Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer remschijven vervangen Land Rover Discovery?

De veiligheid van een auto is erg belangrijk. Ongeacht of de Land Rover Discovery financiële gaten zijn, bepaalde onderhoudsacties zijn cruciaal. Vandaag leggen we het je uit wanneer de remschijven van uw Land Rover Discovery vervangen? Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken waarvoor de remschijven van uw auto worden gebruikt, vervolgens wanneer de remschijven van uw Land Rover Discovery moeten worden vervangen en tot slot hoe u ze kunt vervangen door nieuwe.

Belang van de remschijven van een Land Rover Discovery

We beginnen onze inhoud door uit te leggen waarvoor de remschijven van een Land Rover Discovery worden gebruikt, zodat u erachter kunt komen waarom het essentieel is om ervoor te zorgen dat ze altijd in goede staat verkeren.

Remschijven zijn het belangrijkste onderdeel van uw remsysteem. In werkelijkheid is remmen op een Land Rover Discovery hydraulisch, het is een systeem van slangen en olie onder druk dat in werking treedt wanneer u het rempedaal indrukt. Deze druk zal een zuiger in werking stellen die de remblokken op uw remschijf zal duwen die op uw wiel is geïnstalleerd. Wanneer de remblokken de schijven afknijpen waardoor uw Land Rover Discovery gaat remmen.

Wanneer de remschijven van een Land Rover Discovery vervangen?

We gaan nu verder met de sectie die u zeker naar deze inhoud trekt, namelijk, bij het vervangen van de remschijven van een Land Rover Discovery? Zoals we het u eerder hebben onthuld, werken de remschijven en -blokken in osmose, maar deze twee elementen zijn dat wel auto-onderdelen dragen en dat zullen ze doen, naarmate de tijd verstrijkt en vooral de wrijving bij het remmen verslijt en remkracht verliest. We zullen nu de verschillende oplossingen in detail beschrijven om te weten wanneer ze moeten worden vervangen:

  • Wij zijn van mening dat de remschijven bij een Land Rover Discovery over het algemeen elke 80 – 000 km vervangen moeten worden, maar het is essentieel om te weten dat dit, afhankelijk van uw rijstijl en het soort rit, aanzienlijk kan veranderen. In werkelijkheid, als u specifiek op de snelweg rijdt en uw remmen maar een klein beetje worden gebruikt, kan deze waarde toenemen, aan de andere kant kan deze waarde afnemen als u alleen in de bebouwde kom rijdt.
  • Een eenvoudige en krachtige methode om de staat van de remschijven op uw auto te identificeren, is tijdens de technische inspectie. In feite controleert deze grondige controle de staat van uw remmen en de controller zal u vertellen of ze in goede staat zijn of veranderd moeten worden.
  • Een eenvoudige visuele methode om te weten wanneer u de remschijven van uw Land Rover Discovery moet vervangen, is door de wielen te verwijderen nadat het voertuig op standaards is gezet. Eenmaal verwijderd, hebt u toegang tot uw schijven en kunt u hun status controleren. Als ze die hebben grote krassen of vervormingen zult u ze moeten vervangen. Anders is de tweede indicator die moet worden gecontroleerd, het meten van de diepte van de schijf ten opzichte van de rand, als deze waarde groter is dan 1 mm, moet u ze vervangen door nieuwe.
Weiterlesen:
Start Stop uitschakelen op Land Rover Discovery Sport

.

Hoe de remschijven van uw Land Rover Discovery vervangen?

Tot slot, om deze inhoud af te sluiten, zullen we redelijk snel beschrijven hoe vervang je de remschijven van je Land Rover Discovery. U moet weten dat als u de remschijven van uw motorvoertuig vervangt, u absoluut de remblokken van uw Land Rover Discovery moet vervangen, aarzel niet om onze inhoud te raadplegen waarin u wordt uitgelegd hoe u deze kunt vervangen.

Wat het wisselen van schijven betreft, zijn hier de belangrijkste stappen om aan vast te houden:

  • Zet uw Land Rover Discovery op standaards, verwijder de wielen waar u aan wilt werken.
  • Wrik met een grote platte schroevendraaier op uw remblokken om de remklauwzuiger zoveel mogelijk samen te drukken en voldoende speling te hebben om al uw wijzigingen aan te brengen.
  • Verwijder met behulp van grote Torx-bits de twee moeren die het bovenste onderdeel van uw remklauw vergrendelen, verwijder deze.
  • Haal je remblokken eruit en ontgrendel je remschijven dankzij de twee torxschroeven aan de zijkant van de schijf. Mogelijk heb je een hamer nodig om de schijven te verwijderen.
  • Vervang de schijven en draai ze vast met de nieuwe meegeleverde torx-schroeven, plaats uw remblokken terug, zet het bovenste deel van de remklauw weer in elkaar en draai alles stevig vast.
  • Monteer uw wielen en vergeet niet om een ​​reminbraak van 500 kilometer te doen voordat u hard remt.

Als u misschien nog vragen heeft over de Land Rover Discovery, aarzel dan niet om onze Land Rover Discovery-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector