Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer schokdempers vervangen Land Rover Defender?

Schokdempers zijn een van de belangrijkste elementen van de prestaties van een auto, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat ze altijd in goede staat verkeren. Het is echter niet gemakkelijk om te weten wanneer de schokbrekers van uw Land Rover Defender vervangen? Dat is precies waarom ons team dit artikel heeft gemaakt om u te helpen een antwoord op deze vraag te vinden. Eerst zullen we ontdekken waarom het belangrijk is om de schokdempers van uw auto te vervangen, wanneer de schokdempers van uw Land Rover Defender vervangen, en tot slot, wat is de prijs om ze te vervangen.

Waarom schokdempers Land Rover Defender vervangen?

Voordat u een gedetailleerde beschrijving krijgt bij het vervangen van de schokdempers van uw Land Rover Defender , zullen we ontdekken waarom het belangrijk kan zijn om ze te vervangen. Het is niet eenvoudig om de staat van uw schokdempers te onderzoeken, maar het is belangrijk om de functie te kennen die ze spelen om erachter te komen wat het voordeel is om ze in goede staat te houden. De schokbrekers op uw Land Rover Defender maken deel uit van de veiligheidsvoorzieningen. Het is een feit dat zij degenen zijn die ervoor zullen zorgen dat uw auto goede wegligging, het wielcontact met de grond behouden en het gewicht van de auto gelijkmatig verdelen. Verder zorgen de schokdempers voor de rijcomfort van uw Land Rover Defender , als ze opgebruikt zijn, wordt u sneller moe en als gevolg daarvan is het riskanter om achter het stuur van uw auto te kruipen. Ten slotte zal het hebben van schokdempers in slechte staat de slijtage van andere onderdelen, zoals de stille blokken of de banden, versnellen.

Weiterlesen:
Hoe de kentekenplaatlamp Land Rover Defender vervangen?

Wanneer schokdempers vervangen Land Rover Defender?

.

We zullen nu het deel ontdekken dat u zeker naar dit artikel zal brengen, wanneer de schokdempers van zijn Land Rover Defender vervangen? Nadat we hebben ontdekt hoe waardevol het is om schokdempers in goede staat te hebben, zullen we uitleggen hoe u kunt weten of ze moeten worden vervangen en wanneer u eraan moet denken om deze te laten vervangen.

Om dit te doen zijn er niet heel veel mogelijkheden, aan de andere kant zullen we de verschillende manieren opsommen om te weten wanneer de schokdempers van een Land Rover Defender moeten worden vervangen, hier zijn ze:

  • We stellen vast dat de schokdempers van een auto ongeveer 80 000 km meegaan, dus probeer de vorige datum van schokdemperwissel te weten als je een gebruikte Land Rover Defender hebt, of om de kilometers te controleren als het een eerste hand is.
  • We staan ​​er eigenlijk niet bij stil, maar de technische controle is een betrouwbare techniek om te weten wanneer je de schokdempers van je Land Rover Defender moet vervangen. Deze grondige controle van uw wagen (vooral sinds zijn evolutie in 2019) maakt het in feite mogelijk om een ​​goede controle van de staat van een voertuig uit te voeren. In feite zal het uw schokdempers controleren de aanwezigheid van lekkage, de vervorming van de stang, de aanwezigheid van corrosie en de bevestiging hiervan . Als je enige expertise hebt in mechanica, kun je zelf al kijken naar de aanwezigheid van olie op de schokdempers die je waarschuwt voor een mogelijk lek.
  • Als u merkt dat uw Land Rover Defender piept of zich abnormaal gedraagt ​​in bochten of bij het passeren van verkeersdrempels, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen. Een van deze symptomen kan u wijzen op een uitgesproken slijtage van uw schokdempers en bijgevolg op de noodzaak om ze te vervangen.
  • Plaats uw Land Rover Defender op een vlakke ondergrond en worstel met de motorkap, controleer of een van de hoeken van de auto lager is dan de andere. Aarzel niet om een ​​meetlint te gebruiken om nauwkeurige metingen te krijgen. Dit kan u op de hoogte stellen van een verslechtering van een schokdemperbevestiging.
  • Controleer de slijtage van het loopvlak van de banden van uw Land Rover Defender, inderdaad als u abnormaal op de «zijwanden» van uw banden detecteert, kan dit een signaal zijn van vermoeide schokken.
Weiterlesen:
Lekkende injector op mijn Land Rover Defender, wat te doen?

Nu kent u de lijst met controlepunten die u moet kennen wanneer de schokdempers van uw Land Rover Defender vervangen? .

Prijs ter vervanging van schokdempers Land Rover Defender

En om deze richtlijn af te sluiten, zullen we nu zien wat is de prijs van het vervangen van schokdempers op een Land Rover Defender . We gaan het scheiden in twee delen, eerst de vervanging van de schokdempers bij een professional, en dan de prijs van de schokdempers alleen als je ze door een vriend of jezelf wilt laten installeren, zoek hieronder de twee simulaties:

  • Prijs van de schokdempers vervangen op Land Rover Defender door een professional: Als u de schokdempers van uw auto door een professional vervangt, adviseren wij u als u een klein budget heeft om naar een autocentrum zoals Feu Vert te gaan, dat u veel goedkopere prijzen biedt dan de garage van uw Land Rover Defender-dealer. Heb je echter een Land Rover Defender met een klassieke afwerking dan moet je rekenen tussen 400 en 700 euro afhankelijk van het soort garage en eerder tussen de 700 en 1000 euro als het een sportmodel is.
  • Prijs voor het kopen van schokdempers voor Land Rover Defender op een gespecialiseerde site: Tot slot, als u de vervanging zelf wilt doen, kunt u met het kopen van «algemene» schokbrekers op gespecialiseerde sites zoals oscaro serieus besparen, voor een set schokbrekers voor heeft u tussen de 50 en 150 euro nodig, aarzel niet om kijk eens naar het aanbod op Oscaro, en als je de achterschokbrekers wilt vervangen is het eerder tussen de 50 en 100 euro, idem, volg de link om de prijzen en de verschillende beschikbare modellen te krijgen.

    Als je meer handleidingen over de Land Rover Defender wilt, ga dan naar onze Land Rover Defender-categorie.

Weiterlesen:
Land Rover Defender touchscreen werkt niet
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector