Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Weggedrag Lincoln MKZ

In dit artikel gaan we kijken naar een probleem dat gevaarlijk kan zijn. Als je er een ontdekt handling of grip problemen op uw Lincoln MKZ , is het essentieel dat u oplettend rijdt en dit redelijk snel beheert. Ons team heeft de inhoud van dit artikel geschreven en gepubliceerd om u te helpen deze op te lossen. Eerst zullen we vrij snel kijken naar de belangrijkste onderdelen die een effectief weggedrag garanderen, daarna zullen we bekijken waarom uw Lincoln MKZ de weg niet meer vasthoudt, en tot slot zullen we bekijken hoe u uw gripcomplicaties kunt oplossen. .

Wat zijn de belangrijkste componenten die zorgen voor een goede wegligging en wegligging op een Lincoln MKZ?

We beginnen deze inhoud door vrij snel de belangrijkste onderdelen uit te leggen die voor een goede wegligging van uw Lincoln MKZ zorgen. Het is essentieel om te weten dat de grip van een voertuig een wetenschap op zich is. Het zal daarom gebaseerd zijn op vele elementen, we zullen hieronder de belangrijkste uitleggen die beïnvloed kunnen worden:

 • Schokdempers: de belangrijkste onderdelen van uw weggedrag, ze zorgen voortdurend voor het contact tussen de wielen en de weg. Ze absorberen alle schokken en gaten op de weg.
 • Banden: dit zijn degenen die de grip van uw Lincoln MKZ op de weg garanderen, hoe zachter ze zijn, hoe meer grip u heeft, maar hoe sneller ze kapot gaan, hoe harder ze zijn, hoe minder grip u heeft, maar hoe meer ze zijn resistenter. Temperatuur beïnvloedt hun slijtage. Hun formaat zal net zo goed spelen op grip, hoe breder ze zijn, hoe meer contact met de grond aanzienlijk zal zijn.
 • Het zwaartepunt: hoe hoger uw auto zal zijn, hoe meer hij in de bochten zal hellen en daardoor het rijgedrag verliest, daarom hebben sportwagens met een laag profiel beter grip dan zeer hoge 4 × 4’s
 • Wheel Alignment: Met deze aanpassing kunt u de verticale hoek van de wielen van uw auto beheren, het is daarom noodzakelijk voor de grip van uw auto en de slijtage van uw banden. Deze afstelling is zeer nauwkeurig en moet worden uitgevoerd door specialisten.
Weiterlesen:
Hoe vervang ik de richtingaanwijzerlamp op mijn Lincoln MKZ?

.

Er zijn veel andere onderdelen waarmee u rekening moet houden, zoals wielbasis, bodemvrijheid, chassisstijfheid, gewicht en aerodynamica …

Waarom heeft mijn Lincoln MKZ problemen met het weggedrag of de grip van mijn auto?

We gaan nu verder met het onderdeel dat u het meest interesseert, waarom heeft mijn Lincoln MKZ behandelingscomplicaties? Zoals we hierboven hebben beschreven, zijn er veel componenten waarmee u rekening moet houden om uw auto een goede grip te geven, maar er zijn er maar weinig die met de tijd kunnen evolueren, de meeste zijn inherent aan de constructie van de auto, we zullen het goed zien weg van degenen die uw weggedrag en weg kunnen beïnvloeden, en waarom:

 • Zoals we hierboven hebben geschetst, heeft het rubber van de banden een primordiale rol in de goede wegligging van uw auto, als uw banden dood zijn, heeft u mogelijk complicaties van wegligging op natte wegen in eerste instantie en wanneer u het «koord» bereikt, zelfs op droge wegen.
 • Dode schokdempers: Als uw schokdempers dood zijn, zal uw auto de oneffenheden van de weg niet meer goed kunnen absorberen en zal hij vaak “zweven”, wat uiteindelijk zal resulteren in een slechte verdeling van de massa over het voertuig en het zwaartepunt verschuift. van het voertuig. U riskeert uitglijden in de bochten.
 • Het risico bij een verkeerde uitlijning is dat uw grondcontactgebied wordt verkleind door een te open of te gesloten wielhoek, dan heeft u gripcomplicaties.
 • Een stuurprobleem: Last but not least, het laatste noodzakelijke element voor een goede wegligging is dat alle onderdelen van je besturing in goede staat moeten zijn. Het meest klassieke geval is dat je stabilisatorstang of de stille blokken van je stuurdriehoeken dood zijn. Het resultaat is een vertraging in je koerswijziging.
Weiterlesen:
Motor trilt op Lincoln MKZ, wat te doen?

Hoe lost u de behandelingscomplicaties op?

We gaan nu verder met de verschillende oplossingen voor corrigeer uw wegliggingscomplicaties op uw Lincoln MKZ .

 • Banden: Niets is minder ingewikkeld, vervang gewoon uw banden, controleer ze aandachtig en vervang ze wanneer u bij de visuele indicator in de groeven van uw banden komt. Over het algemeen is het verplicht om tussen de 100 en 200 euro te tellen voor een paar banden.
 • Schokdempers: Idem, dode schokdempers moeten worden vervangen, als je wilt weten wanneer je de schokdempers van een Lincoln MKZ moet vervangen, kijk dan eens naar onze inhoud over dit onderwerp. De prijs kan erg variëren, maar u moet minimaal 400 € rekenen
 • Wieluitlijning: u moet naar uw garage om het te laten repareren, het kost u minder dan 100 €?
 • Sturen: Als u door uw besturing complicaties ondervindt bij de bediening op Lincoln MKZ, kunnen er enkele componenten betrokken zijn, in dat geval moet u een volledige controle van deze componenten uitvoeren, het beste is om een ​​specialist te bellen.

Indien u nog vragen heeft over de Lincoln MKZ, aarzel dan niet om onze Lincoln MKZ categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector