Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer moet u het roetfilter op Lincoln MKS vervangen?

Het roetfilter is een behoorlijk moderne technologie die is ontworpen om schadelijke deeltjes uit de uitlaatgassen van de nieuwste dieselmotoren te verwijderen. Het is al lang ontdekt als de wonderoplossing voor deze vervuilingsproblemen. Desalniettemin werkt het niet zo goed als bedoeld en veroorzaakt het meer problemen dan het oplost, daarom zullen we het in dit artikel lezen bij het vervangen van het roetfilter van een Lincoln MKS? . Om dit te bereiken, zullen we allereerst vaststellen waarvoor het roetfilter op uw motorvoertuig bedoeld is en vervolgens wanneer het roetfilter op uw Lincoln MKS moet worden vervangen.

Wat is het nut van het roetfilter van een Lincoln MKS?

Daarom beginnen we onze richtlijn met de reden om dit onderdeel onlangs in dieselvoertuigen te integreren. Zoals we in de inleiding kort vermeldden, was het doel van dit filter om de problemen van vervuiling en schadelijkheid van uitlaatgassen van Lincoln MKS-voertuigen op te lossen. Het werkingsprincipe is om uitlaatgassen op te slaan die onverbrand zijn of die nog steeds schadelijke deeltjes bevatten, en wanneer het op een voldoende hoge temperatuur is om een ​​tweede verbranding te veroorzaken die het branden zal beëindigen en al deze kankerverwekkende deeltjes zal elimineren. Om deze zeer hoge temperatuur van de motoreenheid te bereiken, moet u helaas op de snelweg zijn of uw Lincoln MKS-motoreenheid laten draaien. We hebben dus mettertijd gemerkt dat voertuigen die specifiek op korte ritten of in de stad rijden het roetfilter niet in staat stellen deze dampen te verbranden en we zullen in het volgende deel constateren dat deze problemen je kunnen dwingen om vervang het roetfilter van uw Lincoln MKS .

Weiterlesen:
Hoe de kilometerteller op Lincoln MKC te resetten

Wanneer moet u het roetfilter van een Lincoln MKS vervangen?

In deze sectie zullen we aangeven waar u zich hier duidelijk door aangetrokken voelt, of het nodig is om het roetfilter van een Lincoln MKS te vervangen en zo ja, wanneer?

Moet het roetfilter van de Lincoln MKS worden vervangen?

Er zijn 2 soorten roetfilters voor voertuigen, een roetfilter met additief, die niet de Lincoln MKS betreft, maar die elke 120 km moet worden opgeladen met een additief dat de regeneratie van het roetfilter mogelijk maakt en daardoor alle die schadelijke roet. De tweede, waar we in dit artikel enthousiast over zijn, werkt met edelmetalen die bij hoge temperatuur een chemische reactie zullen opwekken en de regeneratie van het filter en de evacuatie van de kankerverwekkende materialen zullen veroorzaken. Desalniettemin vereist het, zoals hierboven uitgelegd, zeer hoge temperaturen, als deze niet worden bereikt, zal het filter verstoppen. Als het filter niet handmatig wordt geregenereerd, rijd dan ongeveer 000 minuten met hoge snelheid om deze temperatuur te bereiken en regenereer zo uw filter, u verstopt het en loopt het risico uw turbo, uw EGR-klep of uw motoreenheid te beschadigen. Als u de EGR-klep van uw Lincoln MKS moet reinigen vanwege uw roetfilter, denk dan niet twee keer na om ons artikel over dit onderwerp te bekijken om erachter te komen wat het proces is.

Wanneer moet u het roetfilter van een Lincoln MKS vervangen?

Zoals we eerder hebben gedefinieerd, zou een roetfilter de levensduur van het voertuig moeten verlengen, maar sommigen van u vragen zich misschien af wanneer het roetfilter van zijn Lincoln MKS moet worden vervangen? Houd er rekening mee dat dit onderdeel extreem duur is, arbeid is niet het grootste probleem omdat het gemakkelijk toegankelijk is. Maar het onderdeel zelf zal enorm variëren in prijs op basis van uw motorisering, u kunt nog steeds een bereik rekenen tussen 700 en 2000 €. Deze vervanging moet alleen worden overwogen in het geval van een volledig verstopt deeltjesfilter. Als u niet herhaaldelijk de snelweg neemt, adviseren wij u, elke maand 10 minuten rijden op de snelweg minimaal 3000 toeren . Ondanks alles is het huidige roetfilter niet goed ontworpen en blijft het problematisch. Er wordt aangenomen dat u vanwege het ontbreken van een voldoende frequente temperatuurstijging en andere ontwerpproblemen moet beginnen met plannen om vervang uw roetfilter van 200 km als u uw XX gebruikt die meer stedelijk is en een beetje meer als deze gemengd is .

Weiterlesen:
Het indicatielampje van de veiligheidsgordel blijft branden op mijn Lincoln MKC

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKS, aarzel dan niet om onze Lincoln MKS categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector