Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer moeten de remschijven van Land Rover Range Rover Sport worden vervangen?

De veiligheid van een motorvoertuig is essentieel. Of de Land Rover Range Rover Sport al dan niet economische gaten zijn, bepaalde routinehandelingen zijn essentieel. In dit artikel leggen we het je uit wanneer moet u de remschijven van uw Land Rover Range Rover Sport vervangen? Om dit te bereiken, zullen we om te beginnen zien waarvoor de remschijven van uw motorvoertuig worden gebruikt, vervolgens wanneer u de remschijven van uw Land Rover Range Rover Sport moet vervangen en, ten slotte, hoe u ze door nieuwe kunt vervangen. .

Interessant van de remschijven van een Land Rover Range Rover Sport

We beginnen onze inhoudspagina door te beschrijven waarvoor de remschijven van een Land Rover Range Rover Sport worden gebruikt, zodat u kunt achterhalen waarom het belangrijk is om er zeker van te zijn dat ze constant in goede staat verkeren.

Remschijven zijn het belangrijkste onderdeel van uw remsysteem. Het remmen op een Land Rover Range Rover Sport is natuurlijk hydraulisch, het is een systeem van slangen en olie onder druk dat in werking treedt wanneer u op uw rempedaal drukt. Deze druk activeert een zuiger die de remblokken op uw remschijf duwt die op uw wiel is gemonteerd. Wanneer de remblokken de schijven zullen beknellen, waardoor uw Land Rover Range Rover Sport gaat remmen.

Wanneer moeten de remschijven van een Land Rover Range Rover Sport worden vervangen?

We gaan nu verder met het gedeelte dat u ongetwijfeld naar deze inhoud trekt, namelijk: bij het vervangen van de remschijven van een Land Rover Range Rover Sport? Hoe we het u eerder hebben onthuld, de remschijven en -blokken werken in osmose, maar deze twee elementen zijn dat wel auto-onderdelen dragen en dat zal ook gebeuren, naarmate de tijd verstrijkt en met name de wrijving bij het remmen verslijt en het remvermogen verliest. We zullen nu de verschillende manieren beschrijven om te weten wanneer ze moeten worden vervangen:

  • Wij zijn van mening dat de remschijven bij een Land Rover Range Rover Sport in het algemeen elke 80 000 — 100 km vervangen moeten worden, maar het is belangrijk om te weten dat dit, afhankelijk van uw rijstijl en het soort reis, aanzienlijk kan veranderen. Rijdt u namelijk voornamelijk op de snelweg en worden uw remmen maar weinig gebruikt, dan kan deze hoeveelheid toenemen, wanneer u daarentegen alleen in de bebouwde kom rijdt kan deze afnemen.
  • Een eenvoudige en effectieve manier om de staat van de remschijven op uw motorvoertuig te achterhalen, is tijdens de technische inspectie. Deze grondige controle controleert inderdaad de staat van uw remmen en de controller zal u vertellen of ze in goede staat verkeren of moeten worden vervangen.
  • Een zeer gemakkelijke visuele manier om te weten wanneer u de remschijven van uw Land Rover Range Rover Sport moet vervangen, is door de wielen te verwijderen nadat de auto op een standaard is gezet. Eenmaal verwijderd, hebt u toegang tot uw schijven en kunt u hun status controleren. Als ze die hebben grote krassen of vervormingen zult u ze moeten vervangen. Anders is de tweede indicator die moet worden gecontroleerd, het meten van de diepte van de schijf ten opzichte van de rand, als deze waarde groter is dan 1 mm, moet u ze vervangen door nieuwe.
Weiterlesen:
Hoe kan de voorstoel van de Land Rover Range Rover worden neergeklapt?

.

Hoe de remschijven op uw Land Rover Range Rover Sport vervangen?

Ten slotte zullen we u, om deze inhoud te beëindigen, snel laten zien hoe u de remschijven van uw Land Rover Range Rover Sport vervangt. U moet weten dat als u de remschijven van uw motorvoertuig vervangt, u absoluut de remblokken van uw Land Rover Range Rover Sport moet vervangen, denk niet twee keer na en vraag advies aan onze inhoud die u leert hoe u dit kunt maken Wijzigen.

Wat het wisselen van schijven betreft, volgen hier de belangrijkste stappen:

  • Zet uw Land Rover Range Rover Sport op standaards, verwijder de wielen waarop u actie wilt ondernemen.
  • Wrik met een grote platte schroevendraaier op uw remblokken om de remklauwzuiger zoveel mogelijk samen te drukken en voldoende speling te hebben om al uw wijzigingen aan te brengen.
  • Verwijder met behulp van grote Torx-bits de twee moeren die het bovenste onderdeel van uw remklauw vergrendelen, verwijder deze.
  • Verwijder uw remblokken en ontgrendel vervolgens uw remschijven dankzij de twee torx-schroeven aan de zijkant van de schijf, mogelijk heeft u een hamer nodig om de schijven te verwijderen.
  • Vervang de schijven en draai ze vast met de nieuwe meegeleverde torx-schroeven, vervang uw remblokken, monteer het bovenste onderdeel van de remklauw weer en draai alles stevig vast.
  • Monteer uw wielen en vergeet niet om een ​​reminbraak van 500 kilometer te doen voordat u hard remt.

Als je meer tutorials over de Land Rover Range Rover Sport wilt, ga dan naar onze Land Rover Range Rover Sport-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector