Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wat veroorzaakt oververhitting van mijn Land Rover Range Rover Sport?

Een van de meest hinderlijke problemen die zich bij een Land Rover Range Rover Sport kunnen voordoen, is het waarnemen van de temperatuurmeter. In werkelijkheid is een meter die boven de 90/100 ° uitkomt over het algemeen een symptoom dat uw Land Rover Range Rover Sport wordt warm. Als u zich in deze omstandigheid bevindt, heeft u de goede keuze gemaakt om deze link te bezoeken, omdat we u zullen helpen de oorzaak te achterhalen en de oorzaak te begrijpen. Om dit te doen, zullen we in het begin kijken naar de verklaringen voor oververhitting van de motor en de risico’s die u loopt, en ten tweede welke mogelijkheden er zijn om van dit fenomeen af ​​te komen.

Waarom raakt mijn Land Rover Range Rover Sport oververhit? Wat zijn de risico’s?

Een Land Rover Range Rover Sport die opwarmt, is een indicatie van een groot probleem. Je moet niet denken dat je het later zult redden, want als je dat wel doet, loop je het risico onomkeerbaar de motor van je auto te verwonden. In feite, Als uw Land Rover Range Rover Sport opwarmt en u blijft rijden, riskeert u in feite het breken van uw automotor. Een verbrandingsmotor werkt door middel van verbranding, waardoor warmte wordt opgewekt. Deze warmte moet worden beheerst omdat deze de motoronderdelen kan aantasten. Als u witte rook uit uw motor ziet komen en u voelt vermogensverlies, uw Land Rover Range Rover Sport warmt op en u verwondt uw motor, moet u stoppen.

Wat zijn de oorzaken van een opwarming van de Land Rover Range Rover Sport?

 • Een lek in het koelsysteem

  Als je regelmatig zonder koelvloeistof komt te zitten en je systeem regelmatig bijvult, is er mogelijk een lek, dus laat je systeem op lekken controleren. Het is ook aannemelijk dat het uw cilinderkoppakking is die defect is, in dat geval moet u «mayonaise» herkennen in het gebied van uw motoroliedop.

 • Een dode calorstat

  De bedoeling van dit onderdeel is om de motorkoeling alleen in te schakelen als de motor op optimale temperatuur is, als deze beschadigd is, zal de koelvloeistof nooit de motor bereiken en zal uw Land Rover Range Rover Sport opwarmen. Controleer de staat.

 • Een geblokkeerde radiator

  Hoewel dit scenario minder vaak voorkomt, zullen uw koelribben, als uw radiator erg vuil is of verstopt is met onzuiverheden, hun taak niet meer uitvoeren en op warme dagen kan uw Land Rover Range Rover Sport oververhit raken.

 • Een ventilator die niet meer werkt

  Vergeet niet om de staat en werking van uw ventilator te onderzoeken, naast de lucht die wordt geproduceerd door de snelheid van uw Land Rover Range Rover Sport, heeft het een belangrijke taak bij het koelen van uw motor wanneer dit het relais moet zijn wanneer u langzamer rijdt. In het geval van een storing en reizen met lage snelheid, zal uw auto onvermijdelijk opwarmen.

 • Een beschadigde waterpomp

  Concluderend is het aannemelijk dat uw waterpomp aan het einde van zijn levensduur is. In feite is het zijn taak om de koelvloeistof door het circuit te laten circuleren, in het geval van een probleem stopt deze actie en wordt uw Land Rover Range Rover Sport warm. Dit kan het gevolg zijn van een defecte riem die uw pomp heeft vernield. Als dit het geval is, ga dan naar je werkplaats.

Hoe kan ik het probleem van een opwarming van de Land Rover Range Rover Sport oplossen?

Naast het controleren van alle auto-onderdelen waardoor uw Land Rover Range Rover Sport kan opwarmen, moet u de juiste maatregelen nemen om de risico’s te beperken in het geval uw voertuig warm wordt en u geen andere optie heeft dan naar huis te gaan , of om naar uw monteur te gaan.

Hier zijn een enkele tips als uw auto oververhit raakt:

 • Verlaag uw motortoerental maar niet uw snelheid:

  Door uw motortoerental te verlagen, kunt u de warmte van de motor beperken. Probeer daarentegen in de 5e versnelling te blijven bij 70/80 km / u om een ​​grote natuurlijke luchtstroom te hebben om de verwarming van uw Land Rover Range Rover Sport te regelen.

 • Stop de motor van uw Land Rover Range Rover Sport als u meer dan 100 ° gaat:

  Wees niet gehaast, in een omstandigheid van oververhitting is het beter om pauzes te nemen en de motor te laten afkoelen in plaats van hem te duwen en het risico te lopen dat hij breekt.

 • Zet uw kachel aan:

  Als u de verwarming inschakelt, kunt u een deel van de warmte van het motorblok verwijderen, het is een effectieve oplossing. En zet daarentegen uw airconditioner uit, die warmte creëert.

Voor meer tips over de Land Rover Range Rover Sport kunt u een kijkje nemen in de categorie Land Rover Range Rover Sport.

Weiterlesen:
Hoe vervang ik de batterij van mijn Land Rover Range Rover Evoque keycard?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector