Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer schokbrekers vervangen Lexus IS?

Schokdempers zijn een van de meest vitale elementen van de algehele prestaties van een auto, dus het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat ze altijd goed functioneren. Het is echter niet gemakkelijk om te weten wanneer moet u de schokdempers van uw Lexus IS vervangen? Dat is precies waarom ons team dit artikel heeft gemaakt om u te helpen een antwoord op deze vraag te vinden. Eerst zullen we zien waarom het nodig is om de schokdempers van uw auto te vervangen, en vervolgens, wanneer u de schokdempers van uw Lexus IS moet vervangen, en tot slot, wat is de prijs om ze te veranderen.

Waarom schokdempers Lexus IS vervangen?

Voordat we het je uitleggen bij het vervangen van de dempers van uw Lexus IS , we zullen zien waarom het nodig kan zijn om ze te wijzigen. Het is niet eenvoudig om de toestand van uw schokdempers te meten, maar het is noodzakelijk om te weten met welk doel ze worden gespeeld om te begrijpen hoe belangrijk het is om ze in goede staat te houden. De schokdempers op uw Lexus IS maken deel uit van de veiligheidsvoorzieningen. De waarheid is dat zij degenen zijn die ervoor zorgen dat uw auto beschikt goede wegligging, wielcontact houden met de grond en het gewicht van de auto gelijkmatig in evenwicht houden. Bovendien garanderen de schokdempers de rijcomfort van uw Lexus IS , als ze versleten zijn, zult u sneller moe worden en zal het autorijden riskanter zijn. Ten slotte zal het hebben van schokdempers in slechte staat de slijtage van andere auto-onderdelen, zoals de stille blokken of de banden, versnellen.

Weiterlesen:
Waar vind je een blinkerzekering op Lexus IS?

Wanneer schokbrekers vervangen Lexus IS?

.

We zullen nu het deel zien dat u duidelijk naar dit artikel brengt, wanneer moet u de schokdempers van zijn Lexus IS vervangen? Nadat we het voordeel hebben gezien van het hebben van schokdempers in goede staat, zullen we uitleggen hoe u kunt weten of ze moeten worden vervangen en wanneer u moet overwegen om deze wijziging aan te brengen.

Om dit te doen, zijn er niet veel mogelijkheden, maar we zullen de verschillende manieren noemen om te weten wanneer de schokdempers van een Lexus IS moeten worden vervangen, hier zijn ze:

  • We stellen vast dat de schokdempers van een auto ongeveer 80 km meegaan, dus probeer de vorige datum van schokdemperwissel te weten als u een gebruikte Lexus IS heeft, of controleer de kilometers als u uit de eerste hand bent.
  • We denken er niet per se over na, maar de technische controle is een goede techniek om te weten wanneer de schokdempers van uw Lexus IS moeten worden vervangen. In werkelijkheid laat deze grondige controle van uw auto (zeker sinds zijn evolutie in 2019) toe om de staat van een auto goed te controleren. In werkelijkheid zal het uw schokdempers verifiëren de aanwezigheid van lekkage, de vervorming van de stang, de aanwezigheid van corrosie en de bevestiging hiervan . Als je enige expertise hebt in mechanica, kun je zelf al kijken naar de aanwezigheid van olie op de schokdempers die je waarschuwt voor een mogelijk lek.
  • Als u merkt dat uw Lexus IS piept of abnormaal presteert in bochten of bij het doorgeven van verkeersdrempels, denk dan niet twee keer na om ons artikel over dit probleem te bekijken. Een van deze symptomen kan u waarschuwen voor een uitgesproken slijtage van uw schokdempers en dus de relevantie om ze te veranderen.
  • Plaats uw Lexus IS op een vlakke ondergrond en naar de motorkap gericht, controleer of een van de hoeken van de auto lager is dan de andere. Denk niet twee keer na om een ​​meetlint te gebruiken om nauwkeurige metingen te krijgen. Dit kan u waarschuwen voor een verslechtering van de montage van een schokdemper.
  • Controleer de slijtage van het loopvlak van de banden van uw Lexus IS. Als u een abnormaal profiel op de «zijwanden» van uw banden opmerkt, kan dit een teken zijn van vermoeide schokken.
Weiterlesen:
Hoe koplampen op Lexus IS aanpassen?

Nu kent u de lijst met controlepunten die u moet kennen wanneer u de dempers van uw Lexus IS moet vervangen .

Prijs om schokdempers Lexus IS te veranderen

En om dit artikel af te maken, zullen we nu zien wat is de prijs van het vervangen van schokdempers op een Lexus IS . We gaan in twee auto-onderdelen scheiden, eerst de schokdempers vervangen door een professional, en dan de prijs van de schokdempers alleen als je ze door een vriend of jezelf wilt laten installeren, vind hieronder de twee simulaties:

  • Prijs van de schokdempers verandert op Lexus IS door een professional: Als u de schokdempers van uw auto bij een professional vervangt, raden we u aan om met een klein budget liever naar een autocentrum als Feu Vert te gaan, dat u veel lagere prijzen zal bieden dan de garage van uw Lexus IS-dealer. Als je echter een Lexus IS hebt met een klassieke afwerking, moet je rekenen op 400 tot 700 euro, afhankelijk van het type garage en liever tussen 700 en 1000 euro als het een sportmodel is.
  • Prijs van het kopen van schokdempers voor Lexus IS op een gespecialiseerde site: Tot slot, als u de verandering zelf wilt doen, kan het kopen van «generieke» schokdempers op gespecialiseerde sites zoals oscaro u in staat stellen om aanzienlijke besparingen te realiseren, voor een set voorste schokdempers heeft u tussen de 50 en 150 euro nodig, denk niet twee keer na om het aanbod op Oscaro te bekijken, en als je de achterschokdempers wilt vervangen, ligt dat eerder tussen de 50 en 100 euro, idem, volg de link om de prijzen en de verschillende beschikbare modellen te krijgen.

    Als je meer tutorials over de Lexus IS wilt, ga dan naar onze Lexus IS-categorie.

Weiterlesen:
Lexus IS die sterft tijdens het rijden
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector