Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wat veroorzaakt oververhitting van mijn Land Rover LR4?

Een van de meest hinderlijke zorgen die op een Land Rover LR4 kan opduiken, is de temperatuurmeter zien stijgen. In feite is een meter die boven 90/100 ° uitkomt over het algemeen een indicatie dat uw Land Rover LR4 wordt warm. Als u zich in deze omstandigheid bevindt, heeft u er goed aan gedaan om deze link te bezoeken, omdat we het u gemakkelijker zullen maken om de bron te vinden en de induce te begrijpen. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken naar de redenen voor oververhitting van de motor en de gevolgen die u heeft, en vervolgens welke antwoorden beschikbaar zijn om van dit fenomeen af ​​te komen.

Waarom raakt mijn Land Rover LR4 oververhit? Wat zijn de risico’s?

Een Land Rover LR4 die warm wordt, is een symptoom van een groot probleem. Je moet niet denken dat je er later voor zult zorgen, want als je dat wel doet, loop je het risico de motor van je auto onomkeerbaar te beschadigen. In feite, Als uw Land Rover LR4 warm wordt en u blijft rijden, riskeert u gewoon het breken van uw automotor. Een verbrandingsmotor werkt door middel van verbranding, wat warmte veroorzaakt. Deze warmte moet worden beheerst omdat deze de motoronderdelen kan beschadigen. Als u witte rook uit uw motor ziet komen en u ervaart vermogensverlies, uw Land Rover LR4 warmt op en u beschadigt uw motor, moet u stoppen.

Wat zijn de oorzaken van een opwarming van de Land Rover LR4?

 • Een lek in het koelsysteem

  Als u regelmatig zonder koelvloeistof komt te zitten en uw systeem regelmatig bijvult, is er mogelijk een lek, dus laat uw systeem op lekken controleren. Het is ook mogelijk dat het uw cilinderkoppakking is die defect is, in dat geval dient u “mayonaise” te detecteren in het gebied van uw motoroliedop.

 • Een dode calorstat

  De rol van dit onderdeel is om de motorkoeling alleen in te schakelen als de motor op optimale temperatuur is, als deze beschadigd is, zal de koelvloeistof nooit de motor bereiken en zal uw Land Rover LR4 opwarmen. Controleer de staat.

 • Een geblokkeerde radiator

  Hoewel dit scenario niet zo gebruikelijk is, zullen uw koelribben hun werk niet meer voltooien als uw radiator erg vuil is of verstopt is met onzuivere stoffen, en op warme dagen kan uw Land Rover LR4 oververhit raken.

 • Een fan die niet meer werkt

  Zorg ervoor dat u de staat en prestaties van uw ventilator onderzoekt, en bovendien, aan de lucht die wordt geproduceerd door de snelheid van uw Land Rover LR4, het heeft een belangrijke rol bij het koelen van uw motor wanneer het het relais moet zijn wanneer u langzamer rijdt. In het geval van een storing en reizen met lage snelheid, zal uw auto onvermijdelijk opwarmen.

 • Een beschadigde waterpomp

  Concluderend is het mogelijk dat uw waterpomp aan het einde van zijn levensduur is. In feite is het zijn taak om het koelmiddel door het circuit te laten stromen, in het geval van een storing stopt dit proces en wordt uw Land Rover LR4 warm. Dit kan te wijten zijn aan een defecte riem die uw pomp heeft beschadigd. Als dit uw geval is, ga dan naar uw monteur.

Hoe kan ik het probleem van een opwarming van de Land Rover LR4 oplossen?

Naast het onderzoeken van alle onderdelen die ervoor kunnen zorgen dat uw Land Rover LR4 opwarmt, moet u de juiste maatregelen nemen om de risico’s te beperken als uw auto warm wordt en u geen andere oplossing heeft dan naar huis te gaan, of om naar uw autotechnicus te gaan.

Hier zijn een weinig suggesties als uw auto oververhit raakt:

 • Verlaag uw motortoerental maar niet uw snelheid:

  Door uw motortoerental te verlagen, kunt u de door de motor vrijkomende warmte beperken. Probeer echter in de 5e versnelling te blijven met 70/80 km / u om een ​​grote natuurlijke luchtstroom te hebben om de verwarming van uw Land Rover LR4 te beperken.

 • Stop de motor van uw Land Rover LR4 als u verder gaat dan 100 °:

  Wees niet gehaast, in een omstandigheid van oververhitting is het beter om pauzes te nemen en de motor te laten afkoelen in plaats van hem te duwen en het risico te lopen dat hij breekt.

 • Zet uw kachel aan:

  Als u de verwarming inschakelt, kunt u een deel van de warmte uit het motorblok verwijderen, het is een effectief middel. En omgekeerd, zet uw airconditioner uit die warmte genereert.

Als je meer tutorials over de Land Rover LR4 nodig hebt, ga dan naar onze Land Rover LR4 categorie.

Weiterlesen:
Het motorlampje blijft branden op de Land Rover LR4
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector