Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Weggedrag Lincoln MKC

In dit artikel gaan we een probleem onderzoeken dat mogelijk bedreigend kan zijn. Als je iets merkt handling of grip problemen op uw Lincoln MKC , is het belangrijk dat u oplettend rijdt en er redelijk snel voor zorgt. Ons team heeft dit artikel geschreven om u te helpen deze op te lossen. Eerst zullen we vrij snel kijken naar de belangrijkste componenten die een effectieve wegligging verzekeren, daarna zullen we bekijken waarom uw Lincoln MKC de weg niet meer vasthoudt, en ten slotte zullen we bekijken hoe u uw gripproblemen kunt oplossen. .

Wat zijn de belangrijkste elementen die zorgen voor een goede wegligging en wegligging op een Lincoln MKC?

We beginnen deze inhoud met een vrij snelle beschrijving van de belangrijkste componenten die een goede wegligging van uw Lincoln MKC garanderen. Het is belangrijk om te weten dat de grip van een voertuig een wetenschap op zich is. Het zal daarom van vele factoren afhangen, we zullen hieronder de belangrijkste uitleggen die kunnen worden beïnvloed:

 • Schokdempers: de belangrijkste componenten van uw weggedrag, ze zorgen voortdurend voor het contact tussen de wielen en de weg. Ze absorberen alle schokken en gaten op de weg.
 • Banden: dit zijn degenen die de grip van uw Lincoln MKC op de weg verzekeren, hoe zachter ze zijn, hoe meer grip u heeft, maar hoe sneller ze kapot gaan, hoe harder ze zijn, hoe minder grip u heeft, maar de ze zijn resistenter. Temperatuur beïnvloedt hun slijtage. Hun formaat zal net zo goed spelen op grip, hoe breder ze zijn, hoe meer contact met de grond aanzienlijk zal zijn.
 • Het zwaartepunt: hoe hoger je auto zal zijn, hoe meer hij in de bochten zal hellen en daardoor het rijgedrag verliest, daarom hebben sportwagens met een laag profiel beter grip dan zeer hoge 4 × 4’s
 • Wheel Alignment: Met deze aanpassing kunt u de verticale hoek van de wielen van uw auto beheren, het is daarom noodzakelijk voor de grip van uw motorvoertuig en de slijtage van uw banden. Deze aanpassing is zeer nauwkeurig en moet worden uitgevoerd door professionals.
Weiterlesen:
Stuurwiel dat piept op Lincoln MKC?

.

Er zijn veel andere componenten waarmee u rekening moet houden, zoals wielbasis, bodemvrijheid, chassisstijfheid, gewicht en aerodynamica …

Waarom heeft mijn Lincoln MKC problemen met het weggedrag of de grip van mijn auto?

We gaan nu verder met het deel dat u het meest interesseert, waarom heeft mijn Lincoln MKC afhandelingsproblemen? Zoals we hierboven hebben geschetst, zijn er veel elementen waarmee u rekening moet houden om ervoor te zorgen dat uw auto een goede grip heeft, maar er zijn er maar weinig die in de loop van de tijd kunnen evolueren, de meeste zijn inherent aan de constructie van de auto, we zullen die meteen zien die uw weggedrag en weg kunnen verstoren, en waarom:

 • Zoals we hierboven hebben geschetst, heeft het rubber van de banden een fundamentele rol in de goede wegligging van uw motorvoertuig, als uw banden dood zijn, heeft u mogelijk problemen van wegligging op natte weg in eerste instantie en wanneer u het «koord» bereikt, zelfs op droge wegen.
 • Dode schokdempers: Als uw schokdempers dood zijn, zal uw motorvoertuig niet langer in staat zijn om de onregelmatigheden van de weg effectief op te vangen en zal het de neiging hebben om te “zweven”, wat zal resulteren in een slechte verdeling van de massa over de auto en het verschuiven van de zwaartepunt van de auto. U riskeert uitglijden in de bochten.
 • Het risico bij een verkeerde uitlijning is dat uw grondcontactgebied wordt verkleind door een te open of te gesloten wielhoek, dan heeft u gripproblemen.
 • Een stuurprobleem: Last but not least, het laatste noodzakelijke onderdeel voor een goede wegligging is dat alle elementen van je besturing in goede staat moeten zijn. Het meest traditionele geval is dat je stabilisatorstang of de stille blokken van je stuurdriehoeken dood zijn. Het resultaat is een vertraging in je koerswijziging.
Weiterlesen:
Waar koelmiddel in Lincoln MKS doen?

Hoe los je de afhandelingsproblemen op?

We gaan nu verder met de verschillende oplossingen voor los uw problemen met de wegligging op uw Lincoln MKC op .

 • Banden: niets is minder ingewikkeld, vervang gewoon uw banden, vergeet niet om ze aandachtig te controleren en vervang ze wanneer u bij de visuele indicator in de groeven van uw banden komt. Over het algemeen is het nodig om voor een paar banden tussen de 100 en 200 euro te rekenen.
 • Schokdempers: Idem, dode schokdempers moeten worden vervangen, als je wilt weten wanneer je de schokdempers van een Lincoln MKC moet vervangen, bekijk dan onze inhoud over dit onderwerp. De prijs kan erg variëren, maar u moet minimaal 400 € rekenen
 • Wieluitlijning: u moet naar uw garage gaan om het te laten corrigeren, het kost u minder dan 100 €?
 • Besturing: Als u problemen heeft met de bediening op Lincoln MKC als gevolg van uw besturing, kunnen er enkele elementen bij betrokken zijn, in dat geval zult u een volledige controle van deze elementen moeten uitvoeren, het beste is om een professioneel.

Als je meer handleidingen over de Lincoln MKC nodig hebt, ga dan naar onze categorie Lincoln MKC.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector