Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Weggedrag problemen Land Rover LR4

In dit artikel gaan we kijken naar een probleem dat gevaarlijk kan zijn. Als je er een ontdekt handling of grip problemen op uw Land Rover LR4 , is het belangrijk dat u oplettend rijdt en het snel beheert. Ons team heeft deze richtlijn geschreven en gepubliceerd om u te helpen deze op te lossen. Eerst kijken we snel naar de belangrijkste elementen die voor een goede wegligging zorgen, daarna kijken we waarom uw Land Rover LR4 de weg niet meer vasthoudt, en ten slotte bekijken we hoe u uw grip kunt oplossen. problemen.

Wat zijn de belangrijkste elementen die zorgen voor een uitstekende wegligging en wegligging op een Land Rover LR4?

We beginnen deze inhoud met een korte beschrijving van de belangrijkste elementen die voor een goede wegligging van uw Land Rover LR4 zorgen. Het is belangrijk om te weten dat de grip van een voertuig een wetenschap op zich is. Het zal daarom van veel punten afhangen, we zullen u hieronder de belangrijkste laten zien die kunnen worden beïnvloed:

 • Schokdempers: de belangrijkste elementen van uw weggedrag, ze zorgen voortdurend voor het contact tussen de wielen en de weg. Ze absorberen alle schokken en gaten op de weg.
 • Banden: dit zijn degenen die de grip van uw Land Rover LR4 op de weg verzekeren, hoe zachter ze zijn, hoe meer grip u heeft, maar hoe sneller ze kapot gaan, hoe harder ze zijn, hoe minder grip u heeft, maar hoe resistenter ze zijn. Temperatuur beïnvloedt hun slijtage. Hun grootte speelt ook op grip, hoe breder ze zijn, hoe meer contact met de grond belangrijk zal zijn.
 • Het zwaartepunt: hoe hoger je auto zal zijn, hoe meer hij in de bochten zal hellen en daardoor het rijgedrag verliest, daarom hebben sportwagens met een laag profiel beter grip dan zeer hoge 4 × 4’s
 • Wheel Alignment: Met deze aanpassing kunt u de verticale hoek van de wielen van uw auto beheren, het is daarom van fundamenteel belang voor de grip van uw auto en de slijtage van uw banden. Deze afstelling is zeer nauwkeurig en moet door professionals worden uitgevoerd.
Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker Land Rover LR4 uitschakelen?

.

Er zijn veel andere elementen waarmee u rekening moet houden, zoals wielbasis, bodemvrijheid, chassisstijfheid, gewicht en aerodynamica …

Waarom heeft mijn Land Rover LR4 problemen met het weggedrag of de grip van mijn auto?

We gaan nu verder met het deel dat u het meest aangaat, waarom heeft mijn Land Rover LR4 afhandelingsproblemen? Zoals we hierboven hebben beschreven, zijn er veel elementen waarmee u rekening moet houden om uw auto een goede grip te geven, maar er zijn er maar weinig die met de tijd kunnen evolueren, de meeste zijn inherent aan de constructie van de auto, we zullen die meteen zien die uw weggedrag en weg kunnen belemmeren, en waarom:

 • Zoals we hierboven vermeldden, speelt het rubber van de banden een cruciale rol in de goede wegligging van uw auto, als uw banden dood zijn, heeft u mogelijk problemen van wegligging op natte weg in eerste instantie en wanneer u het «koord» bereikt, zelfs op droge wegen.
 • Dode schokdempers: Als uw schokdempers dood zijn, zal uw auto de oneffenheden van de weg niet meer effectief kunnen absorberen en zal hij vaak “zweven”, wat uiteindelijk zal resulteren in een slechte verdeling van de massa over de auto en het zwaartepunt verschuift. van de auto. U riskeert uitglijden in de bochten.
 • Het risico bij een verkeerde uitlijning is dat uw grondcontactgebied wordt verkleind door een te open of te gesloten wielhoek, dan heeft u gripproblemen.
 • Een stuurprobleem: Last but not least, het laatste fundamentele onderdeel voor een goede wegligging is dat alle elementen van je besturing in goede staat moeten zijn. De meest traditionele omstandigheid is dat je stabilisatorstang of de stille blokken van je stuurdriehoeken dood zijn. Het resultaat is een vertraging bij het veranderen van richting.
Weiterlesen:
Waarom zit mijn brandstofdeur vast op de Land Rover LR4?

Hoe los je de afhandelingsproblemen op?

We gaan nu verder met de verschillende oplossingen voor los uw problemen met de wegligging op uw Land Rover LR4 op .

 • Banden: Niets is eenvoudiger, vervang gewoon uw banden, controleer ze aandachtig en vervang ze wanneer u bij de visuele indicator in de groeven van uw banden komt. Over het algemeen is het verplicht om tussen de 100 en 200 euro te tellen voor een paar banden.
 • Schokdempers: Idem, dode schokdempers moeten worden vervangen, als je wilt weten wanneer je de schokdempers van een Land Rover LR4 moet vervangen, bekijk dan onze inhoud over dit onderwerp. De prijs kan erg variëren, maar u moet minimaal 400 € rekenen
 • Wieluitlijning: u moet naar uw garage gaan om het op te lossen, het kost u minder dan 100 €?
 • Besturing: Als u problemen heeft met de bediening op de Land Rover LR4 als gevolg van uw besturing, kunnen er verschillende elementen betrokken zijn, in dat geval moet u deze elementen volledig controleren, u kunt het beste een specialist bellen .

Als je meer tutorials over de Land Rover LR4 wilt, ga dan naar onze categorie Land Rover LR4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector