Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wat veroorzaakt oververhitting van mijn Land Rover Range Rover?

Een van de meest irritante problemen die zich bij een Land Rover Range Rover kunnen voordoen, is de temperatuurmeter zien stijgen. De waarheid is dat een meter die boven 90/100 ° stijgt, vaak een symptoom is uw Land Rover Range Rover wordt warm. Als u zich in deze omstandigheid bevindt, heeft u de goede keuze gemaakt om deze websitelink te bekijken, omdat we het u gemakkelijker zullen maken om de oorsprong te vinden en de induce te begrijpen. Om dit te doen, zullen we in het begin de oorzaken van oververhitting van de motor en de gevolgen die u uitvoert, bekijken en vervolgens welke antwoorden beschikbaar zijn om dit fenomeen te stoppen.

Waarom raakt mijn Land Rover Range Rover oververhit? Wat zijn de risico’s?

Een Land Rover Range Rover die warm wordt, is een indicatie van een ernstig probleem. Je moet niet denken dat je er later mee te maken krijgt, want als je dat wel doet, loop je het risico de motor van je auto onherstelbaar te beschadigen. Inderdaad, Als uw Land Rover Range Rover warm wordt en u blijft rijden, riskeert u in feite het breken van uw automotor. Een verbrandingsmotor werkt door middel van verbranding, wat warmte veroorzaakt. Deze warmte moet worden beheerst omdat deze de motoronderdelen kan aantasten. Als u witte rook ziet die naar de oppervlakte van uw motor komt en u ervaart vermogensverlies, uw Land Rover Range Rover warmt op en u beschadigt uw motor, moet u stoppen.

Wat zijn de oorzaken van een opwarming van de Land Rover Range Rover?

 • Een lek in het koelsysteem

  Als u herhaaldelijk zonder koelvloeistof komt te zitten en uw systeem regelmatig bijvult, is er mogelijk een lek, dus laat uw systeem op lekken controleren. Het is ook mogelijk dat het uw cilinderkoppakking is die defect is, in dat geval moet u “mayonaise” ontdekken in het gebied van uw motoroliedop.

 • Een dode calorstat

  De taak van dit onderdeel is om de motorkoeling alleen in te schakelen als de motor op optimale temperatuur is, als deze kapot is, zal de koelvloeistof nooit de motor bereiken en zal uw Land Rover Range Rover opwarmen. Controleer de staat.

 • Een geblokkeerde radiator

  Desalniettemin komt deze situatie niet zo vaak voor, als uw radiator erg vuil is of verstopt is met onzuivere stoffen, zullen de koelribben hun werk niet meer doen en op warme dagen kan uw Land Rover Range Rover oververhit raken.

 • Een fan die niet meer werkt

  Zorg ervoor dat u de staat en werking van uw ventilator onderzoekt, naast de lucht die wordt geproduceerd door de snelheid van uw Land Rover Range Rover, heeft het een belangrijke taak bij het koelen van uw motor wanneer dit het relais moet zijn wanneer u langzamer rijdt. In het geval van een storing en reizen met lage snelheid, zal uw auto onvermijdelijk opwarmen.

 • Een beschadigde waterpomp

  Eindelijk is het mogelijk dat uw waterpomp aan het einde van zijn levensduur is. Het is inderdaad zijn taak om de koelvloeistof door het circuit te laten stromen, in het geval van een probleem stopt deze operatie en wordt uw Land Rover Range Rover warm. Dit kan worden veroorzaakt door een defecte riem die uw pomp heeft beschadigd. Als dit het geval is, ga dan naar uw servicegarage.

Hoe kan ik het probleem van een opwarming van de Land Rover Range Rover oplossen?

Naast het onderzoeken van alle onderdelen die ervoor kunnen zorgen dat uw Land Rover Range Rover opwarmt, moet u de juiste maatregelen nemen om de risico’s te beperken in het geval dat uw voertuig warm wordt en u geen andere optie heeft dan naar huis te gaan, of om naar je monteur te gaan.

Hier zijn een enkele tips als uw auto oververhit raakt:

 • Verlaag uw motortoerental maar niet uw snelheid:

  Door uw motortoerental te verlagen, kunt u de warmte van de motor beperken. Probeer daarentegen in de 5e versnelling te blijven bij 70/80 km / u om een ​​grote natuurlijke luchtstroom te hebben om de verwarming van uw Land Rover Range Rover te regelen.

 • Stop de motor van uw Land Rover Range Rover als u verder gaat dan 100 °:

  Wees niet gehaast, in een omstandigheid van oververhitting is het beter om pauzes te nemen en de motor te laten afkoelen in plaats van hem te duwen en het risico te lopen dat hij kapot gaat.

 • Zet uw kachel aan:

  Als u de verwarming inschakelt, kunt u een deel van de warmte van het motorblok verwijderen, het is een efficiënte remedie. En zet daarentegen uw airconditioner uit, die warmte creëert.

Voor meer tips over de Land Rover Range Rover kunt u een kijkje nemen in de categorie Land Rover Range Rover.

Weiterlesen:
Hoe de kilometerteller op Land Rover Range Rover Sport te resetten
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector