Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Weggedrag Lexus NX

In dit artikel gaan we een probleem onderzoeken dat mogelijk bedreigend kan zijn. Als je er een identificeert handling of grip problemen op uw Lexus NX , is het belangrijk dat u oplettend rijdt en er snel voor zorgt. Ons team heeft deze inhoudspagina gemaakt om u te helpen deze op te lossen. Eerst zullen we snel de belangrijkste elementen bekijken die een effectief weggedrag garanderen, daarna zullen we nagaan waarom uw Lexus NX de weg niet meer vasthoudt, en ten slotte kijken we hoe u uw gripcomplicaties kunt oplossen. .

Wat zijn de belangrijkste componenten die een uitstekende wegligging en wegligging op een Lexus NX garanderen?

We beginnen dit artikel met een korte beschrijving van de belangrijkste elementen die een goede wegligging van uw Lexus NX garanderen. Het is belangrijk om te weten dat de grip van een voertuig een wetenschap op zich is. Het zal daarom op veel punten steunen, we zullen hieronder de belangrijkste beschrijven die kunnen worden beïnvloed:

 • Schokdempers: de belangrijkste elementen van uw weggedrag, ze zorgen voortdurend voor het contact tussen de wielen en de weg. Ze absorberen alle schokken en gaten op de weg.
 • Banden: zij zijn degenen die de grip van uw Lexus NX op de weg verzekeren, hoe zachter ze zijn, hoe meer grip u heeft, maar hoe sneller ze beschadigd raken, hoe harder ze zijn, hoe minder grip u heeft, maar meer resistent zijn ze. Temperatuur beïnvloedt hun slijtage. Hun grootte speelt ook op grip, hoe breder ze zijn, hoe meer contact met de grond belangrijk zal zijn.
 • Het zwaartepunt: hoe hoger je auto zal zijn, hoe meer hij in de bochten zal hellen en bijgevolg de wegligging zal verliezen, daarom hebben sportwagens met een laag profiel beter grip dan zeer hoge 4 × 4’s
 • Wheel Alignment: Deze aanpassing stelt u in staat om de verticale hoek van de wielen van uw auto te regelen, het is dus essentieel voor de grip van uw motorvoertuig en de slijtage van uw banden. Deze aanpassing is heel bijzonder en moet door professionals worden uitgevoerd.
Weiterlesen:
Lekkende injector op mijn Lexus NX, wat te doen?

.

Er zijn veel andere elementen waarmee rekening moet worden gehouden, zoals wielbasis, bodemvrijheid, chassisstijfheid, gewicht en aerodynamica …

Waarom heeft mijn Lexus NX problemen met het weggedrag of de grip van mijn auto?

We gaan nu verder met het deel dat u het meest aangaat, waarom heeft mijn Lexus NX behandelingscomplicaties? Zoals we eerder hebben beschreven, zijn er veel componenten waarmee u rekening moet houden om uw auto een goede grip te geven, maar er zijn er maar een paar die in de loop van de tijd kunnen evolueren, de meeste zijn inherent aan de constructie van de auto, we zullen het goed ontdekken weg die uw weggedrag en weg kunnen hinderen, en waarom:

 • Zoals we eerder hebben onthuld, speelt het rubber van de banden een cruciale rol in de goede wegligging van uw motorvoertuig.Als uw banden leeg zijn, heeft u mogelijk complicaties van wegligging op natte wegen in eerste instantie en wanneer u het «koord» bereikt, zelfs op droge wegen.
 • Dode schokdempers: Als uw schokdempers dood zijn, zal uw motorvoertuig de oneffenheden van de weg niet meer goed kunnen absorberen en zal het vaak «zweven», wat resulteert in een slechte verdeling van de massa over het voertuig en het zwaartepunt verschuift. van het voertuig. U riskeert uitglijden in de bochten.
 • Het risico bij een verkeerde uitlijning is dat uw grondcontactgebied wordt verkleind door een te open of te gesloten wielhoek, dan heeft u gripcomplicaties.
 • Een stuurprobleem: Last but not least, het laatste essentiële onderdeel voor een goede wegligging is dat alle onderdelen van uw stuurinrichting in goede staat moeten zijn. Het meest klassieke geval is dat je stabilisatorstang of de silentblocks van je stuurdriehoeken dood zijn. Het gevolg is een vertraging in uw koerswijziging.
Weiterlesen:
Hoe Lexus NX openen met een lege batterij?

Hoe lost u de behandelingscomplicaties op?

We gaan nu verder met de verschillende oplossingen voor los uw wegliggingscomplicaties op uw Lexus NX op .

 • Banden: Niets is eenvoudiger, vervang gewoon uw banden, controleer ze aandachtig en vervang ze wanneer u bij de visuele indicator in de groeven van uw banden komt. Over het algemeen is het verplicht om tussen de 100 en 200 euro te tellen voor een paar banden.
 • Schokdempers: Idem, dode schokdempers moeten worden vervangen, als u wilt weten wanneer u de schokdempers van een Lexus NX moet vervangen, bekijk dan ons artikel over dit onderwerp. De prijs kan erg variëren, maar je moet minstens 400 € tellen
 • Wieluitlijning: u moet naar uw monteur gaan om het te laten oplossen, het kost u minder dan 100 €?
 • Besturing: Als u door uw besturing complicaties ondervindt bij de bediening van de Lexus NX, kunnen er enkele componenten bij betrokken zijn, in dit geval zult u deze componenten volledig moeten controleren, het beste is om een ​​specialist te bellen.

Kijk voor meer tips over de Lexus NX in de categorie Lexus NX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector