Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wat veroorzaakt oververhitting van mijn Lincoln MKZ?

Een van de meest vervelende problemen die op een Lincoln MKZ kunnen voorkomen, is om de temperatuurmeter te zien stijgen. De waarheid is dat een meter die boven 90/100 ° uitkomt meestal een teken is dat uw Lincoln MKZ wordt warm. Als u zich in deze omstandigheid bevindt, heeft u de goede beslissing genomen om deze link te bezoeken, omdat we het u gemakkelijker zullen maken om de oorzaak te achterhalen en de oorzaak te begrijpen. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken naar de redenen voor oververhitting van de motor en de gevolgen die u loopt, en vervolgens welke mogelijkheden er zijn om van dit fenomeen af ​​te komen.

Waarom raakt mijn Lincoln MKZ oververhit? Wat zijn de risico’s?

Een Lincoln MKZ die opwarmt, is een teken van een ernstig probleem. Je moet niet denken dat je er later mee te maken krijgt, want als je dat wel doet, loop je het risico onomkeerbaar de motor van je auto te verwonden. Inderdaad, als uw Lincoln MKZ warm wordt en u blijft rijden, loopt u het risico dat de motor van uw auto breekt. Een verbrandingsmotor werkt door middel van verbranding, wat warmte veroorzaakt. Deze warmte moet worden gereguleerd omdat deze de motoronderdelen kan beschadigen. Als u witte rook uit uw motor ziet komen en u verliest kracht, uw Lincoln MKZ warmt op en u verwondt uw motor, moet u stoppen.

Wat zijn de oorzaken van het opwarmen van Lincoln MKZ?

 • Een lek in het koelsysteem

  Als u regelmatig zonder koelvloeistof komt te zitten en uw systeem regelmatig bijvult, is er mogelijk een lek, dus laat uw systeem op lekken controleren. Het is ook mogelijk dat het uw cilinderkoppakking is die defect is, in dat geval vindt u “mayonaise” in het gebied van uw motoroliedop.

 • Een dode calorstat

  De taak van dit onderdeel is om de motorkoeling alleen in te schakelen als de motor op optimale temperatuur is, als deze kapot is, zal de koelvloeistof nooit de motor bereiken en zal uw Lincoln MKZ opwarmen. Controleer de staat.

 • Een geblokkeerde radiator

  Ondanks het feit dat deze omstandigheid niet zo vaak voorkomt, als uw radiator erg vuil is of verstopt is met onzuivere stoffen, zullen de koelribben hun werk niet meer doen en op warme dagen kan uw Lincoln MKZ oververhit raken.

 • Een fan die niet meer werkt

  Vergeet niet om de staat en de werking van uw ventilator te controleren, en ook de lucht die wordt geproduceerd door de snelheid van uw Lincoln MKZ, het heeft een beslissende rol bij het koelen van uw motor wanneer het het relais moet zijn wanneer u langzamer rijdt. Bij pech en rijden met lage snelheid zal uw auto onvermijdelijk opwarmen.

 • Een beschadigde waterpomp

  Eindelijk is het mogelijk dat uw waterpomp aan het einde van zijn levensduur is. Het is inderdaad zijn taak om het koelmiddel door het circuit te laten draaien, in het geval dat er een storing optreedt, stopt dit proces en wordt uw Lincoln MKZ warm. Dit kan komen door een defecte riem die uw pomp heeft beschadigd. Als dit het geval is, ga dan naar je werkplaats.

Hoe kan ik het probleem van het opwarmen van Lincoln MKZ oplossen?

Bovendien moet u, nadat u alle auto-onderdelen hebt onderzocht die ervoor kunnen zorgen dat uw Lincoln MKZ opwarmt, de juiste oplossingen nemen om de risico’s te beperken in het geval dat uw auto warm wordt en u geen ander alternatief heeft dan naar huis te gaan, of om ga naar je automonteur.

Hier zijn een weinig suggesties als uw auto oververhit raakt:

 • Verlaag uw motortoerental maar niet uw snelheid:

  Door uw motortoerental te verlagen, kunt u de door de motor vrijkomende warmte beperken. Probeer echter in de 5e versnelling te blijven bij 70/80 km / u om een ​​grote natuurlijke luchtstroom te hebben om de verwarming van uw Lincoln MKZ te regelen.

 • Stop de motor van uw Lincoln MKZ als u de 100 ° overschrijdt:

  Wees niet gehaast, in een omstandigheid van oververhitting is het beter om pauzes te nemen en de motor te laten afkoelen in plaats van hem te duwen en het risico te lopen dat hij kapot gaat.

 • Zet uw kachel aan:

  Als u de verwarming inschakelt, kunt u een deel van de warmte uit het motorblok verwijderen, het is een efficiënte remedie. En omgekeerd, zet uw airconditioner uit die warmte genereert.

Als je meer tutorials over de Lincoln MKZ nodig hebt, ga dan naar onze Lincoln MKZ-categorie.

Weiterlesen:
Sleutel zit vast in ontsteking van Lincoln MKZ, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector