Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wat veroorzaakt oververhitting van mijn Lincoln MKC?

Een van de meest vervelende problemen die op een Lincoln MKC kunnen voorkomen, is dat de temperatuurmeter stijgt. De waarheid is dat een meter die boven 90/100 ° uitkomt meestal een indicatie is dat uw Lincoln MKC warmt op. Als u zich in deze omstandigheid bevindt, heeft u er goed aan gedaan om op deze websitelink te klikken, omdat we u zullen helpen de oorsprong te achterhalen en de induce te begrijpen. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken naar de verklaringen voor oververhitting van de motor en de risico’s die u loopt, en ten tweede welke antwoorden beschikbaar zijn om van dit fenomeen af ​​te komen.

Waarom raakt mijn Lincoln MKC oververhit? Wat zijn de risico’s?

Een Lincoln MKC die opwarmt, is een indicatie van een ernstig probleem. Je moet niet denken dat je er later voor zult zorgen, want als je dat wel doet, loop je het risico de motor van je auto onomkeerbaar te beschadigen. Werkelijk, als uw Lincoln MKC opwarmt en u blijft rijden, riskeert u gewoon het breken van uw automotor. Een verbrandingsmotor werkt door middel van verbranding, waardoor warmte wordt opgewekt. Deze warmte moet worden beheerst omdat deze de motoronderdelen kan beschadigen. Als u ziet dat er witte rook uit uw motor begint te komen en u ervaart vermogensverlies, uw Lincoln MKC warmt op en u beschadigt uw motor, moet u stoppen.

Wat zijn de oorzaken van het opwarmen van Lincoln MKC?

 • Een lek in het koelsysteem

  Als u regelmatig zonder koelvloeistof komt te zitten en uw systeem regelmatig bijvult, is er mogelijk een lek, dus laat uw systeem op lekken controleren. Het is ook denkbaar dat het uw cilinderkoppakking is die defect is, in dat geval moet u “mayonaise” herkennen in het gebied van uw motoroliedop.

 • Een dode calorstat

  De rol van dit onderdeel is om de motorkoeling alleen in te schakelen als de motor op optimale temperatuur is, als deze kapot is, zal de koelvloeistof nooit de motor bereiken en zal uw Lincoln MKC opwarmen. Controleer de staat.

 • Een geblokkeerde radiator

  Ondanks het feit dat deze situatie niet zo vaak voorkomt, als uw radiator erg vuil is of verstopt is met onzuiverheden, zullen de koelribben hun rol niet langer voltooien en op warme dagen kan uw Lincoln MKC oververhit raken.

 • Een ventilator die niet meer werkt

  Vergeet niet om de staat en prestaties van uw ventilator te controleren, naast de lucht die wordt geproduceerd door de snelheid van uw Lincoln MKC, heeft deze een doorslaggevende taak bij het koelen van uw motor wanneer dit het relais moet zijn wanneer u langzamer rijdt. In het geval van pech en het rijden met lage snelheid, zal uw auto onvermijdelijk warm worden.

 • Een beschadigde waterpomp

  Ten slotte is het denkbaar dat uw waterpomp aan het einde van zijn levensduur is. Het is eigenlijk zijn taak om de koelvloeistof door het circuit te laten draaien, in het geval van een storing stopt deze operatie en wordt uw Lincoln MKC warm. Dit kan het gevolg zijn van een defecte riem die uw pomp heeft vernield. Als dit uw geval is, ga dan naar uw garage.

Hoe kan ik het probleem van het opwarmen van Lincoln MKC oplossen?

Naast het controleren van alle auto-onderdelen die ervoor kunnen zorgen dat uw Lincoln MKC opwarmt, moet u de juiste oplossingen nemen om de risico’s te beperken in het geval uw auto warm wordt en u geen andere oplossing heeft dan naar huis te gaan, of om ga naar uw reparatiewerkplaats.

Hier zijn een weinig aanbevelingen als uw auto oververhit raakt:

 • Verlaag uw motortoerental maar niet uw snelheid:

  Door uw motortoerental te verlagen, kunt u de warmte van de motor beperken. Probeer daarentegen in de 5e versnelling te blijven bij 70/80 km / u om een ​​grote natuurlijke luchtstroom te hebben om de verwarming van uw Lincoln MKC te regelen.

 • Stop de motor van uw Lincoln MKC als u de 100 ° overschrijdt:

  Wees niet gehaast, in een omstandigheid van oververhitting is het beter om pauzes te nemen en de motor te laten afkoelen in plaats van hem te duwen en het risico te lopen dat hij kapot gaat.

 • Zet uw kachel aan:

  Als u de verwarming inschakelt, kunt u een deel van de warmte uit het motorblok verwijderen, het is een efficiënte remedie. En omgekeerd, zet uw airconditioner uit die warmte genereert.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKC, aarzel dan niet om onze Lincoln MKC categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Venster zit vast op Lincoln MKS, wat kan ik doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector