Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Weggedrag Lincoln MKX

In dit artikel gaan we kijken naar een probleem dat gevaarlijk kan zijn. Als je er een ontdekt handling of grip problemen op uw Lincoln MKX , is het essentieel dat u voorzichtig en snel rijdt. Ons team heeft deze inhoud gemaakt om u te helpen ze op te lossen. Eerst kijken we snel naar de essentiële onderdelen die voor een goede wegligging zorgen, daarna kijken we waarom uw Lincoln MKX de weg niet meer vasthoudt, en ten slotte bekijken we hoe u uw gripcomplicaties kunt oplossen. .

Wat zijn de belangrijkste elementen die zorgen voor een goede wegligging en handling op een Lincoln MKX?

We beginnen deze inhoudspagina met een korte beschrijving van de belangrijkste onderdelen die een goede wegligging van uw Lincoln MKX garanderen. Het is essentieel om te weten dat de grip van een voertuig een wetenschap op zich is. Het zal daarom van veel elementen afhangen, we zullen hieronder de belangrijkste uitleggen die kunnen worden beïnvloed:

 • Schokdempers: de belangrijkste onderdelen van uw weggedrag, ze garanderen voortdurend het contact tussen de wielen en de weg. Ze absorberen alle schokken en gaten op de weg.
 • Banden: het zijn degenen die de grip van uw Lincoln MKX op de weg garanderen, hoe zachter ze zijn, hoe meer grip u heeft, maar hoe sneller ze kapot gaan, hoe harder ze zijn, hoe minder grip u heeft, maar hoe meer ze zijn resistenter. Temperatuur beïnvloedt hun slijtage. Hun grootte zal net zo goed spelen op grip, hoe breder ze zijn, hoe meer contact met de grond belangrijk zal zijn.
 • Het zwaartepunt: hoe hoger je auto zal zijn, hoe meer hij in de bochten zal hellen en daardoor het rijgedrag verliest, daarom hebben sportwagens met een laag profiel beter grip dan zeer hoge 4 × 4’s
 • Wheel Alignment: Met deze aanpassing kunt u de verticale hoek van de wielen van uw auto beheren, het is daarom essentieel voor de grip van uw motorvoertuig en de slijtage van uw banden. Deze afstelling is zeer nauwkeurig en moet door specialisten worden uitgevoerd.
Weiterlesen:
Hoe de luchtmassameter op de Lincoln MKX reinigen?

.

Er zijn veel andere onderdelen waarmee u rekening moet houden, zoals wielbasis, bodemvrijheid, chassisstijfheid, gewicht en aerodynamica …

Waarom heeft mijn Lincoln MKX problemen met het weggedrag of de grip van mijn auto?

We gaan nu verder met het onderdeel dat u het meest interesseert, waarom heeft mijn Lincoln MKX behandelingscomplicaties? Zoals we eerder vermeldden, zijn er veel elementen waarmee u rekening moet houden om ervoor te zorgen dat uw auto een goede grip heeft, maar er zijn er maar weinig die in de loop van de tijd kunnen evolueren, de meeste zijn inherent aan de constructie van de auto, we zullen er meteen achter komen degene die uw weggedrag en weg kunnen verstoren, en waarom:

 • Zoals we eerder hebben geschetst, heeft het rubber van de banden een cruciale functie in de goede wegligging van uw motorvoertuig, als uw banden dood zijn, heeft u mogelijk complicaties van wegligging op natte wegen in eerste instantie en wanneer u het «koord» bereikt, zelfs op droge wegen.
 • Dode schokdempers: Als uw schokdempers dood zijn, zal uw motorvoertuig niet langer in staat zijn om de oneffenheden van de weg effectief op te vangen en zal het vaak «zweven», wat zal resulteren in een slechte verdeling van de massa over de auto en het centrum verschuiven van de zwaartekracht van de auto. U riskeert uitglijden in de bochten.
 • Het risico bij een verkeerde uitlijning is dat uw grondcontactgebied wordt verkleind door een te open of te gesloten wielhoek, dan heeft u gripcomplicaties.
 • Een stuurprobleem: Last but not least, het laatste essentiële element voor een goede wegligging is dat alle elementen van je besturing in goede staat moeten zijn. De meest traditionele omstandigheid is dat je stabilisatorstang of de stille blokken van je stuurdriehoeken dood zijn. Het gevolg is een vertraging in uw koerswijziging.
Weiterlesen:
Koppeling slipt op mijn Lincoln MKX, wat te doen?

Hoe lost u de behandelingscomplicaties op?

We gaan nu verder met de verschillende oplossingen voor los uw wegliggingscomplicaties op uw Lincoln MKX op .

 • Banden: Niets is eenvoudiger, vervang gewoon uw banden, vergeet niet ze voorzichtig te verifiëren en vervang ze wanneer u bij de visuele indicator in de groeven van uw banden komt. Over het algemeen is het verplicht om tussen de 100 en 200 euro te tellen voor een paar banden.
 • Schokdempers: Idem, dode schokdempers moeten worden vervangen, als je wilt weten wanneer je de schokdempers van een Lincoln MKX moet vervangen, neem dan een kijkje op onze inhoudspagina over dit onderwerp. De prijs kan erg variëren, maar u moet minimaal 400 € rekenen
 • Wieluitlijning: u moet naar uw monteur gaan om het te laten repareren, het kost u minder dan 100 €?
 • Sturen: Als u vanwege uw besturing complicaties ondervindt bij de bediening op de Lincoln MKX, kunnen er enkele elementen zijn die u zorgen, in dat geval moet u een volledige controle van deze elementen uitvoeren, het beste is om een ​​specialist te bellen.

Voor meer tips over de Lincoln MKX, neem een ​​kijkje in de categorie Lincoln MKX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector