Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Weggedrag Lexus IS

In dit artikel gaan we een probleem onderzoeken dat mogelijk onveilig blijkt te zijn. Als je iets merkt handling of grip problemen op uw Lexus IS , is het essentieel dat u oplettend rijdt en er snel voor zorgt. Ons team heeft deze inhoudspagina gemaakt om u te helpen deze op te lossen. Eerst zullen we snel de belangrijkste elementen bekijken die zorgen voor een effectief weggedrag, daarna zullen we kijken waarom uw Lexus IS de weg niet meer vasthoudt, en ten slotte kijken we hoe u uw gripcomplicaties kunt oplossen. .

Wat zijn de belangrijkste componenten die zorgen voor een uitstekende wegligging en wegligging op een Lexus IS?

We beginnen met deze inhoud door u snel de belangrijkste elementen te vertellen die een goede wegligging van uw Lexus IS garanderen. Het is essentieel om te weten dat de grip van een voertuig een wetenschap op zich is. Het zal daarom op veel punten steunen, we zullen hieronder de belangrijkste uitleggen die kunnen worden beïnvloed:

 • Schokdempers: de belangrijkste elementen van uw weggedrag, ze zorgen permanent voor het contact tussen de wielen en de weg. Ze absorberen alle schokken en gaten op de weg.
 • Banden: zij zorgen voor grip op de weg, hoe zachter ze zijn, hoe meer grip je hebt, maar hoe sneller ze beschadigd raken, hoe harder ze zijn, hoe minder grip je hebt, maar hoe meer ze zijn resistenter. Temperatuur beïnvloedt hun slijtage. Hun grootte zal net zo goed spelen op grip, hoe breder ze zijn, hoe meer contact met de grond aanzienlijk zal zijn.
 • Het zwaartepunt: hoe hoger je auto zal zijn, hoe meer hij in de bochten zal hellen en bijgevolg de wegligging zal verliezen, daarom hebben sportwagens met een laag profiel beter grip dan zeer hoge 4 × 4’s
 • Wheel Alignment: Deze aanpassing stelt u in staat om de verticale hoek van de wielen van uw auto te regelen, het is dus essentieel voor de grip van uw auto en de slijtage van uw banden. Deze aanpassing is heel bijzonder en moet door professionals worden uitgevoerd.
Weiterlesen:
Hoe kan ik een vergrendelde sleutel op mijn Lexus IS repareren?

.

Er zijn veel andere elementen waarmee rekening moet worden gehouden, zoals wielbasis, bodemvrijheid, chassisstijfheid, gewicht en aerodynamica …

Waarom heeft mijn Lexus IS problemen met het weggedrag of de grip van mijn auto?

We gaan nu verder met het onderdeel dat u het meest interesseert, waarom heeft mijn Lexus IS behandelingscomplicaties? Zoals we hierboven hebben beschreven, zijn er nogal wat componenten waarmee u rekening moet houden om uw auto een goede grip te geven, maar er zijn er maar weinig die in de loop van de tijd kunnen evolueren, de meeste zijn inherent aan de constructie van het voertuig, we zullen zien meteen degene die uw weggedrag en weg kunnen beïnvloeden, en waarom:

 • Zoals we hierboven hebben beschreven, heeft het rubber van de banden een cruciaal doel voor de goede wegligging van uw auto, als uw banden dood zijn, heeft u mogelijk complicaties van wegligging op natte wegen in eerste instantie en wanneer u het «koord» bereikt, zelfs op droge wegen.
 • Dode schokdempers: Als uw schokdempers dood zijn, zal uw auto de onregelmatigheden van de weg niet meer goed kunnen absorberen en zal hij vaak “zweven”, wat uiteindelijk zal resulteren in een slechte verdeling van de massa over de auto en het centrum van zwaartekracht van de auto. U riskeert uitglijden in de bochten.
 • Het risico bij een verkeerde uitlijning is dat uw grondcontactgebied wordt verkleind als gevolg van een te open of te gesloten wielhoek, dan heeft u gripcomplicaties.
 • Een stuurprobleem: Last but not least, het laatste essentiële onderdeel voor een goede wegligging is dat alle onderdelen van je besturing in goede staat moeten zijn. De meest klassieke omstandigheid is dat je stabilisatorstang of de stille blokken van je stuurdriehoeken dood zijn. Het resultaat is een vertraging in uw manier van veranderen.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de mistlamp van mijn Lexus IS vervangen?

Hoe lost u de behandelingscomplicaties op?

We gaan nu verder met de verschillende oplossingen voor los uw wegliggingscomplicaties op uw Lexus IS op .

 • Banden: Niets is eenvoudiger, vervang gewoon uw banden, controleer ze aandachtig en vervang ze wanneer u bij de visuele indicator in de groeven van uw banden komt. Over het algemeen is het verplicht om tussen de 100 en 200 euro te tellen voor een paar banden.
 • Schokdempers: Idem, dode schokdempers moeten worden vervangen, als je wilt weten wanneer je de schokdempers van een Lexus IS moet vervangen, bekijk dan onze inhoud over dit onderwerp. De prijs kan behoorlijk variëren, maar je moet minimaal 400 € rekenen
 • Wieluitlijning: u moet naar uw monteur gaan om het te laten repareren, het kost u minder dan 100 €?
 • Sturen: Als u als gevolg van uw besturing complicaties ondervindt bij de bediening op Lexus IS, zijn er mogelijk enkele componenten betrokken, in dit geval zult u een volledige controle van deze componenten moeten uitvoeren, het beste is om een ​​professional te bellen .

Als je meer tutorials over de Lexus IS nodig hebt, ga dan naar onze Lexus IS-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector