Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wat veroorzaakt oververhitting van mijn Land Rover Discovery Sport?

Een van de meest vervelende complicaties die op een Land Rover Discovery Sport kunnen optreden, is het zien stijgen van de temperatuurmeter. In feite is een meter die boven 90/100 ° stijgt, meestal een indicator uw Land Rover Discovery Sport wordt warm. Als je in dit geval bent, heb je de goede beslissing genomen om op deze websitelink te klikken, omdat we je zullen helpen de oorsprong te vinden en de trigger te begrijpen. Om dit voor elkaar te krijgen, kijken we allereerst naar de verklaringen voor oververhitting van de motor en de risico’s die je loopt, en ten tweede, welke mogelijkheden je hebt om dit fenomeen te elimineren.

Waarom raakt mijn Land Rover Discovery Sport oververhit? Wat zijn de risico’s?

Een opwarmende Land Rover Discovery Sport is een indicatie van een kritiek probleem. Je moet niet denken dat je er in de toekomst mee om zult gaan, want als je dat wel doet, loop je het risico onomkeerbaar de motor van je auto te verwonden. Inderdaad, Als uw Land Rover Discovery Sport warm wordt en u blijft rijden, riskeert u in feite de motor van uw auto. Een verbrandingsmotor werkt door middel van verbranding, die warmte opwekt. Deze hitte moet worden geminimaliseerd omdat deze de motoronderdelen kan beschadigen. Als u witte rook uit uw motor ziet komen en u vermogensverlies ervaart, uw Land Rover Discovery Sport opwarmt en u uw motor verwondt, moet u stoppen.

Wat zijn de oorzaken van een opwarmende Land Rover Discovery Sport?

 • Een lek in het koelsysteem

  Als je regelmatig zonder koelvloeistof komt te zitten en je systeem regelmatig bijvult, is er mogelijk een lek, dus laat je systeem op lekken controleren. Het is ook mogelijk dat het uw cilinderkoppakking is die defect is, in dat geval vindt u “mayonaise” in het gebied van uw motoroliedop.

 • Een dode calorstat

  De rol van dit onderdeel is om de motorkoeling alleen in te schakelen als de motor op optimale temperatuur is, als deze beschadigd is, zal de koelvloeistof nooit de motor bereiken en zal uw Land Rover Discovery Sport opwarmen. Controleer de staat.

 • Een geblokkeerde radiator

  Hoewel dit scenario niet zo vaak voorkomt, zullen de koelribben niet langer hun werk doen als uw radiator erg vuil is of verstopt zit met onzuivere stoffen en op warme dagen kan uw Land Rover Discovery Sport oververhit raken.

 • Een ventilator die niet meer functioneert

  Vergeet niet om de staat en werking van uw ventilator te controleren, en bovendien heeft de lucht die wordt geproduceerd door de snelheid van uw Land Rover Discovery Sport een belangrijke taak bij het koelen van uw motor wanneer dit het relais moet zijn wanneer u langzamer rijdt. In het geval van pech en rijden met lage snelheid, zal uw auto zeker warm worden.

 • Een beschadigde waterpomp

  Concluderend is het mogelijk dat uw waterpomp aan het einde van zijn levensduur is. Het is inderdaad zijn taak om de koelvloeistof door het circuit te laten draaien, in het geval van een storing stopt dit proces en wordt uw Land Rover Discovery Sport warm. Dit kan worden veroorzaakt door een defecte riem die uw pomp heeft vernield. Ga in dat geval naar uw werkplaats.

Hoe kan ik het probleem van een opwarming van de Land Rover Discovery Sport oplossen?

Naast het controleren van alle auto-onderdelen die ervoor kunnen zorgen dat uw Land Rover Discovery Sport opwarmt, moet u de juiste resoluties nemen om de risico’s te beperken voor het geval uw auto warm wordt en u geen andere keuze heeft dan naar huis te gaan, of om naar je automonteur te gaan.

Hier zijn een enkele tips als uw auto oververhit raakt:

 • Verlaag uw motortoerental maar niet uw snelheid:

  Door uw motortoerental te verlagen, kunt u de warmte die door de motor vrijkomt, beperken. Probeer daarentegen bij 5/70 km / u in de 80e versnelling te blijven om een ​​grote natuurlijke luchtstroom te hebben om de verwarming van uw Land Rover Discovery Sport te regelen.

 • Zet de motor van uw Land Rover Discovery Sport af als u boven de 100 ° komt:

  Wees niet gehaast, in geval van oververhitting is het beter om pauzes te nemen en de motor te laten afkoelen in plaats van hem te duwen en het risico te lopen dat hij breekt.

 • Zet uw kachel aan:

  Door de verwarming aan te zetten, kunt u een deel van de warmte uit het motorblok afvoeren, dit is een efficiënte oplossing. En zet daarentegen uw airconditioner uit die warmte produceert.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Discovery Sport in de categorie Land Rover Discovery Sport.

Weiterlesen:
Sleutel vast in contact van Land Rover Discovery, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector