uw Lincoln MKC moet worden vervangen.

Wat is het nut van het roetfilter van een Lincoln MKC?

Daarom beginnen we onze inhoud met de uitleg voor dit onderdeel dat recentelijk is geïntegreerd in dieselvoertuigen. Zoals we al snel in de inleiding vermeldden, was het doel van dit filter om de complicaties van vervuiling en schadelijkheid van uitlaatgassen van Lincoln MKC-voertuigen op te lossen. Het functionerende concept is om uitlaatgassen op te slaan die onverbrand zijn of die nog steeds schadelijke deeltjes bevatten, en wanneer deze op een voldoende hoge temperatuur is om een ​​tweede verbranding tot stand te brengen die de verbranding zal beëindigen en al deze kankerverwekkende deeltjes zal elimineren. Helaas, om deze zeer hoge motortemperatuur te bereiken, moet je op de snelweg zijn of je Lincoln MKC-motor laten draaien. We hebben dus mettertijd gemerkt dat voertuigen die voornamelijk op korte ritten of in de stad rijden het roetfilter niet in staat stellen om deze gassen te verbranden en we zullen in de volgende sectie ontdekken dat deze complicaties je kunnen dwingen om vervang het roetfilter van uw Lincoln MKC .

Weiterlesen:
Hoe de Lincoln MKC-motor te reinigen?

Wanneer moet u het roetfilter van een Lincoln MKC vervangen?

In deze sectie zullen we aangeven waar u zich hier zeker door aangetrokken voelt, als het nodig is om het roetfilter van een Lincoln MKC te vervangen en zo ja, wanneer?

Is het nodig om het roetfilter op Lincoln MKC te vervangen?

Er zijn 2 soorten roetfilters voor voertuigen, een roetfilter met additief, wat de Lincoln MKC niet uitmaakt, maar die elke 120 km moet worden opgeladen met een additief dat de regeneratie van het roetfilter mogelijk maakt en daardoor alle die schadelijke roet. De tweede, waar we vandaag de dag naar uitkijken, werkt met edelmetalen die bij hoge temperatuur een chemische reactie zullen opwekken en de regeneratie van het filter en de evacuatie van de kankerverwekkende materialen zullen bewerkstelligen. Desalniettemin vereist het, zoals hierboven uitgelegd, zeer hoge temperaturen, als deze niet worden bereikt, zal het filter verstoppen. Als het filter niet handmatig wordt geregenereerd, rijd dan ongeveer 000 minuten met hoge snelheid om deze temperatuur te bereiken en regenereer zo uw filter, u verstopt het en loopt het risico uw turbo, uw EGR-klep of uw motor te beschadigen. Als u de EGR-klep van uw Lincoln MKC moet reinigen als gevolg van uw roetfilter, aarzel dan niet om ons artikel over dit onderwerp te bekijken om te zien wat de procedure is.

Wanneer moet u het roetfilter van een Lincoln MKC vervangen?

Zoals we eerder hebben beschreven, zou een roetfilter de levensduur van het voertuig moeten verlengen, maar sommigen van jullie vragen zich misschien af wanneer het nodig is om het roetfilter van zijn Lincoln MKC te vervangen? Houd er rekening mee dat dit onderdeel extreem duur is, arbeid is niet het belangrijkste probleem omdat het gemakkelijk toegankelijk is. Maar het onderdeel zelf zal enorm variëren in prijs op basis van je motorisering, je kunt nog steeds een bereik rekenen tussen 700 en 2000 €. Deze verandering moet alleen worden overwogen in het geval van een volledig verstopt deeltjesfilter. Als u niet vaak de snelweg neemt, raden wij u aan, elke maand 10 minuten rijden op de snelweg minimaal 3000 toeren . Ondanks alles is het huidige roetfilter niet goed ontworpen en blijft het lastig, er wordt aangenomen dat als gevolg van het ontbreken van een voldoende frequente temperatuurstijging en andere ontwerpcomplicaties, u moet beginnen met plannen om verander uw roetfilter van 200, 000km als u uw XX gebruikt die meer stedelijk is en een beetje meer als het gemengd is .

Weiterlesen:
Prijs remschijf vervanging voor Lincoln MKS?

Wanneer u nog vragen heeft over de Lincoln MKC, aarzel dan niet om onze Lincoln MKC-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector