Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wat veroorzaakt oververhitting van mijn Lincoln MKS?

Een van de meest vervelende zorgen die op een Lincoln MKS kan voorkomen, is het waarnemen van de temperatuurmeter. In feite is een meter die boven 90/100 ° uitkomt meestal een indicatie dat uw Lincoln MKS warmt op. Als u zich in deze omstandigheid bevindt, heeft u er goed aan gedaan om deze link te bezoeken, omdat we u zullen helpen de oorzaak te achterhalen en het motief te begrijpen. Om dit te bereiken, zullen we in het begin kijken naar de oorzaken van oververhitting van de motor en de gevolgen die u heeft, en ten tweede welke mogelijkheden er zijn om dit fenomeen te stoppen.

Waarom raakt mijn Lincoln MKS oververhit? Wat zijn de risico’s?

Een Lincoln MKS die opwarmt, is een teken van een ernstig probleem. Je moet niet denken dat je het later zult redden, want als je dat doet, loop je het risico onomkeerbaar de motor van je auto te beschadigen. In werkelijkheid, als uw Lincoln MKS opwarmt en u blijft rijden, riskeert u in feite het breken van uw automotor. Een verbrandingsmotor werkt door middel van verbranding, wat warmte veroorzaakt. Deze hitte moet worden geminimaliseerd omdat het de motoronderdelen kan beschadigen. Als u witte rook uit uw motor ziet komen en u voelt een verlies aan vermogen, uw Lincoln MKS warmt op en u beschadigt uw motor, moet u stoppen.

Wat zijn de oorzaken van het opwarmen van Lincoln MKS?

 • Een lek in het koelsysteem

  Als je regelmatig geen koelvloeistof meer hebt en je systeem regelmatig bijvult, is er mogelijk een lek, dus laat je systeem op lekken controleren. Het is ook mogelijk dat het uw cilinderkoppakking is die defect is, in dat geval moet u “mayonaise” opmerken in de buurt van uw motoroliedop.

 • Een dode calorstat

  De taak van dit onderdeel is om de motorkoeling alleen in te schakelen als de motor op de optimale temperatuur is. Als het kapot is, zal de koelvloeistof nooit de motor bereiken en zal uw Lincoln MKS opwarmen. Controleer de staat.

 • Een geblokkeerde radiator

  Desalniettemin is deze omstandigheid zeldzamer: als uw radiator erg vuil is of verstopt is met onzuivere stoffen, zullen de koelribben hun werk niet meer doen en op warme dagen kan uw Lincoln MKS oververhit raken.

 • Een ventilator die niet meer functioneert

  Zorg ervoor dat u de staat en werking van uw ventilator controleert, naast de lucht die wordt geproduceerd door de snelheid van uw Lincoln MKS, heeft deze een beslissende rol bij het koelen van uw motor wanneer het het relais moet zijn wanneer u langzamer rijdt. In het geval van een storing en reizen met lage snelheid, zal uw auto onvermijdelijk opwarmen.

 • Een beschadigde waterpomp

  Tenslotte is het mogelijk dat uw waterpomp aan het einde van zijn levensduur is. In werkelijkheid is het zijn taak om de koelvloeistof door het circuit te laten stromen, in het geval van een probleem stopt deze actie en wordt uw Lincoln MKS warm. Dit kan worden veroorzaakt door een defecte riem die uw pomp heeft beschadigd. Als dit het geval is, ga dan naar je werkplaats.

Hoe kan ik het probleem van het opwarmen van Lincoln MKS oplossen?

Naast het controleren van alle auto-onderdelen die ervoor kunnen zorgen dat uw Lincoln MKS opwarmt, moet u de juiste beslissingen nemen om de risico’s te beperken in het geval uw voertuig warm wordt en u geen andere oplossing heeft dan naar huis te gaan, of om naar je monteur te gaan.

Hier zijn een weinig suggesties als uw auto oververhit raakt:

 • Verlaag uw motortoerental maar niet uw snelheid:

  Door uw motortoerental te verlagen, kunt u de door de motor vrijkomende warmte beperken. Probeer echter in de 5e versnelling te blijven met 70/80 km / u om een ​​grote natuurlijke luchtstroom te hebben om de verwarming van uw Lincoln MKS te regelen.

 • Stop de motor van uw Lincoln MKS als u boven 100 ° gaat:

  Wees niet gehaast, in een omstandigheid van oververhitting is het beter om pauzes te nemen en de motor te laten afkoelen in plaats van hem te duwen en het risico te lopen dat hij breekt.

 • Zet uw kachel aan:

  Als u de verwarming inschakelt, kunt u een deel van de warmte uit het motorblok verwijderen, het is een efficiënte remedie. En schakel daarentegen uw airconditioner uit die warmte produceert.

Als je meer tutorials over de Lincoln MKS wilt, ga dan naar onze Lincoln MKS-categorie.

Weiterlesen:
Hoe het motorlicht Lincoln MKC uitschakelen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector