Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer remschijven vervangen Land Rover Range Rover Evoque?

De veiligheid van een auto staat voorop. Of de Land Rover Range Rover Evoque nu wel of niet financiële gaten zijn, bepaalde routinematige onderhoudsbeurten zijn onmisbaar. Vandaag leggen we het je uit wanneer de remschijven van uw Land Rover Range Rover Evoque vervangen? Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we om te beginnen uitzoeken waarvoor de remschijven van uw auto worden gebruikt, wanneer u de remschijven van uw Land Rover Range Rover Evoque moet vervangen en tot slot hoe u ze kunt vervangen met nieuwe degenen.

Voordeel van de remschijven van een Land Rover Range Rover Evoque

We beginnen onze inhoud door uit te leggen waarvoor de remschijven van een Land Rover Range Rover Evoque worden gebruikt, zodat u kunt ontdekken waarom het belangrijk is om er zeker van te zijn dat ze constant in goede staat verkeren.

Remschijven zijn het belangrijkste onderdeel van uw remsysteem. Remmen op een Land Rover Range Rover Evoque is in feite hydraulisch, het is een systeem van slangen en olie onder druk dat in werking treedt wanneer u het rempedaal indrukt. Deze druk zal een zuiger in werking stellen die de remblokken op uw remschijf zal duwen die op uw wiel wordt geplaatst. Wanneer de remblokken de schijven beknellen, waardoor uw Land Rover Range Rover Evoque gaat remmen.

Wanneer de remschijven van een Land Rover Range Rover Evoque vervangen?

We gaan nu verder met het gedeelte dat u ongetwijfeld naar dit artikel trekt, namelijk: bij het vervangen van de remschijven van een Land Rover Range Rover Evoque? Hoe we het je eerder al vertelden, de remschijven en -blokken werken in osmose, maar deze twee elementen zijn dat wel slijtdelen en ze zullen, na enige tijd en vooral de wrijving bij het remmen, slijten en het remvermogen verliezen. We zullen nu de verschillende manieren benadrukken om te weten wanneer u ze moet wijzigen:

  • Wij zijn van mening dat de remschijven bij een Land Rover Range Rover Evoque over het algemeen elke 80 — 000 km vervangen moeten worden, maar het is belangrijk om te weten dat dit op basis van uw rijstijl en het soort rit aanzienlijk kan veranderen. In werkelijkheid, als u voornamelijk op de snelweg rijdt en uw remmen slechts weinig worden gebruikt, kan deze waarde toenemen, wanneer u daarentegen alleen in de bebouwde kom rijdt, kan deze afnemen.
  • Een basis en krachtige techniek om de staat van de remschijven van uw auto te achterhalen is tijdens de technische keuring. In werkelijkheid controleert deze grondige controle de staat van uw remmen en de controller zal u vertellen of ze in goede staat zijn of moeten worden vervangen.
  • Een eenvoudige visuele techniek om te weten wanneer u de remschijven van uw Land Rover Range Rover Evoque moet vervangen, is door de wielen te verwijderen nadat de auto op standaards is gezet. Eenmaal verwijderd, hebt u toegang tot uw schijven en kunt u hun staat controleren. Als ze die hebben grote krassen of vervormingen zult u ze moeten vervangen. In elk ander geval is de tweede indicator die moet worden gecontroleerd, het meten van de diepte van de schijf ten opzichte van de rand, als deze waarde groter is dan 1 mm, moet u ze door nieuwe vervangen.
Weiterlesen:
Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Land Rover Range Rover?

.

Hoe de remschijven van uw Land Rover Range Rover Evoque vervangen?

Tot slot, om dit artikel te beëindigen, zullen we je snel laten zien hoe u de remschijven van uw Land Rover Range Rover Evoque vervangt. U moet weten dat als u de remschijven van uw motorvoertuig vervangt, u absoluut de remblokken van uw Land Rover Range Rover Evoque moet vervangen, aarzel niet om ons artikel te raadplegen waarin u leert hoe u deze wijziging kunt aanbrengen.

Wat het wisselen van schijven betreft, volgen hier de belangrijkste stappen:

  • Zet je Land Rover Range Rover Evoque op statieven, haal de wielen eraf waar je aan wilt werken.
  • Wrik met een grote platte schroevendraaier op uw remblokken om de remklauwzuiger zoveel mogelijk samen te drukken en voldoende speling te hebben om al uw veranderingen te produceren.
  • Verwijder met behulp van grote Torx-bits de twee moeren die het bovenste onderdeel van uw remklauw vergrendelen, verwijder deze.
  • Verwijder uw remblokken en ontgrendel vervolgens uw remschijven dankzij de twee torx-schroeven aan de zijkant van de schijf, mogelijk heeft u een hamer nodig om de schijven te verwijderen.
  • Vervang de schijven en draai ze vast met de nieuwe meegeleverde torx-schroeven, vervang uw remblokken, monteer het bovenste onderdeel van de remklauw weer en draai alles stevig vast.
  • Monteer uw wielen en zorg ervoor dat u een reminbraak van 500 kilometer maakt voordat u hard remt.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover Evoque, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Evoque categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector